Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 143

Θέμα: D. D. D. - Με τις υγείες μας!

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Με την ίδια λογική πρέπει να "δίνουμε" όποιον από το φόρουμ τον πετυχαίνουμε να κυκλοφορεί ακράνωτος, ή χωρίς εξοπλισμό...

Πίστεψέ με είναι πολλοί αυτοί (εγώ μόνο έχω πετύχει πολλούς), όπως πολλοί είναι αυτοί που βάζουν κράνος και κορντούρες μόνο για το Δέλεαρ... για να μην τους την πει κανένας...

Με τον Κώστα (SF) σχεδόν πάντα συμφωνούμε αλλά εδώ έχω τις αντιρήσεις μου... Δλδ αν δεν πίνουμε στο Δέλεαρ όπου μαζεύετε το μοτο αλλά πίνουμε αλλού (όπου δε μας βλέπει κανένας) είναι καλά;

Το είναι ή το φαίνεσθαι μας ενδιαφέρει;

Έτσι όπως τα γράφεις ρε κάπτεν, είναι σα να μας λες ότι είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι στο Δελεαρ κρατάμε τους τύπους και σε άλλα μέρη και ώρες κάνουμε μαλακίες!!!
    :a24:
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Υπαρχουν καποιοι που καπνιζουν κι ολας ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Δεδομενης της υπογραφης σου ρε Λατρεια καλυτερα να κοψεις και εσυ τις μπυρες
    Αν εννοείς αυτό:
    Είναι ωραία η αίσθηση τα 250cc να περνάνε τα 1300cc
    τότε μάλλον για 1300cc αυτοκινήτου μιλάει.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: γιατί ακόμα ανοιχτό θέμα με τον Γιάννη στις διαμάχες έχει και μας τελειώσαν και τα ποπ κορν...

Τώρα σοβαρά, πέραν της πλάκας...
    Το θέμα ετέθει και συμπονώ και ετέθει θεωρώ απο τον SF ως προς ευαισθητοποίηση απέναντι στους όρους πέραν της καλής παρέας και των χαμογέλων που υπάρχουν...
    και τι εννοώ:
    δεν παίζει ρόλο αν κάποιος δεν πίνει στο Δέλεαρ και πίνει αλλού και πάει και οδηγεί μετα... αυτό είναι θέμα προσωπικής του κοροιδίας και όχι των υπολοίπων και τι φαίνεσθαι...
    (προσωπικά προσπαθώ να επηρεάσω όποιους μπορώ στην σωστότερη και ποιο υπεύθυνη στάση , άλλοι θα λέγανε στα @@...)
    παίζει ρόλο όμως να πίνει παντού, και να υποστηρίζει τα σωστά και τι πρέπει και τι δεν πρέπει...
    εδώ υπάρχουν 2 περιπτώσεις:
    το να έχει βεβαιώσει την ασφαλή του διεύλευση επιστροφή εάν έχει πιεί έχοντας κάποιον άλλον μαζί του, και μην οδηγώντας.
    το να μην τον ενδιαφέρει καθόλου το παραπάνω...

Στον βωμό της παρέας έχουμε μάθει να περνάμε καλά αλλά πρέπει ή να συγκρατούμαστε ή να γνωρίζουμε τις επιλογές μας...
    ]και δεν μ'αρέσει να ακούσω κάτι του στυλ: "εγω το κάνω ρε φίλε , εσύ τι πρόβλημα έχεις..."
    γιατί όλοι ξέρετε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί και ένας τρίτος άσχετος να την πληρώσει...

οπότε επιλογή "ταξί" ας υπάρχουν, ή μεγαλύτερη εγκράτεια...

Δεν μιλαω "φωτογραφίζοντας" (αν και το συνηθίζω τελευταία...) αλλά γενικά και δίχως παρεξήγηση...
    προσέξτε τα bold σημεία!

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Έτσι όπως τα γράφεις ρε κάπτεν, είναι σα να μας λες ότι είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι στο Δελεαρ κρατάμε τους τύπους και σε άλλα μέρη και ώρες κάνουμε μαλακίες!!!
    :a24:
    Όχι ρε Κώστα...

Δεν είπα οτι είναι δεδομένο... Αλλά οτι γίνεται...

αλλιώς δεν εξηγείται το οτι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έρχεται δέλεαρ άνευ κράνους, ενώ εκτός έχω πετύχει πολλούς

αλλιώς δεν εξηγείται το οτι έσκασα πρόσφατα μύτη φορώντας βερμούδα και έγινα δέκτης ΠΟΛΛΩΝ αρνητικών σχολίων...

Τεσπα, όπως καταλαβαίνεις δε διαφωνούμε επι της ουσίας του γεγονότος (αλκοόλ και οδήγηση ή σωστός εξοπλισμός και οδήγηση)... απλά προσωπικά με ενόχλησε το politically correct που έβγαζε η φωτό (πετυχημένη by the way)

δε βάζω emoticon με μπύρες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Εκεί είναι η διαφωνία μου.

