καμία παραξενιά
καινούργια μηχανή σου δείνει
και ειδικά η μειωμένη πίεση είναι απαράδεκτη
καμία παραξενιά
καινούργια μηχανή σου δείνει
και ειδικά η μειωμένη πίεση είναι απαράδεκτη
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Για την πινακίδα νομίζω 50? εγώ...
εγω παλι τιποτα!!!!
Βρε τόσο την πλήρωσα... Απλά αναρωτιέμαι, αν τα δωρα είναι όντως δωρεάν, ή αν τα παίρνει τα λεφτά αλλιώς.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Για την πινακίδα νομίζω 50? εγώ...
Για τα χαρτιά και πινακίδα του 200, μου ζήτησε 150? περίπου. (Βύνιος)
ρε σεις ποιος ελεγε οτι πηγε ενα k5 στην suzuki για να ελεξουν μια φίσα και του χρεωσαν 40 ευρα για το πλυσιμο?
και σεις λετε που το παραλαβατε σκονισμένο?
(δυστυχως εχουν το μαχαιρι, εχουν και το καρπουζι)
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
αυτός ?Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
ρε σεις ποιος ελεγε οτι πηγε ενα k5 στην suzuki για να ελεξουν μια φίσα και του χρεωσαν 40 ευρα για το πλυσιμο?
και σεις λετε που το παραλαβατε σκονισμένο?
(δυστυχως εχουν το μαχαιρι, εχουν και το καρπουζι)![]()
Εγώ όταν παρέλαβα το daytona από το μαγαζί που το αγόρασα έγιναν τα εξής:
1. Καθάρισμα δισκόφρενων με σπρέυ και πανάκι.
2. Έλεγχος πιέσεων στα λάστιχα.
3. Έλεγχος αλυσίδας.
4. Ρύθμιση στατικού sag.
Ο άνθρωπος ασχολήθηκε μία ώρα για να μου παραδόσει τη μηχανή.
Βέβαια η μηχανή ήθελε πλύσιμο, αλλά η ουσία δεν είναι το πλύσιμο είναι ο έλεγχος ότι η μηχανή είναι ασφαλής για να βγει στο δρόμο.
Triple 1050![]()
όταν και εγω πήρα το CBR μου είχε αντίστοιχα χαμηλές πιέσεις, όπως επίσης και ένας φίλος με το δικό του. Τι να πώ? λές και είναι κανόνας ...Αρχικά δημιουργήθηκε από npap
διαπιστώνω οτι μπροστα ΄΄εχει πίεση 22 κ πίσω 30. Δε λέω λάθος που δεν το τσεκαρα νωριτερα αλλά....
Κάτσε, για να καταλάβω, αυτό που διαφημίζουν στα περιοδικά, ότι δηλαδή με κάθε αγορά μοτο παίρνεις ενα σκασμό δώρα μαζί, σου λένε να πληρώσεις κάποιο ποσό? μην τα πάρω στο κρανίο! μας κοροϊδεύουν?Έτσι από περιέργεια... πόσο τα πληρώσατε τα ¨δωράκια¨ ?
Δηλαδή πόσο πληρώσατε για πινακίδες κλπ. ?
Για το Aprilia Sportcity 200, μου ζήτησε 150?. Το πήρα απ΄αλλού χωρίς δώρα, και πλήρωσα 50? περίπου. Γιατί ?
το ίδιο και για τα μηχανάκι ισχύει..οπου πρεπει ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΤΑ πρωτα 15 χιλ νομίζω ωστε να "δει" αν κατι δεν παει καλα..Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
+1
στα αμαξια ειναι υποχρεωτικός ο τεχνικός έλεγχος πριν τη παράδοση (ο μηχανικος που τον κανει ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ οτι παρέδωσε το αμαξι ελεγμένο στον προισταμενο του!)
απο αερα στα λαστιχα..μεχρι στραβα βιδωμένα μπροστινα...λασκαρισμενα ψαλίδια..
πλακες μπροστινων...
χρυση φρένων..
αλυσιδες...γραναζια.....
(αυτα είναι διαφορα που έχουν αναφερθει ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ..)
