Αφου ειπα να σε παρω βολτα δικαβαλο και δεν ηθελεςΑρχικά δημιουργήθηκε από griso850
kai ego katoxos aytis pou eisai esi xamenos thelo volta aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφου ειπα να σε παρω βολτα δικαβαλο και δεν ηθελεςΑρχικά δημιουργήθηκε από griso850
kai ego katoxos aytis pou eisai esi xamenos thelo volta aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
apo to agalma mexri tin xrisomalousa nai![]()
![]()
![]()
vfr to pio agapimeno mou honda bravo se esena pou to efiaxes kalotaxido file mou xnr vlepe ti tha kaneis sto diko sou kai ase ta kaguromixanakia kai kane to diko sou pou tha to fxaristiese kiolas zito to v4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!![]()
![]()
Γύρω στα 700....Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Ποσο πανε οι συγκεκριμενες leovince?
Καλά ήθελα να ήξερα μόνο εγώ βελτιώνω VFR εδώ μέσα... anyway αυτές τις μέρες είναι μέσα για αναρτήσεις photos soon!
εχεις σκεφτει οτι μονο εσυ μπορει να εχεις να διαθεσεις για να το βελτιώσεις ???Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasdirt
Καλά ήθελα να ήξερα μόνο εγώ βελτιώνω VFR εδώ μέσα...
και για να μιλησω προσωπικα για να μη με κατηγορησεται για θεωριες, δε πιστευω οτι αξιζει να σκας λεφτα για το μηχανακι, οχι μονο για το συγκεκριμενο, αλλα για οποιοδηποτε, εκτος και αν σου περισευουν
Και επειδη εμενα δε μου περισευουν προτημω να κανω και αλλα πραγματα στη ζωη μου εκτος απο το να φτιαχνω ενα μηχανακι
φιλικα μιας και θα τα πουμε και απο κοντα πιστευω το Μάϊο.
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Και εγω δεν ακουμπαω τιποτα εκτος αν χαλασει κατι και θελει αλλαγη
ασε που οπως ειναι μου αρεσει ,δεν υπαρχει κατι που θα ηθελα να αλλαξω ουτε ακομα και οι εξατμισεις που κατα την γνωμη μου ειναι ομορφες και μοναδικες![]()
Σωστή και αυτή η άποψη...
Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι το δικο σου δεν το εχεις κανει κουκλα και unique![]()
Συμφωνώ. Και εγώ δεν την πειράζω την VeFa αλλά βάζε φώτος Κώστα να βλέπουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι το δικο σου δεν το εχεις κανει κουκλα και unique![]()
![]()
Thanks...:rotflmao: :rotflmao:
Αντε ρε Κωστα ανυπομονουμε...........
Αν και κατα τι γνωμη μου το καπακι στην πισω ζαντα κοβει λιγο απο την "λαμψη" που 'χει το μηχανημα....:smilea: :smilea:
Παντος και εγω δεν πειραζω τιποτα .