ΠΑΝΤΟΥ έχουμε λόγο να τηρούμε αυτά που λέμε/γράφουμε. ΄

Το να τα τηρούμε στο Δέλεαρ είναι σα να μαζεύουμε τα σκουπιδια κάτω απ' το χαλί και να σφυρίζουμε αδιάφορα.
    Ακριβώς ΠΑΝΤΟΥ!!! το Δέλεαρ είναι απλώς η επισήμανση που βλέπουμε εμει΄ς...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Εκεί είναι η διαφωνία μου.
    ΠΑΝΤΟΥ έχουμε λόγο να τηρούμε αυτά που λέμε/γράφουμε. ΄
    Το να τα τηρούμε στο Δέλεαρ είναι σα να μαζεύουμε τα σκουπιδια κάτω απ' το χαλί και να σφυρίζουμε αδιάφορα.
    άρα εκτός από το να τα λέμε καλό είναι και να κάνουμε αυτά που λέμε...

Για φαντάσου ένα νέο μέλος, που "εντυπωσιάζεται" από την ηθική των λόγων μας και την κατακραυγή μας στα κακώς κείμενα των ελληνικών δρόμων και των "κάγγουρων" (δεν έχω καταλάβει ακόμα το έτυμο της λέξης αυτής) αναβατών και οδηγών εν γένει, να έρθει στο Δέλεαρ να γνωρίσει μερικούς από τους "σωστούς" αναβάτες αυτής της χώρας και να δει ότι 20 άτομα έχουν καταναλώσει 7 καφάσια μπύρες με τις μηχανές παρκαρισμένες απ' έξω...

να τα χ3σω τότε τα SHOEI, τα ARAI , dainese, bering κλπ. ....

εγώ έχω ήδη εντοπίσει και συζητήσει με άτομο/α που μετά από επίσκεψη δευτέρας στο Δέλεαρ τους έμεινε η εντύπωση μερικών φωνακλάδων (αυτό δεν έίναι κακό) μεθύστακων (αυτό είναι όμως) αναβατών με φουλ εξοπλισμό μηχανής...

Χάνεται με αυτό τον τρόπο όλη η καλή προδιάθεση για τις προσπάθειες τύπου :
    - Μαθήματα πρώτων βοηθείων
    - Πίστα, συμμετοχές, ασφάλεια, μαθήματα
    - Ταξιδιωτικά, συναντήσεις
    - Εξοπλισμός, τεχνικά, ανταλλακτικά
    & τέλος
    - Χιούμορ, πλάκα, καλή παρέα

Δε λέω να βάλουμε ράσα ή κιμονό και να το παίζουμε σοβαροί... αλλά άλλο το να κάνεις πλάκα και να εκφράζεσαι ελληνικά με φίλους νέους και παλιούς και άλλο να έχουμε κάνει μοτό μας το "πόσο ήπιες μωρή χαμούρα!"...

Μας διαβάζουν και 15χρονα και νέοι μοτοσυκλετιστές... (και οι γονείς και συγγενείς αυτών)...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    και των "κάγγουρων" (δεν έχω καταλάβει ακόμα το έτυμο της λέξης αυτής)
    http://www.freewebs.com/kagoures/

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    άρα εκτός από το να τα λέμε καλό είναι και να κάνουμε αυτά που λέμε...

Για φαντάσου ένα νέο μέλος, που "εντυπωσιάζεται" από την ηθική των λόγων μας και την κατακραυγή μας στα κακώς κείμενα των ελληνικών δρόμων και των "κάγγουρων" (δεν έχω καταλάβει ακόμα το έτυμο της λέξης αυτής) αναβατών και οδηγών εν γένει, να έρθει στο Δέλεαρ να γνωρίσει μερικούς από τους "σωστούς" αναβάτες αυτής της χώρας και να δει ότι 20 άτομα έχουν καταναλώσει 7 καφάσια μπύρες με τις μηχανές παρκαρισμένες απ' έξω...

να τα χ3σω τότε τα SHOEI, τα ARAI , dainese, bering κλπ. ....

εγώ έχω ήδη εντοπίσει και συζητήσει με άτομο/α που μετά από επίσκεψη δευτέρας στο Δέλεαρ τους έμεινε η εντύπωση μερικών φωνακλάδων (αυτό δεν έίναι κακό) μεθύστακων (αυτό είναι όμως) αναβατών με φουλ εξοπλισμό μηχανής...