Όχι δεν σου ζητούν χρήματα για τα ¨δώρα¨.Αρχικά δημιουργήθηκε από 7-cubed
Κάτσε, για να καταλάβω, αυτό που διαφημίζουν στα περιοδικά, ότι δηλαδή με κάθε αγορά μοτο παίρνεις ενα σκασμό δώρα μαζί, σου λένε να πληρώσεις κάποιο ποσό? μην τα πάρω στο κρανίο! μας κοροϊδεύουν?
Σου τα παίρνουν έμμεσα. Δλδ μου είπαν ότι για πινακίδα, άδειες, μεσολαβητές, γρηγορόσημο κλπ θέλανε 150?.
Αγόρασα το μηχανάκι απ΄αλλου, και πλήρωσα για τα προαναφερθέντα, 50?. Άρα τα 100? πηγαίνανε στο παντελόνι. (όχι το δικό μου...)
Oxi Φιλε μου, και εγω στην ιδια κολοκατασταση την πηρα απο τον μαλακο Βυνιο.ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ?????
Επισης στο Φαναρι γραφονταν και η επωνυμια του μαγαζιου, με ενα κολομαρκαδορο, που μου βγηκε η παναγια να το βγάλω!
Δεν θα έπρεπε να το είχες τσεκάρει όταν το πήρες, αυτό δεν κάνουμε συνήθως όταν παίρνουμε κάτι?? Ακόμη και για γρατζουνιές έπρεπε να κοιτάξεις. Θα έπρεπε να τα χώσεις στον καταστηματάρχη.
Καλοτάξιδο ...!!!
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Όχι δεν είσαι περίεργος, και καλοτάξιδη !!!
Εγώ πάντως όταν πήρα την δική μου από Καλφαρέντζο, μου έκανε παράδοση πάνω από 1 ώρα, η μηχανή γυάλιζε και γενικά ασχολήθηκε ο άνθρωπος. Βέβαια φεύγοντας, πέρασα από το πρώτο βενζινάδικο για γέμισμα αλλά ρε παιδιά δεν ξέρω πες το από συνήθεια έλεγξα και τον αέρα στα λάστιχα, τα οποία τα έφτιαξα όπως ήθελα εγώ.
Κατά την γνώμη μου λοιπόν, απαράδεκτο να παραλάβεις βρώμικη την μηχανή σου αλλά εξ ίσου απαράδεκτο να κοιτάξεις την πίεση στα ελαστικά μετά από Χ εβδομάδες…
![]()
Course captain?
Second star to the right and straight on till morning...
Γενικα πολλα ακουγονται για το βυνιο...
Για να παραθεσω και γω την εμπειρια μου: Πηγα να παρω πρωτη μηχανη και μου πουλησε cbf250 με 5000 χμ 3000 ευρω "ατρακαριστο". Αργοτερα βεβαια εμαθα απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη οτι ειχε καρφωθει με 70 πισω απο μια μερτσεντε και αλλαξε ολο το μπροστινο. Το μηχανακι μπηκε σε καλιμπρα. Ειναι δυνατον να μην του το'χε πει του βυνιου; Δεν ειχα πονηρευτει ακομα και δεν ηξερα και τι να κοιταξω!
Με το που το εμαθα οτι ηταν τρακαρισμενο, το πηγα πισω και του ζητησα τα λεφτα μου πισω: "Αυτο δε γινεται! Αν θες παρε στην παιρνω πισω (αμεσως την πηρε γιατι τον εκανα ρεζιλι σε αλλους ατυχους ενδεχομενως πελατες) και παρε κατι αλλο απο μενα. Τελικα μου αφησε την καινουρια με 3600 χωρις συναγερμο και εξοδα μεταβιβασης/πινακιδας δικα του.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΝΙΟ
Καλοταξιδη η μηχανουλα...
NAI FYLE EISAI PARAXENOS.
ta lastyxa einai xefouskomena gia na pianoun kalhtera oi imantes kata thn metafora kai h skonh briskete sthn atmosfaira ara den ftaei o vinios kai o kathe vinios.
ESY ftais pou kathese kai anarwtiese anti na tou peis na to parei ayto kai na sou ferei ena kainourgio.
Na deis gia pote tha itan gialismeno,alla me ta myalla pou exoume ollo kai xeirotera tha ginonte ta pragmata giath o;oi xeroun oti oso skata kai na ginoun ta pragmata, oso akriva thn kavla sou tha thn plhrwseis.
kai etsi kanoume oi 99%
(thimata)me thn kalh ennoia.
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad