Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Ένα C3 διαστάσεων Slk

εγω τι να πω που απο γυναικα με clio σε παρκαρισμα μονη της σε γωνια με οπισθεν εβγαλε αχρηστο το Africa

Dhladh Ka(testram)menosafrican ena prama

γι'αυτό μου αρέσουν τα μοτόρια χωρίς πλαστικά λιγότερα πράματα για σπάσιμο :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από beholder
    Οχι μην τρομαζεις Δεν ειναι τιποτε σπουδαιο.

Με εξαιρεση οτι θα σου σπάσουν τα φρυδια στο "...Εχετε συνδεθει με τη χ εταιρεια πατηστε 1 για εκει 2 για αλλου 3 για επανω κλπ.."
    Κατα τα άλλα ειναι μια τυπικη διαδικασια που συνηθως τελειωνει μεσα σε 1-2 λεπτα.
    Τους λες που ειναι η μηχανη και καποια άλλα στοιχεια οπως τον αριθμο κυκλοφοριας αυτου που σε τρακαρε και σου κλεινει αμεσως ραντεβου

Και σχεδον παντα ο εμπειρογνωμονας ειναι ενταξει στο ραντεβου.
    Μεχρι εκει καλα ειναι όλες Μετα ξεκινανε τα δυσκολα

Τωρα τι να σου πω Αν σε παρουν αυτοι....
    Η γνωμη μου ειναι για να τελειωνεις μια ωρα αρχητερα κανε εσυ το τηλεφωνο.

Φιλαράκο, καλά που μου το είπες να τους πάρω. Αυτός που είχε έρθει και κατέγραψε το ατύχημα ήταν από την φροντίδα ατυχήματος και δεν ήξερε τι μου έλεγε. Τώρα πήρα τηλέφωνο την ασφαλιστική και όντως μου είπε ότι ο ενδιαφερόμενος επικοινωνεί με την ασφάλεια και όχι το αντίστροφο. Οπότε αύριο το πρωί περιμένω εμπειρογνώμονα.
    I used to think it was a terrible thing that life was so unfair. Then I thought, 'what if life *were* fair, and all of the terrible things that happen to us came because we really deserved them?' Now I take great comfort in the general unfairness and hostility of the universe.

αν αυτη η φοτογραφια ειναι τραβηγμενη ενω η μηχανη ειναι στο εδαφος εισαι ΗΡΩΑΣ καλα πως το αντεξες???? και τελικα τι εκανες με την γυναικα οδηγο φανταζομαι θα σε πληρωσει... ποτε ξανα την μηχανη στο δρομο ειναι νομος... αν και παρανομο στα πεζοδρομια ειναι καλυτερα αν και βεβαια και εκει δεν ειναι παντα ασφαλης.....
    zito i trella.....

Πάντως καλύτερα να την παρκάρεις κάθετα προς το πεζοδρόμιο, αν την βάλεις παράλληλα και στην ρίξουν, μπορεί να βρεί κανα τεπόζιτο στην γωνία του πεζοδρομίου, και τότε θα παρακάλαγες να έσπαγαν μόνο τα πλαστικά..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:31
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19
  3. Ένα ποίημα για χάρη της
    από Julius στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 17:37
  4. Ένας τύπος πηγαίνει μια μέρα σε ένα μπαρ
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