Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: The Mall

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz
    Πηγα σημερα και τι καταλαβα...

Δε καταλαβαινω γιατι παραπονιουνται οι συναδελφοι αλητες-τσαντακιδες-ινδιανοι;
    Περα απο τα ακροβατικα που κανα για να μπω (απο την εξοδο του σταθμου του ηλεκτρικου) δε βρηκα καμμια δυσκολια στο να βρω το mall! Ρε βαλτε καμμια εισοδο και για μας ΡΕΕΕΕ!!!
    Εννοώ εισοδο για το διαολοεμπορικο κεντρο, οχι για τις μηχανες γιατι εκει μας καλυψατε με το παλουκι που βαλατε μες τη μεση... (αληθεια οσοι εχετε τον boxer πως μπαινετε;;

Μεσα στο ιδιο το mall, βλεπεις διαφορες μοτοσικλετες διαφόρων ειδων: Καινουργιες, μεταχειρισμενες, αγωνιστικες, μοταρντ, κροσακια, supersport 2χρονα και 4χρονα (εχει και την 999ρ του Μπουστα με τα φαγομενα σλικ φατσα καρτα με το που μπαινεις) εχει και κατι v-strom και er-6n στου διαλου τη μανα... Στο υπογειο εχει μια zzr1400, μια R1sp και μια mv augusta f4 1000 (r-s δε ξερω).

Εχει επισης και κατι κοπελιτσες που μοιραζουν στους κρανοφεροντες αγωνολογια και αφισουλες οπως εκεινη του Μοτο με τη fireblade και την rcv211 διπλα-διπλα

Αυτα θυμαμαι... αν ξαναπερασω θα βγαλω και καμμια φωτο γιατι απ το κινητο, αστα..

Καλός μ@λ@κ@ς Το avatar του/της vaskunito
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
    Πηγα σημερα και τι καταλαβα...

Δε καταλαβαινω γιατι παραπονιουνται οι συναδελφοι αλητες-τσαντακιδες-ινδιανοι;
    Περα απο τα ακροβατικα που κανα για να μπω (απο την εξοδο του σταθμου του ηλεκτρικου) δε βρηκα καμμια δυσκολια στο να βρω το mall! Ρε βαλτε καμμια εισοδο και για μας ΡΕΕΕΕ!!!
    Εννοώ εισοδο για το διαολοεμπορικο κεντρο, οχι για τις μηχανες γιατι εκει μας καλυψατε με το παλουκι που βαλατε μες τη μεση... (αληθεια οσοι εχετε τον boxer πως μπαινετε;;

Μεσα στο ιδιο το mall, βλεπεις διαφορες μοτοσικλετες διαφόρων ειδων: Καινουργιες, μεταχειρισμενες, αγωνιστηκες, μοταρντ, κροσακια, supersport 2χρονα και 4χρονα (εχει και την 999ρ του Μπουστα με τα φαγομενα σλικ φατσα καρτα με το που μπαινεις) εχει και κατι v-strom και er-6n στου διαλου τη μανα... Στο υπογειο εχει μια zzr1400, μια R1sp και μια mv augusta f4 1000 (r-s δε ξερω).

Εχει επισης και κατι κοπελιτσες που μοιραζουν στους κρανοφεροντες αγωνολογια και αφισουλες οπως εκεινη του Μοτο με τη fireblade και την rcv211 διπλα-διπλα

Αυτα θυμαμαι... αν ξαναπερασω θα βγαλω και καμμια φωτο γιατι απ το κινητο, αστα..
    Βγάλε (σοβαρή) φώτο τις ZZR, F4, R1SP και την testastretta. Άν μπορέσεις φυσικά.
    2004 R1 red-black

τι γκρινιαζετε παλι για το παρκιν.
    Εγω παω συχνα mall. βαζω το ΧΤ μια χαρα στο παρκιν και μπαινω μεσα...!!
    αμαν πια!! ολο γκρινια...
    οχχουυυ!
    Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
    τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou
    τι γκρινιαζετε παλι για το παρκιν.
    Εγω παω συχνα mall. βαζω το ΧΤ μια χαρα στο παρκιν και μπαινω μεσα...!!
    αμαν πια!! ολο γκρινια...
    οχχουυυ!
    Και πως μπαινεις μεσα; (οχι αληθεια )
    Γιατι εγω αναγκαζομαι να παταω χωματα, να πηδαω καγκελα (με τις ενδεχομενες οδυνηρες συνεπειες) και γενικοτερα να νoιωθω οτι με παραμελουν οσοι με θεωρουν υπανθρωπο... Αλλα πολλη αξία τους δινω.

