Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Δείκτης βενζίνης σε CBF-600S;

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Theod , τωρα που το σκεφτομαι, για ολα αυτα που λες εχεις απολυτο δικιο :rotflmao:

Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι εαν εχεις να διαλεξεις αναμεσα σε δεικτη και σε διακοπτη ρεζερβας για μενα ειναι καλυτερος ο διακοπτης. Σιγουρα ομως και τα δυο μαζι ειναι καλυτερα.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

υποτιθεται οτι το μηχανημα cbf δεν ειναι για την παιδικη χαρα αλλα για να γραφει αρκετα χιλιομετρα σε ταξιδια και μακρινα και κοντινα........και το R850R BMW δεν εχει που γνωριζω

απλα δεν θα το αγοραζα ,μπορει να ειναι πολυ καλο ,σουπερ αλλα οχι για μενα . Εμαι ψειρας και αναποδος?

Το προβλημα λυνεται ευκολα γιατι σου γινεται συνηθεια μετα και βρισκεις τον τροπο.

και κατι αλλο που χαλιεμαι ειναι τα φλασακια να εξεχουν (δεν ξερω αν το κανουν λογω αισθητικης (??) η νομοθεσιας (καπου το εχω διαβασει για ορισμενες χωρες). Μιλαω για μοτο supersport .Παλι ειμαι περιεργος ??

Μέλος Το avatar του/της possidi

Cool

SAS EYXARISTW OLOYS GIA TIS APANTHSEIS KAI TIS SKEPSEIS SAS PAIDIA. EINAI PRAGMATIKA DYSARESTO TO NA MHN EXEIS DEIKTH KAYSIMWN PANW STHN KALH SOY POY OXI MONO "FORAEI" ABS ALLA KAI KOSTIZEI KAI 8,000 EYRWPOYLA. THA KANW LOIPON AYTO POY MOY PROTEINETE - DHLADH NA MHDENIZW TON MERIKO XILIOMETRHTH KAI NA YPOLOGIZW PERIPOY 200-230 KM. EYXARISTW POLY KAI PALI PAIDIA!

Αρχικά δημιουργήθηκε από possidi
    SAS EYXARISTW OLOYS GIA TIS APANTHSEIS KAI TIS SKEPSEIS SAS PAIDIA. EINAI PRAGMATIKA DYSARESTO TO NA MHN EXEIS DEIKTH KAYSIMWN PANW STHN KALH SOY POY OXI MONO "FORAEI" ABS ALLA KAI KOSTIZEI KAI 8,000 EYRWPOYLA. THA KANW LOIPON AYTO POY MOY PROTEINETE - DHLADH NA MHDENIZW TON MERIKO XILIOMETRHTH KAI NA YPOLOGIZW PERIPOY 200-230 KM. EYXARISTW POLY KAI PALI PAIDIA!
    Να μην ανησυχείς καθόλου φίλε μου όσο δυσσάρεστη κι αν είναι η έλλειψη του δείκτη.

Θα δεις κι εσύ ο ίδιος πως μετά από δυο τρία γεμίσματα του ντεπόζιτου, θα υπολογίσεις μηχανικά την επόμενη επίσκεψή σου στο βενζινάδικο !

Καλές βόλτες !!

Not even a statistic Το avatar του/της javaneze
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    ρε παιδιά αφού το λαμπάκι λειτουργεί με μεγάλο περιθώριο ασφάλειας και η Ελλάδα δεν είναι αμερική να έχει βενζινάδικα κάθε 500χλμ. τι έχετε φαγωθεί με τον δείκτη βενζίνης?

είτε αναλογικό είτε ψηφιακό να είχε κάθε πότε θα τον κοιτάγατε?
    Οταν άναβε το λαμπάκι...
    Προσωπικα εχω φαγωθει γιατι προκειται περι γυφτιας.!
    Αφου ολο το ταμπλο ειναι αυτουσιο του transalp γιατι να μην μεταφερθει και ο δεικτης βενζινης κανονικα;
    Και στο cbf 1000 γιατι βαλανε; αλλη γυφτια εκει ...
    βαλανε δεικτη βενζινης και καταργησανε τον δεικτη θερμοκρασιας ...

A και οπως στο παπι μου, θα το κοιταγα καθε φορα που βαζω μπροστα.

Α, και μην μου πεις οτι ολοι θυμουνται ολοι να μηδενηζουν το trip καθε φορα. .. συγκεκριμενα τωρα που μιλαμε το δικο μου γραφει 389 χλμ και ειμαι εν αναμονη λαμπακιου
    ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow

~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~

~constantly talking, isn't necessarily communicating~

Greg HondaYamahaκης Το avatar του/της moutoulos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    ρε παιδιά αφού το λαμπάκι λειτουργεί με μεγάλο περιθώριο ασφάλειας και η Ελλάδα δεν είναι αμερική να έχει βενζινάδικα κάθε 500χλμ. τι έχετε φαγωθεί με τον δείκτη βενζίνης?

Ναι βρε παιδιά αμαν με τον δείκτη βενζίνης... δεν είναι και τόσο τραγικό ...

Πολλές μηχανές δεν έχουν ...:smilea:

sosTa? ..... paliaaaa :-)

αυτονομία

Για να μην ανοίγω καινούριο thread....

έχω δει σε συνθήκες πόλης (με αρκετά χλμ. σε αττική οδό και το 1/4 αυτών δικάβαλο και τα μισά εξ'αυτών όχι συντηρητική οδήγηση)

270χλμ. αυτονομία....

και στο επόμενο φουλάρισμα πήρε 16,7 lt
    (θυμίζω η χωρητικότητα του tank είναι 19 lt)

δεν ειν' κακό....

ε?

(βέβαια έχω δει και κατεχάκη-τρίπολη (~175Km) μέσω αττικής οδού να εξανεμίζεται όλο το tank.... αλλά έγινε μέσα σε 50 λεπτά....)

Μέλος Το avatar του/της possidi
    Παντως παιδια 2 μηνες πριν που ανοιξα το thread ειχα καταληξει στο συμπερασμα οτι εχει αυτονομια γυρω στα 230-240 km...Τωρα πια η εμπειρια μου χει δειξει οτι στα 230 αναβει το λαμπακι...φαντασου....

υ.γ. με κανονικη οδηγηση και οχι καφριλικια κ σκισιμο στο γκαζι...

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ.
    Η HONDA ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΔΕΙΚΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Φίλτρο αέρα K&n σε Cbf-600
    από makis206 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2018, 15:37
  2. Δείκτης βενζίνης για Cbf 600 (2004)
    από vaglos_fou στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2008, 08:24
  3. Ερώτηση για μπουζί σε CBF-600