ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
όντως απίστευτος...Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!
υποψήφιος δολοφόνος και αυτόχειρας....
ως φωτογραφία πάντως είναι πολύ καλή....
σαν αυτές που βλέπουμε από πακιστάν ινδία και άλλες σύγχρονες χώρες
![]()
![]()
![]()
![]()
για σκεφτείτε να τον σταματήσει κάποιος για ότο σποτ, και του πει...φίλε δε βολεύει.....!!!!!!
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
αντιθέτως!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tsakalaki
για σκεφτείτε να τον σταματήσει κάποιος για ότο σποτ, και του πει...φίλε δε βολεύει.....!!!!!!
σκέψου να του πει...
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΒΟΟΛΕΨΟΥ!!!
:rotflmao:
![]()
Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
The more I learn,
the less I understand...
RapidShade
--------------------------------
Where is my R1?... ;(
Παντως ειναι κωλοφτιαγμενος ο σκαραβαιος!
Εχει διπλα φαναρια!!!!!!
Η ασφαλεια πανω απο ολα!!!!
Welcome to the club φίλε. Καλορίζικο και να οδηγείς πάντα με σεβασμό απέναντι στον εαυτό σου και την οικογένειά σου.
I had a dream ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Από μικρό παιδί ήθελα μιά μηχανή!!.. κι όλο κάτι έτρεχε και μηχανή τίποτα! Μεγάλωσα και παιδί πιά είμαι στα όνειρα, ώσπου είδα ένα vstrom και έπαθα(!)..το ξαναείδα..πήγα και το είδα και με τη γυναίκα μου..μετά, πήρα τηλέφωνο κανα δυό φίλους και με φάγαν γιά το 6,5... Πήραμε το 1000 και πήγαμε το πρώτο μας ταξίδι στη Πάργα και τις γύρω περιοχές!!! ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;; Καλημέρα σε όλους στο forum από ένα φρέσκο μηχανόβιο:a19:![]()
ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ
![]()
υ.γ
Ειναι πολυ ομορφα απο κει , εχω παει και εγω και
μου αρεσε πολυ
![]()
![]()
![]()
Άσε!..περάσαμε καταπληκτικά!! Εν το μεταξύ στο πήγαινε, η διαδρομή ήταν από Αιτωλικό-Αστακό-Βόνιτσα κλπ. Super! Το συνιστώ..Υ.Γ. Φυσικά Ρίο-Αντίριο με το ferry.