Ωραια... με εβαλες στην πριζα τωρα...τι θελω και ρωταω ο μ@λ@κ@ς...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
IΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...![]()
![]()
ΜΕΓΑΛΕς ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ..
το πηρε ο φιλος μου Ο Νικος στο ιδιο υψος με σενα και το βολεύτηκε αμέσως..
Ωραια... με εβαλες στην πριζα τωρα...τι θελω και ρωταω ο μ@λ@κ@ς...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
IΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...![]()
![]()
ΜΕΓΑΛΕς ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ..
το πηρε ο φιλος μου Ο Νικος στο ιδιο υψος με σενα και το βολεύτηκε αμέσως..
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
κι εγω το multi ειχα πριν.... βολευομαι το SD πολυ περισσοτερο (αν και μονο 1.85)
καλα κανεις και ρωτας ο μ@λ@κ@ς, να δεις για ποτε πουληθηκε το multi με το που καβαλησα το πρωτο μου SD... εν ριπη οφθαλμου :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Να ρωτησω κατι ρε παιδια;
Με υψος 1.95 χωραω στο μηχανακι;
Τωρα εχω ενα multi 1000 και ειμαι μια χαρα.
mr STRADAS
ΤΟ ΣΑΝΙΔΙ στο ΑΒΑΤΑΡ σου πώς έσπασε στα δύο?? ...σε άλμα???
μα 1.95 ανθρωπος που να βρέις snowboard στα μέτρα σου πόσο μαλλον μηχανή...???
έχω σπασει κι εγώ ουρά με σκληρο σανιδι σε άλμα.......και μόλις είδα το αβαταρ σου με θύμησες...
JOIN THE CARVING world
Για την ακριβεια δεν ειναι δικο μου το σανιδι ειναι ενος φιλου, το εσπασε στην Αυστρια σε πουδρα... καλα να παθει, του ειπα να μην πηγαινει στην πουδρα με το σκληρο...
Εγω εχω ενα μαλακο volkl selecta 1,75, μια χαρα ειναι για τα κιλα μου.
Φετος λεω να μπω και εγω με σκληρο γιατι οπως και να το κανεις, το carving δεν παιζεται.
Σε σανιδι βρισκω νουμερο, σε μηχανακι ζοριζομαι ομως...
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
σπασιμο σε πουδρα ...? πρωτη φορά ακούω!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Για την ακριβεια δεν ειναι δικο μου το σανιδι ειναι ενος φιλου, το εσπασε στην Αυστρια σε πουδρα... καλα να παθει, του ειπα να μην πηγαινει στην πουδρα με το σκληρο...
Εγω εχω ενα μαλακο volkl selecta 1,75, μια χαρα ειναι για τα κιλα μου.
Φετος λεω να μπω και εγω με σκληρο γιατι οπως και να το κανεις, το carving δεν παιζεται.
Σε σανιδι βρισκω νουμερο, σε μηχανακι ζοριζομαι ομως...
ΤΕΣ ΠΑ...
τα λεμε το χειμώνα ..... σου χω ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ για τεστ ride SIMS custom race 1.75
KAΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!! ΤΟΥΣ SDOUKADES KAI LC8ers!!!!!!!!
μια χαρα σπαει και σε πουδρα, εαν πας με χιλια και καρφωσεις την μυτη...Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
σπασιμο σε πουδρα ...? πρωτη φορά ακούω!!!
ΤΕΣ ΠΑ...
τα λεμε το χειμώνα ..... σου χω ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ για τεστ ride SIMS custom race 1.75
KAΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!! ΤΟΥΣ SDOUKADES KAI LC8ers!!!!!!!!
αφου να καταλαβεις σε αυτο το βροντο εχασε τα googles...
οχι του εφυγαν και τα βρηκε, τα εχασε εντελως...
οσο για το σκληρο που λες, εννοειται οτι θελω να το κανω μια βολτα, οταν με το καλο χιονισει... (λιγο μαλακια να το λες αυτο σε φορουμ μηχανων, αλλα τι να κανουμε...)
"WOW...WHAT A RIDE!!!"