Βεβαια υπαρχει και η αλλη λυση, να βγεις απο κει που μπηκες, να διασχισεις την εισοδο του παρκινγκ των κουτιων, και να ανεβεις την ανηφορα που οδηγει στο "πρωτο" παρκινγκ μηχανων και τις κυλιόμενες
    Silence in the studio!

Και πως μπαινεις μεσα; (οχι αληθεια )
    Γιατι εγω αναγκαζομαι να παταω χωματα, να πηδαω καγκελα (με τις ενδεχομενες οδυνηρες συνεπειες) και γενικοτερα να νοιοθω οτι με παραμελουν οσοι με θεωρουν υπανθρωπο... Αλλα πολλη αξία τους δινω.

Βεβαια υπαρχει και η αλλη λυση, να βγεις απο κει που μπηκες, να διασχισεις την εισοδο του παρκινγκ των κουτιων, και να ανεβεις την ανηφορα που οδηγει στο "πρωτο" παρκινγκ μηχανων και τις κυλιόμενες
    βαζω στο παρκιν τη μηχανη και μετα κατεβαινω απο το βουναλακι και μπαινω απο την κεντρικη εισοδο του MALL. απο το παρκιν κατεβαινω απο την μινι πλαγια που εχει ,ναι δεν εχει σκαλες ή καποια εξοδο. Αλλα εγω ειμαι 22 χρονων δεν με ενδιαφερει αμα εχει σκαλες η χωματα...
    Μετα απο τα 30 αρχιζει η μουρμουρα...!!
    no offense!!!

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

Και γω 21 ειμαι, και αλιμονο αν δε μπορουσα να φαω λιγη ταλαιπορια, δε θα εκανα το πρωτο μου ταξιδι με μηχανη (-5 βαθμοι με 250cc cbf στην εθνικη Αθηνα - Πατρα και να εχει πλαγιες ριπες ανεμων), ποσο μαλλον να 'χα γενικοτερα μηχανη. Ακριβως επειδη αντεχω απο ταλαιπορια (οταν εφτασα απο το ταξιδι, ηθελα να βαλω βενζινη και να επιστρεψω) δε λεω τιποτα για το πηδημα του καγκελου, που στο κατω-κατω ειναι παρακαμψη (μπορει κ να μου την πουν) αλλα ρε παιδια, πολυ ρατσισμος με τους μηχανοβιους... ουτε υποστεγο, ουτε εισοδος, παλι καλα που ναι και ασφαλτοστρομενο. Δε χωραει και αρκετα μοτορια θελω να δω χριστουγεννα τι θα γινεται, η καποια αλλη μεγαλη γιορτη. Ή μαλλον οχι, δε θελω...

No hard feelings
    <- (ακριβες μπυρες του mall)

ΥΓ: ωραια υπογραφη :rotflmao:

Α ρε και τι δεν θα έδινα γιά να είχα ένα σουβλάκι με πίττα right about now.
    2004 R1 red-black

Και γω 21 ειμαι, και αλιμονο αν δε μπορουσα να φαω λιγη ταλαιπορια, δε θα εκανα το πρωτο μου ταξιδι με μηχανη (-5 βαθμοι με 250cc cbf στην εθνικη Αθηνα - Πατρα και να εχει πλαγιες ριπες ανεμων), ποσο μαλλον να 'χα γενικοτερα μηχανη. Ακριβως επειδη αντεχω απο ταλαιπορια (οταν εφτασα απο το ταξιδι, ηθελα να βαλω βενζινη και να επιστρεψω) δε λεω τιποτα για το πηδημα του καγκελου, που στο κατω-κατω ειναι παρακαμψη (μπορει κ να μου την πουν) αλλα ρε παιδια, πολυ ρατσισμος με τους μηχανοβιους... ουτε υποστεγο, ουτε εισοδος, παλι καλα που ναι και ασφαλτοστρομενο. Δε χωραει και αρκετα μοτορια θελω να δω χριστουγεννα τι θα γινεται, η καποια αλλη μεγαλη γιορτη. Ή μαλλον οχι, δε θελω...

No hard feelings
    <- (ακριβες μπυρες του mall)

ΥΓ: ωραια υπογραφη :rotflmao:

ε ναι, παντα υπαρχει ρατσισμος με τους μηχανοβιους... δεν αξιζει πια να κατσεις να το ψαξεις... φαντασου να μην ηταν και ασφαλτοστρομενο!! πανικος!!
    Οντως ακριβη η μπυρα στο mall. τωρα γυρισα απο εκει και μου τον πιασανε λιγο τον κ@λ@ στην μπυρα! ΒRΑΗΜΑ 6,30? 330ltr (ιδιο μπουκαλι με της carib , corona) ασε ασε!!

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
    Α ρε και τι δεν θα έδινα γιά να είχα ένα σουβλάκι με πίττα right about now.
    που βρισκεσαι να στο στειλω με courrier ??
    τζατζικι θες???

