Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Μπουφανακι γυναικειο?

Μέλος Το avatar του/της thrax
    Είδα τελευταία ενα της clover τύπος beverly, κορντουρα ψιλή, μάλλον τον χειμώνα το δαγκώνεις αλλα χειμώνα ταξιδακι -δικαβαλο μάλιστα- δεν παιζει, στα 150 €. Το έχεις κανεις υπόψη του?

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thrax
    Είδα τελευταία ενα της clover τύπος beverly, κορντουρα ψιλή, μάλλον τον χειμώνα το δαγκώνεις αλλα χειμώνα ταξιδακι -δικαβαλο μάλιστα- δεν παιζει, στα 150 €. Το έχεις κανεις υπόψη του?
    χιλια συγγνωμη αλλα γιατι δε παιζει δικαβαλο ταξιδι το χειμωνα?

σορυ το ξερω οτι ειναι ασχετο με το θεμα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
    χιλια συγγνωμη αλλα γιατι δε παιζει δικαβαλο ταξιδι το χειμωνα?

σορυ το ξερω οτι ειναι ασχετο με το θεμα
    Δεν το θεωρώ άσχετο με το θέμα Εύη. Ίσως να μην πάνε ταξιδάκι μετη μηχανή αλλά μια βόλτα. Τότε τι θα κάνει η κοπέλα, θα βάλει καμιά δεκαριά μπλούζες από μέσα ???

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thrax
    Καλό θα είναι να πάρεις κατι ενδιάμεσο ή χειμερινό!!!
    Μην πάρεις μόνο καλοκαιρινό γιατί τον χειμώνα όλο και κάπου θα πας έστω και για μια μερα
    Τότε τι θα κάνει η κοπέλα σου??Μην πάρεις μπουφάν 3μηνων χρήση

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Ακριβώς το ίδιο θέμα αντιμετωπίζω. Από Jacket μου κάθισε κάλα ένα A-Pro 200E- Cordura 500 με προστασια (σκληρή) ώμους, αγκώνες και πλάτη. Μου φάνηκε πιο στιβαρό και σφιχτό απο τα υπόλοιπα που δοκίμασε, και ας γρινιάζει οτι την περιορίζει ταξίδι θα κάνουμε, δεν θα πάμε για ψώνια, θα συνιθίσει. Το κράνος με προβληματίζει, επειδή φοράει xs δοκίμασε και ένα παιδικό που και εσωτερικά κούμπωνε καλά και το μέγεθος κελύφους ταίριαζε καλύτερα. Τι λέτε γνώμες κανείς;;;

www.colori.net

Έχω το Artemis γύρω στα τρία χρόνια. Είναι full εξοπλισμένο, αδιάβροχο (δοκιμασμένο), με επένδυση αφαιρούμενη (το φοράω και το καλοκαίρι εγώ... ΠΑΝΤΑ) και βγαίνει σε αρκετά χρώματα. Δεν έχει πολλά φρου φρού επάνω και έτσι μπορεί να φορεθεί και με ποιό "κυριλέ" ντύσιμο σε περίπτωση που βγείτε να πάτε κάπου.

Υπολόγισε πως στη Colori έχει συνεχώς εκπώσεις από 10%
    Το συγκεκριμένο κάνει 240€ και το πήρα γύρω στα 190€!

Μή σκέφτεσαι αν θα σου μείνει ή αν θα πάνε τσάμπα τα λεφτά. Το τώρα έχει σημασία και να είναι ο άνθρωπός σου προστατευμένος!

Καλή αγορά ό,τι και αν επιλέξεις και καλές βόλτες!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	artemisjacket.jpg 
Προβολές:	275 
Μέγεθος:	62,2 KB 
ID:	57481
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

δυστυχως το site το βρηκα ΑΦΟΥ πηρα το μπουφαν...

Και οχι δεν σας λεω ποσο πηρα το μπουφαν γιατι θα γελατε.
    Το μπουφαν ειναι το dainese mak mak.( απλα δεν ξερω αν αυτο που δειχνει ειναι το γυναικειο που πηρα εγω. 44 νουμερο πηρα κι εγω. Για αντρικο μου φαινεται μικρο οποτε ισως ειναι το γυναικιο που πηρα.)

Οποιος ενδιαφερεται ας το ψαξει.

http://www.daytonashop.it/giacche_strada.htm
    Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΡΩΤΑΣ...

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans

Παθών και ομιλών

Λοιπόν.....

1ον Ή θα το πάρεις εσύ με δικά σου λεφτά (μπουφάν, γάντια, ζώνη, πλάτη κτλ) και απλά θα της τα "δανείζεις" (και θα τα κουβαλάς πάντα εσύ) ή αν θέλει ας τα πάρει με δικά της λεφτά και ας τα κάνει ό,τι θέλει. ΠΟΤΕ δεν ξέρεις τι θα γίνει σε μια σχέση οπότε έτσι είσαι κάπως καλυμμένος. Αν θες τώρα να της κάνεις δώρο άλλο πράγμα. Στα λέω αυτά μην γυρίσεις μετά και πεις "μαλακία έκανα τώρα που χωρίσαμε μπορούσα να τα έχω να τα δίνω στην καινούργια κοπέλα".

2ον Αν πάρεις/πάρει κάτι (οτιδήποτε) ας είναι καλό. Μια φόρα θα το χρειστεί οπότε να έχει την προστασία που χρειάζεται.

3ον. Αν πάρει short jacket κορντούρα - δέρμα δεν παίζει ρόλο θα έχει ένα μικρό πρόβλημα τον χειμώνα που με τα χαμηλοκάβαλα τα γυναικεία θα μπάζει αέρα και θα είναι όλη η μέση έξω. Υπάρχει μια λύση της Dainese που είναι μια "φάσα" που μπαίνει επιπλέον και χαμηλώνει η πλάτη για να μην μπάζει. Είναι έξτρα (φθηνή) και κουμπώνει στο φερμουάρ που έχουν τα Dainese για να "δένει" με το παντελόνι.

4ον. Αν θες να κάνεις κανα δώρο που έχει σχέση με την μηχανή πάρε ένα ζευγάρι γάντια Κάτι που να μην το κλαις μετά.

Αυτά τα ολίγα. Μακάρι να είστε πάντα μαζί αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις ας έχεις το νου σου (με την καλή έννοια). Αν μου έρθει κάτι άλλο θα σου πω. Αν έχεις εσύ καμιά απορία πες μου.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Supermoto 2006
    από Electra στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2006, 14:05
  2. δερματινο μπουφανακι.....
    από Spazz στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2005, 17:45

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα