Μακάρι μαζί με τα χέρια να τους κοπεί και τίποτα "άλλο"γιατί την έχουνε δει ΠΟΛΥ αλάνια κάποιοι και νομίζουν οτι μπορούν έτσι απλά να πάρουν κάτι που με πολύ κόπο και στέρηση πήρες εσύ...
Καλή δύναμη.
Μακάρι μαζί με τα χέρια να τους κοπεί και τίποτα "άλλο"γιατί την έχουνε δει ΠΟΛΥ αλάνια κάποιοι και νομίζουν οτι μπορούν έτσι απλά να πάρουν κάτι που με πολύ κόπο και στέρηση πήρες εσύ...
Καλή δύναμη.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Και ξέρετε ποιό είναι το γαμάτο στην κοινωνία μας ε;
Αν τον πιάσουν, άντε μερικούς μήνες φυλακή και όταν βγει, εσύ ακόμα θα πληρώνεις τις δόσεις...
Οπότε, αν κανείς τον πλακώσει στο ξύλο και του σπάσει τα παΐδία, την ώρα που πήγε να κλέψει τη μηχανή, θα τον κλείσουν μέσα...
όπως λέει ο φίλος μου ο θανάσης, και γαμήσι και πρόστιμο.
Κουράγιο φιλαράκο! Μακάρι να την βρεις σύντομα γιατί αλλιώς δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι! Με τον ένα η τον άλλο τρόπο όλοι παθόντες είμαστε. Εμένα μου έχουν κλέψει το αμάξι!
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
Ε οχι ρε γμτ!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Να τους κοπουν τα χερια
Αληταράδες.....Θρασος...........
ευχομαι να τη βρεις τη μηχανή σου.....αυτο που είπες οτι έχεις συμβιβαστεί με την ιδέα...είναι ίσως το μονο που μπορείς να κανεις και το καλύτερο γιατί αλλιώς θα νιώθεις ακόμα χειρότερα....![]()
είναι όμως το σκεπτικο και μονο οτι καποιος αλήτης.....αποφασίζει να βαλει χερια πανω σε κατι ξενο.......κατι που αλλος δεν ξερεις τι εχει τραβήξει να αποκτήσει..(και τίποτα να μη τραβηξε..και παλι δεν εχει το δικαίωμα....) που σου κανει να ανεβει το αίμα στο κεφάλι.........
και ακόμα χειρότερα που έγινε σε τετοιο κεντρικό μερος..........δε γλυτώνεις απο πουθενα.............
Φίλε μου πραγματικά ίσως να ακούγεται ανόφελο τωρα......αλλά υπάρχουν και χειρότερα........εσύ πανω απ όλα να σαι καλά και όλα τ άλλα θα φτιάξουν.......
Μπαααα, και πάλι τίποτα δεν θα του κάνουν....Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΔΕ θα παει φυλακη! (εκτος αν τον εχουν ξαναπιασει!)
Εδώ ο άλλος σκότωσε με σκάφος ένα άτομο και τραυμάτισε σοβαρά άλλον ένα (πήγαινε με σβηστά τα φώτα και πέρασε πάνω από ένα άλλο σκάφος) και ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο...
LeT ThE GooD TiMeS RoLL
αν τον πετυχεισ εκεινη την ωρα και τον σκωτοσεις στης μπουνιες θα σε αφησουνε ελευθερο μετα?
τσογλανια θανατος που σας χρειαζετε!
Για να ξαναπαρω Ζ εφτιαξα δυο site στα οποια εβαλα διαφιμησεις (αρχικα μονο στο ενα) και απο τις οποιες παιρνω λεφτα οταν καποιος κανει κλικ πανω τους. Τα site ειναι αυτα στην υπογραφη μου και ελπιζω να αρεσουν και σιγα σιγα θα τα βελτιωνω.
Το φορουμ για να ξεκινησει πρεπει να μπουν μερικα ατομα της προκοπης οπως εσεις εδω μεσα για να ξεκινησουν συζητησεις και να γινει γνωστο.Οποιος θελει μπορει να γινει και Moderator σε καποια ομαδα μιας και εδω μεσα ολοι εχουν δειξει οτι υπαρχει ηθος. Οποιος λοιπον θελει ας κανει κανα κλικ οποτε μπορει για να βοηθησει καποιον που το κλεψανε το Ζ του.