Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΓΛΥΨΙΜΟ....

rakomelo <> mixanaki
    symptvmatika, o dromos anikei sto YPEXWDE, pantws oxi sto dimo, pou prospathei na kleisei oti mporei.
    an kapoioi xrisimopoioun tous dromous, prepei na plirwnoun, diodia i oti alla skata to sizitame alliws apo ton korvana.
    gia ta fortiga poy pernane se kati dromakia 2x2 exei kaneis apopsi ???
    apo xasapides koutakides allo tipota,
    tipota pio peistiko, energhtiko, drastiko...

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΙΣΟΥΣ.ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΑ 300Μ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΑ 120Μ.ΓΙΑΤΙ??ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ.ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ.ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΡΥΒΑΝ.ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΑΝΟΥΚΛΑ!!

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΙΣΟΥΣ.ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΑ 300Μ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΑ 120Μ.ΓΙΑΤΙ??ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ.ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ.ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΡΥΒΑΝ.ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΑΝΟΥΚΛΑ!!

Σωστός! Και πιστεύω ότι αυτή είναι η ουσία στην Ελλάδα.Κάνουμε κάτι και το κάνουμε μισό.
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    +1

Γιατι και αυτούς που φτιάχνουνε τους φτιάχνουνε σωστά; ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ, με αποτέλεσμα τη ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΑ "ΤΡΥΠΩΝ" 10 - 20cm!!! :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    τουλαχιστον καθε 4ετια φτιαχνουν και κανα δρομο, καμμια λαμπα...

εν κακο... μηπως να τις καναμε ετησιες τις εκλογες;
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    ... μηπως να τις καναμε ετησιες τις εκλογες;

Μη το γελας καθολου............

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    τουλαχιστον καθε 4ετια φτιαχνουν και κανα δρομο, καμμια λαμπα...

εν κακο... μηπως να τις καναμε ετησιες τις εκλογες;
    Τι λέτε ρε? ούτε να το σκέφτεστε..
    μονίμως δεν θα φταίει κανείς.. θα λένε οτι "μέσα σε ενα χρόνο δεν προλάβαμε να διορθώσουμε τα χάλια των προηγούμενων.."
    Δεν θυμάστε με την ΝΔ, τι γινότανε στην αρχή? της είχαν δώσει μερικούς "μήνες προσαρμογής" μέχρι να δουν αν θα κάνει θετικό έργο..
    Ούτε φαντάροι να ήτανε..!

Ναι αλλα σε 3 χρονια θα ειχαμε ψηφισει ολα τα κομματα και θα καταληγαμε στο κομμα που θα κανε την καλυτερη δουλεια.

Και αυτη που δεν εχουν βγει ποτε θα κανανε δουλεια για να μεινουνε.

Πολυ συντομα θα καταλαβαιναμε ποιος ειναι ποιος και ολοι αυτη θα ξεραν οτι, οτι και να γινει δεν θα ειναι στην εξουσια για 4 years.

Οποτε θα δουλευαν για να μεινουν.
    Η το πολυ πολυ ο κοσμος να σταματαγε να τους δινει σημασια.

Μην σου αναλυσω ολη την θεωρια μου τωρα,γιατι με βλεπω να με κραζει ολο το forum η το μισο.

Δεν νομίζω να ισχύει.. διότι ο μ@λ@κας ο κλασσικός ο Ελληνας, έχει την τάση να ξεχνάει εύκολα, ποιός του κάνει κακό, και ποιός καλό, και να επιμένει δικοματικός και φανατικός..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Draculas-GR
    Δεν νομίζω να ισχύει.. διότι ο μ@λ@κας ο κλασσικός ο Ελληνας, έχει την τάση να ξεχνάει εύκολα, ποιός του κάνει κακό, και ποιός καλό, και να επιμένει δικοματικός και φανατικός..

Μεσα σ' ενα χρονο?

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Επιλεκτική αμνησία λέγεται...... και είναι Ελληνικό ιδίωμα....
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Ψιλοασχετο.

Στην Αγγλια λεει απο την πολυ ζεστη που κανει σημερα η ασφαλτος ''λιωνει'' και ριχνουν χαλικι για να μην κολανε τα παπουτσια.

Τωρα ισως ειναι και ιδιοματισμος, καμια τοπικη αργκο, αλλα ετσι ειπαν ξερω γω??????

Φαντασου κλισεις που θα περνεις εκει. Θα κολαει σαν κολλα πανω στην ασφαλτο το λαστιχο. Αν σκεφτουμε οτι ουτως η αλλεως κολλαει λογω ποιοτητας φαντασου τωρα.........

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ασφαλτόστρωση στον Κηφισό
    από super_toto στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2009, 12:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •