Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Ζελατίνα Shoei Clear Visor τύπου CX-1V - ΣΠΑΜ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cabamaru
    Έχει ξαναειπωθεί αλλά...
    Δεν είναι σωστό να γίνονται σχόλια για το αν η τιμή είναι καλή ή όχι δημοσίως. Αυτά μπορούν να γίνουν με ΠΜ.
    Αν θέλει να πουλήσει την ζελατίνα 45? δικαίωμα του και κάποιος που ίσως να ενδιαφερόταν και να την έπαιρνε. Αν όμως πέφτουν όλοι και λένε ότι ζητάει πολλά του χαλάμε την πώληση.
    Στην τελική δίνει και την θήκη μαζί που αξίζει 20?...
    Σε ευχαριστω και εσενα...εισαι σωστος αν και ηταν δικο μου λαθος εξ'αρχης!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cabamaru
    Θα παρακαλούσα αν γίνεται να μεταφερθεί η συζήτηση αυτή σε ξεχωριστό θέμα για να μην χαλάσουμε άλλο την αγγελία του Zzz750.
    Να'σαι καλα βρε φιλε μου...αλλα εχω σπαστει τοσο που καλυτερα να μη πουληθει η γα****νη η ζελατινα. Ασε που πλακωθηκα στις μαπες με τον ιδιοκτητη της ζελατινας.
    Καντε δουλεια σας...εξαλλου το forum και γενικα το Internet ειναι (και) για να γεμιζει τις ελευθερες ωρες μας οποτε...κουβεντα να γινεται...και καλο θα'ναι να βγει και κατι good

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
    Να'σαι καλα βρε φιλε μου...αλλα εχω σπαστει τοσο που καλυτερα να μη πουληθει η γα****νη η ζελατινα. Ασε που πλακωθηκα στις μαπες με τον ιδιοκτητη της ζελατινας.
    Καντε δουλεια σας...εξαλλου το forum και γενικα το Internet ειναι (και) για να γεμιζει τις ελευθερες ωρες μας οποτε...κουβεντα να γινεται...και καλο θα'ναι να βγει και κατι good
    φιλε 1000 συγνωμη αλλα κανενα απο τα ποστ μου περι τιμων κτλ σε αγγελίες δεν ήταν για σένα οπου καταλαβα εξαρχης οτι δεν είχες σκοπο να κοροιδεψεις καποιον απλα δεν είχες γνωση της τιμης οπου το καταλαβα απο την αρχη.

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ-ΑΓΟΡΑΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΩΣΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ η αγγελία σου.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Στις γενικές το σπαμ από αγγελία συναδέλφου....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
    Ο παππους μου ελεγε οτι η δικαιολογια ειναι σα τη κω*******δα ! Ολοι εχουμε απο μια!
    O παππούς σου είναι στην φωτό?? :rotflmao:

Sorry δεν κρατήθηκα....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	thedirtiest4b2.jpg 
Προβολές:	67 
Μέγεθος:	16,2 KB 
ID:	54398
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades
    Μιας και το σπαμ πηγε συνεφο ας βαλω κι εγω το δικο μου:

Οταν βαζεις μια αγγελια σε εφημεριδα, κανενας δεν σε ελεγχει, απο την αλλη ομως εισαι απλα αλλη μια αγγελια αναμεσα σε χιλιες. Μπορει καποιος που ψαχνει κατι σχετικο να μην δει καν τη δικια σου.

Οταν βαζεις μια αγγελια σε ενα φορουμ, ειναι τζαμπα, μπορεις να την ανανεωνεις οσο θελεις, μπορεις να την ξαναφερνεις στην επιφανεια απαντωντας που και που και, το σημαντικοτερο, θα τραβηξει πολυ πιο ευκολα την προσοχη καποιου που μπορει να ενδιαφερεται.

ΑΛΛΑ υποκεισαι και σε καποιον ελεγχο, δεν μπορεις ρε παιδακι μου να γραφεις παπαριες! Πολλοι εδω μεσα ειναι κολληταρια, θα αφησει ο ενας τον αλλο να πιαστει κοροιδο?

Να πω απλά και γενικά ότι:

1ον: δέχομαι τα της ελεύθερης αγοράς

2ον: δέχομαι το ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για το που δίνει ή δεν δίνει τα λεφτά του και για το πόσο ενημερωμένος είναι...

αλλά δεν δέχομαι αυτή την "για πάρτη μου" νοοτροπία! δεν μπορεί κάποιος που δεν έχει όλα τα δεδομένα να αποφασίσει γιατί πολύ απλά έχει άγνοια... δλδ είναι οκ να επιτρέπουμε στον καθένα να εξαπατά επειδή πολύ απλά δεν εξαπατά εμάς τους ίδιους? και όταν έρθει η σειρά μας δεν θα έχουμε ένα κανονάκι προστασίας παραπάνω αν κάποιος μας δείξει ότι η αγορά που πρόκειται να κάνουμε είναι μούφα? κατ΄επέκταση καλά μας κάνουν τα μαγαζιά και βαράν στα αυτιά αφού δεν ξέρουμε τι πρέπει να πληρώσουμε εεε? η ευθύνη λοιπόν νομίζω ότι κάπου μοιράζεται... την μεγαλύτερη την έχει αυτός που εν γνώσει του βάζει μία αγγελία για μαλάκες που είπε και ο Dukas και την μικρότερη την έχει αυτός που έχει άγνοια (αγοραστής).... ως καταναλωτές γενικότερα δεν είμαστε μόνο μονάδες αλλά αποτελούμε και σύνολο... σαν μοτοσυκλετηστές να προσέχουμε ο ένας τον άλλον, σαν άνθρωποι όχι εεε? ωραία αντίληψη!

..δεν ξέρω κανέναν προσωπικά από όσους έγραψαν στην αγγελία.. αλλά από το περιβάλλον μου (τους 5-10 ανθρώπους που συναναστρέφομαι και είναι κοντά μου) έχω μάθει να προστατεύουμε ο ένας τον άλλον.... μου βγαίνει και παρα έξω αυτό.. δεν το κάνω μόνο με γνωστούς και αυτό γιατί ορισμένα πράγματα είναι αντικειμενικά.. το να βάζεις μια παράλογη τιμή σε μία αγγελία για ένα αντικείμενο πολύ χαμηλότερης αξίας εν γνώσει σου είναι αντικειμενική κατάσταση.. δεν χωράει αμφισβήτηση.... και εν τέλει είναι άδικο....
    "I'm a classy honey kissy huggy lovey dovey ghetto princess"

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