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou
    που βρισκεσαι να στο στειλω με courrier ??
    τζατζικι θες???
    Αμί.... Ρίξε κει μπόλικο
    2004 R1 red-black

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
    Αμί.... Ρίξε κει μπόλικο
    τωρα το τυλιγω και ερχεται!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	souvlaki.jpg 
Προβολές:	228 
Μέγεθος:	10,1 KB 
ID:	54651

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Περα απο τα ακροβατικα που κανα για να μπω

Μηπως το show το εκανες εσυ?:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Ειναι το πιο αντιπαθητικο μαγαζι για μοτοσυκλετιστες.

Βρε ουυυυστ το mall.

Φαντάζομαι μιλάς εκ μέρους όλων ε?...κι εμένα μέσα...

Τι να πω...

Δε βλέπω τι σας ενοχλεί στο Mall...αμα δε γουστάρετε μη πηγαίνετε...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mike_thedoctor
    Φαντάζομαι μιλάς εκ μέρους όλων ε?...κι εμένα μέσα...

Τι να πω...

Δε βλέπω τι σας ενοχλεί στο Mall...αμα δε γουστάρετε μη πηγαίνετε...
    Απο αυτα που διαβαζω αυτο καταλαβαινω.

Μιλαω εκ μερους αυτων που δεν γουσταρουν.

Και δεν πηγαινω,προτιμω το μαγαζακι της γειτονιας που οτι και αν παρω μου το αλλαζει αυτο,και δεν με στελνει στην εκαστοτε αντιπροσωπεια.

Χωρια που υποστηριζω και ανθρωπους που γενικα ειναι αδυνατη και το παλεουν να επιβιωσουν σ΄αυτη την κολοκατασταση.

Αν ησουνα στην συγκεντρωση μοτοσυκλετιστων,μετα οι πιο πολλοι πηγαν να διαμαρτυρηθουν γιατι δεν εχει parking to mall.Ουτε εκει πηγα αλλα για πες μου εσυ οταν πας καπου και με τον τροπο του το οποιδηποτε καταστημα σε διωχνει,θα ξαναπηγαινες?

Ε,οχι και να παρακαλαω για να τους δωσω τα λεφτα μου.

Ξανα ουσσστττ το Mall.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Απο αυτα που διαβαζω αυτο καταλαβαινω.

Μιλαω εκ μερους αυτων που δεν γουσταρουν.

Και δεν πηγαινω,προτιμω το μαγαζακι της γειτονιας που οτι και αν παρω μου το αλλαζει αυτο,και δεν με στελνει στην εκαστοτε αντιπροσωπεια.

Χωρια που υποστηριζω και ανθρωπους που γενικα ειναι αδυνατη και το παλεουν να επιβιωσουν σ΄αυτη την κολοκατασταση.

Αν ησουνα στην συγκεντρωση μοτοσυκλετιστων,μετα οι πιο πολλοι πηγαν να διαμαρτυρηθουν γιατι δεν εχει parking to mall.Ουτε εκει πηγα αλλα για πες μου εσυ οταν πας καπου και με τον τροπο του το οποιδηποτε καταστημα σε διωχνει,θα ξαναπηγαινες?

Ε,οχι και να παρακαλαω για να τους δωσω τα λεφτα μου.

Ξανα ουσσστττ το Mall.
    Εχω ψωνίσει στο Mall και έχω αλλάξει αγορές μου...

Στη "συγκέντρωση" των μοτοσυκλετιστών φυσικά και ΔΕΝ ήμουν.. Ε όταν δε έμαθα ότι πήγατε/πήγανε (λίγο με νοιάζει) και στο Mall εκεί χέστηκα στο γέλιο-προφανώς κι αυτοί που σας/τους έβλεπαν..

Όσες φορές επισκέφθηκα αυτό το χώρο δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε τίποτα. Ούτε σε εξυπηρέτηση, ούτε σε αντιμετώπιση από τα καταστήματα...Βρίσκω τα πάντα, βρίσκω καλές τιμές και τα βρίσκω μαζεμένα...

Τώρα αν έχετε "πρόβλημα" με το πάρκινγκ για τις μοτοσυκλετες σας ενημερώνω ότι και το χώρο που εφτιαξαν, πολύ μεγάλη χάρη μας έκαναν...και είναι και μια χαρά εξυπηρετικός...

Γενικά η άποψή μου περί αυτών των ακραίων "μοτοσυκλετιστικών αντιλήψεων" που βλέπω σε μερικούς είναι παντελώς αντίθετη οπότε δε βγάζουμε άκρη...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. The Mall parking
    από ruyjin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2006, 18:58
  2. The Mall ...φτιαξαν parking moto
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2006, 22:40
  3. The Mall - Part II
    από duck456 στο forum Off topic