Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Kαι τιιιιιιι είπαμε ότι καλλιεργούμε εκεί πέρα? Ε?![]()
Σσσσσσσσς!![]()
Αυτα ΔΕΝ τα φωναζουμε ρε ...![]()
:rotflmao:
![]()
Αφού θα περάσεις ρε Σωτήρη, θα δεις !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
(Πες τι κράνος θα φοράς, να το μεταφέρω κατάλληλα, γιατί οι ζημιές από μπαλωθιά στο Blackbird είναι ακριβές..) .
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ντεν έχκει μπλακμπιρντ καρντιά μου![]()
You BETA believe...
Ελιές και ρίγανηΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
You BETA believe...
Μην περιμενεις και πολλα απο το καμπινκ στα ματαλα .Απλα εχει μπολικο ισκιο και μεχρι στιγμης που σου γραφω ειναι ακομα κλειστο.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να μεινεις μεσα απλα ειναι τζαμπα!!Επισης διπλα απο τα ματαλα (2 κμ )ειναι μια καταπληκτικη παραλια Κομμος λεγεται οπου μπορεις να κανεις ελευθερο καμπινκ.Ειναι μαματα εκει!!Γενικα πιστευω οτι ειναι μια καλη επιλογη τα Ματαλα εαν θελεις σχετικα οικονομικες διακοπες μετρια νυχτερινη διασκεδαση και ατελειωτες φανταστηκες εξορμησεις γυρω γυρω απο εκει.Μην το σκεφτεσαι καθολου φιλε μου ειναι καλα αν σκεφτεις οτι σε περιπου 40 λεπτα εισαι εκει απο Ηρακλειο.Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
αναλογα το μερος. αλλα η νοτια κρητη ειναι πιο φθηνη απο τη βορεια. εγω παντως θα σΕ προτινα Ματαλα... και βραδυνα μαγαζακια, και ωραιο σκιερο καμπινγκ, και η (γνωστη) θαλασσα μπροστα στο καμπινγκ...
![]()
Υ Γ.Αν τελικα αποφασησεις να ερθεις θα πιουμε και μια ρακι παρεα!!![]()
+1 σε οσα ειπες, απλα του Κομου το camping ειναι πολυ πιο ηρεμο και πιο απομονωμενο απο αυτο των Ματαλων. δεν ειπα οτι των ματαλων ειναι full απο ανεσεις, απλα ειναι σχεδον ιδανικο: και καθαρο, και με πολυ ισκιο και στην τελικη, οτι χρειαστεις, στα 15 μετρα απο την εξοδο τα εχεις απο το χωριο...Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
Μην περιμενεις και πολλα απο το καμπινκ στα ματαλα .Απλα εχει μπολικο ισκιο και μεχρι στιγμης που σου γραφω ειναι ακομα κλειστο.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να μεινεις μεσα απλα ειναι τζαμπα!!Επισης διπλα απο τα ματαλα (2 κμ )ειναι μια καταπληκτικη παραλια Κομμος λεγεται οπου μπορεις να κανεις ελευθερο καμπινκ.Ειναι μαματα εκει!!Γενικα πιστευω οτι ειναι μια καλη επιλογη τα Ματαλα εαν θελεις σχετικα οικονομικες διακοπες μετρια νυχτερινη διασκεδαση και ατελειωτες φανταστηκες εξορμησεις γυρω γυρω απο εκει.Μην το σκεφτεσαι καθολου φιλε μου ειναι καλα αν σκεφτεις οτι σε περιπου 40 λεπτα εισαι εκει απο Ηρακλειο.
Υ Γ.Αν τελικα αποφασησεις να ερθεις θα πιουμε και μια ρακι παρεα!!![]()
...και τωρα που το θυμηθηκα: ααααααααααχ στη ξανθια και μικρη φουρναρισσα! :a07:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
+1 σε οσα ειπες, απλα του Κομου το camping ειναι πολυ πιο ηρεμο και πιο απομονωμενο απο αυτο των Ματαλων. δεν ειπα οτι των ματαλων ειναι full απο ανεσεις, απλα ειναι σχεδον ιδανικο: και καθαρο, και με πολυ ισκιο και στην τελικη, οτι χρειαστεις, στα 15 μετρα απο την εξοδο τα εχεις απο το χωριο...
...και τωρα που το θυμηθηκα: ααααααααααχ στη ξανθια και μικρη φουρναρισσα! :a07:
![]()
![]()
![]()
Πονηρουλη......σου αρεσε ΚΑΙ εσενα ε....?
γιατι, υπαρχει ανθρωπΑς που να μην του αρεσει η εν λογω? αααααααααααχχχχχχ..... :a07: :a07: :a07:Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
Πονηρουλη......σου αρεσε ΚΑΙ εσενα ε....?
:a07: :a07: :a07:
και που ειπαμε οτι ειναι αυτος ο φουρνος???????????![]()
στα Ματαλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
και που ειπαμε οτι ειναι αυτος ο φουρνος???????????![]()
![]()
Εσυ να πας στην Ικαρία ,Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
στα Ματαλα!![]()
![]()
μπα μάθαμε και την φουρνάρισα(την κόρη) απο τα Μάταλα???
δεν πιστεύω να ξέρεις και εσύ απο Νιο Χωριό την Χρυσούλα για τα σουβλάκια???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mpaaaaaaaaaaaaa.... εγω δεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν ξερω τιποτις για το Νιο Χωριο... εγω ειμαι απο χωριο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Εσυ να πας στην Ικαρία ,![]()
μπα μάθαμε και την φουρνάρισα(την κόρη) απο τα Μάταλα???
δεν πιστεύω να ξέρεις και εσύ απο Νιο Χωριό την Χρυσούλα για τα σουβλάκια???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και θα παω στην Ικαρια ρε.![]()
δεν εχω αναγκη την φουρναρισσα. αντε, για να μην πω για το ελαττωμα της!![]()
:a13: :a13: :a13: άλλοι μπορεί να το θεωρούν προτέρημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
δεν εχω αναγκη την φουρναρισσα. αντε, για να μην πω για το ελαττωμα της!![]()
![]()
μετα απο ποσες.... μπυρες θεωρειται προτερημα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
:a13: :a13: :a13: άλλοι μπορεί να το θεωρούν προτέρημα...![]()
![]()
![]()
![]()