Και σε καμία περίπτωση (επειδή τώρα είδα το edit) δεν θεώρησα οτι έχεις κακή πρόθεση !
![]()
![]()
![]()
Και σε καμία περίπτωση (επειδή τώρα είδα το edit) δεν θεώρησα οτι έχεις κακή πρόθεση !
![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
+1...αλλα απο την στιγμη που δεν το παιρνουν και αλλοι ετσι..οφειλω να τους σεβαστω..και παυει να ειναι αστειο και για μενα.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αυτό που μου βγήκε όμως είναι το γέλιο και όχι η κοροϊδία για έναν άνθρωπο. Δεν το κάνω για κανέναν αυτό, πόσο μάλλον αν δεν τον γνωρίζω κιόλας.
δεν θελω να προσβαλω και να ενοχλησω κανεναν...![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+ πέντε τρισεκατομύρια από μένα σε αυτό !Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
+1...αλλα απο την στιγμη που δεν το παιρνουν και αλλοι ετσι..οφειλω να τους σεβαστω..και παυει να ειναι αστειο και για μενα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Paidia ontos uparxoun polla atoma me tetoia problhmata anamesa mas.
Zontano paradeigma egw![]()
![]()
Ε, καλά ντε, μην το κάνεις θέμα, δεν προσβλήθηκα κιόλας. Απλά μου φάνηκε περίεργο που σκάναρες και έστειλες στο forum το βιογραφικό μου.. Τέλος πάντων, αφού το αφαίρεσες, όλα καλά. Τελικά δε μου απάντησες, θα με προσλάβουν στην εταιρία σου;Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
+1...αλλα απο την στιγμη που δεν το παιρνουν και αλλοι ετσι..οφειλω να τους σεβαστω..και παυει να ειναι αστειο και για μενα.
![]()
![]()
Who needs actions when you've got words?
α-mixani μου, εγώ πάντως δεν έχω κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ πρόβλημα με τις εικόνες.Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
edit: τις φωτο τις διαγραφω γιατι δεν μου αρεσει η τροπη που εχει παρει το ολο θεμα...δεν ειχα κακες προθεσεις...αν και απ οτι φαινεται ετσι το πηρατε...
![]()
Απλά τις απόψεις μας παραθέτουμε.
Θα ήθελα να τις ξαναβάλεις, αν θέλουν και οι υπόλοιποι ώστε να τις δουν και αυτοί που μπαίνουν το απόγευμα και να κρίνουν από μόνοι τους!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
η αληθεια ειναι πως υπαρχουν ΠΑΡΑ πολλοι ανθρωποι με αρκετα σοβαρα προβληματα αναμεσα μας...και συνηθως δεν γνωριζουν το προβλημα τους...και οι περισσοτεροι απο μας μπορει απλα να νομιζουμε πως ειναι μμμ "καπως"...και να γελαμε με αυτους...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Πόσους ανθρώπους ξέρεις που έχουν περάσει απο σοβαρή ψυχολογική αξιολόγηση έστω και μία φορά στη ζωή τους ?
Μπορείς ανετότατα, να περάσεις και από σχολείο, και από ΙΕΚ, και στρατό να πας και να σου δώσουν και όπλο....
Εύη, δεν πρόκειται περί "απάτης", άλλωστε δεν περιέχει στοιχεία χιούμορ ούτε δείχνει οτι "προσπαθεί" να το κάνει να φαίνεται περίεργο...
Εμένα μου φαίνεται 100 % αληθινό - σου λέω, έχω δει πάρα μα πάρα πολλά τέτοια σημειώματα....
![]()
![]()
![]()
Νικολακη απολυτα σεβαστη η αποψη σου φιλε μου!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από booZe
Ε, καλά ντε, μην το κάνεις θέμα, δεν προσβλήθηκα κιόλας. Απλά μου φάνηκε περίεργο που σκάναρες και έστειλες στο forum το βιογραφικό μου.. Τέλος πάντων, αφού το αφαίρεσες, όλα καλά. Τελικά δε μου απάντησες, θα με προσλάβουν στην εταιρία σου;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
να τις παραθεσουμε τις αποψεις μας δεν εχω προβλημα...αλλα οχι στα ανεκδοτα ρε γμτΑρχικά δημιουργήθηκε από villy
α-mixani μου, εγώ πάντως δεν έχω κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ πρόβλημα με τις εικόνες.
Απλά τις απόψεις μας παραθέτουμε.
Θα ήθελα να τις ξαναβάλεις, αν θέλουν και οι υπόλοιποι ώστε να τις δουν και αυτοί που μπαίνουν το απόγευμα και να κρίνουν από μόνοι τους!
![]()
η τροπη που εχει παρει το θεμα ειναι πολυ σοβαρη για να μεινει εδω το thread
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι πραμα μιλατε ρε παιδια ?
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
γιατι πραμα μιλατε ρε παιδια ?
![]()
Είδες βρε αμήχανη ??
Άλλος ένας.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
ουτε εγω το προλαβα
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
![]()
αχ αχ αχ τι θα σας κανω γμτ?
![]()
![]()
![]()
![]()
οκ τις ξανα-ανεβαζω για να βγαλουμε μια ακρη...
οπως να ναι το κανανε το thread![]()
![]()
![]()
![]()
ή φτιάχτε το ποστ να διαβάζεται......
ή ας αλλάξει κατηγορία
ή ας πάει στο καλό....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.