Χάνεται με αυτό τον τρόπο όλη η καλή προδιάθεση για τις προσπάθειες τύπου :
    - Μαθήματα πρώτων βοηθείων
    - Πίστα, συμμετοχές, ασφάλεια, μαθήματα
    - Ταξιδιωτικά, συναντήσεις
    - Εξοπλισμός, τεχνικά, ανταλλακτικά
    & τέλος
    - Χιούμορ, πλάκα, καλή παρέα

Δε λέω να βάλουμε ράσα ή κιμονό και να το παίζουμε σοβαροί... αλλά άλλο το να κάνεις πλάκα και να εκφράζεσαι ελληνικά με φίλους νέους και παλιούς και άλλο να έχουμε κάνει μοτό μας το "πόσο ήπιες μωρή χαμούρα!"...

Μας διαβάζουν και 15χρονα και νέοι μοτοσυκλετιστές... (και οι γονείς και συγγενείς αυτών)...

+1000
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

http://www.freewebs.com/kagoures/

thanks man, ευχαριστώ πολύ γι' αυτό (μΕ άνοιξες τα μάτια... με την καλή έννοια) ....

για τα υπόλοιπα κανένα σχόλιο???

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Όχι ρε Κώστα...

Δεν είπα οτι είναι δεδομένο... Αλλά οτι γίνεται...

αλλιώς δεν εξηγείται το οτι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έρχεται δέλεαρ άνευ κράνους, ενώ εκτός έχω πετύχει πολλούς

αλλιώς δεν εξηγείται το οτι έσκασα πρόσφατα μύτη φορώντας βερμούδα και έγινα δέκτης ΠΟΛΛΩΝ αρνητικών σχολίων...

Τεσπα, όπως καταλαβαίνεις δε διαφωνούμε επι της ουσίας του γεγονότος (αλκοόλ και οδήγηση ή σωστός εξοπλισμός και οδήγηση)... απλά προσωπικά με ενόχλησε το politically correct που έβγαζε η φωτό (πετυχημένη by the way)

Εγώ απλώς έδωσα την πρόκληση. Ούτε κουβέντα δεν είπα, ούτε προσωπικές αιχμές ούτε τίποτα. Καθένας καταλαβαίνει ό,τι θέλει να καταλάβει. Λίγο χιούμορ μόνο, για να μη νομίζουμε ότι υπάρχει κακοήθεια. Δε γίνεται σε άλλα τόπικ να κράζουμε ανοιχτά τους "κάγκουρες", αλλά να μην έχουμε πρόβλημα να έρχονται φρέσκα μέλη στο Δέλεαρ και να μας πετυχαίνουν με τα οινοπνεύματα το ένα πίσω από το άλλο!! To πολίτικαλι κορέκτ δε το καταλαβαίνω καν...

(Και μόλις βλέπω ότι με πρόλαβε ο νόστρα...+1111)
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

για τα υπόλοιπα κανένα σχόλιο???
    Όχι..

Δε διαφωνώ.

Απλά θα ήθελα να γνωρίσω αυτόν που με τη μία φορά που μας είδε μας χαρακτήρισε μεθύστακες...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παιδια το θεμα οσοι θυμαστε ειχε ξανασυζητηθει σε πολυ πιο εντονο υφος καποτε.
    Εγω απο την πλευρα μου εχω να πω οτι η καταναλωση 5-6 μπουκαλια μπυρας στο Δελεαρ μου εχει δωσει κατα καιρους την εντυπωση οτι γινεται απο ατομα που προκαλουν με αυτο τον τροπο μπας και θυμισουν πιο πολυ μοτοσυκλετιστη.

Το να γινεσαι γκολ και να καβαλας μοτοσυκλετα ειναι προβλημα σου, και κανεις δεν μπορει να σου υποδειξει τι να κανεις, στην τελικη δεν θα γινουμε και ρομποτακια για παρτη της μηχανης, αν θελουμε να φαμε το κεφαλι μας και αναλαμβανουμε την ευθυνη μπραβο μας.

Αλλα το οτι το Δελεαρ εχει γινει συνωνυμο της μπυρας και του τρελλου κεφιου ειναι κατι που ενοχλει πολλους, μαζι και μενα.
    Και ειναι κατι που σιγα-σιγα καλλιεργηθηκε εδω μεσα, με δηθεν αθωα υποννουμενα και γελακια με μπυρες.
    Καποτε 10,20 αντε 30 ατομα ηταν παρεα, τωρα ειμαστε bachelor party γαμω το φελεκι μου, ειτε ειμαστε 5 ατομα ειτε 50.

Στην τελικη δεν μας αναγκασε κανενας να ερθουμε στο Δελεαρ για να γινουμε αρεστοι.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Και για να προλάβω κάποιους που ίσως θίγονται (αν θίγονται) δηλώνω πως δε φωτογραφίζω κανέναν, δεν υπονοώ τίποτα και σαφώς δε λέω πως δε θα πιούμε μια μπύρα ή ένα ποτό ...

ΑΛΛΑ

έχουν διαφορά οι 1-2 μπύρες ή 1-2 ποτά ανάλογα με την αντικειμενική ανοχή και αντοχή του καθενός στο αλκοόλ
    με τις 4-5 μπύρες κλπ.

Απλά θα ήθελα να γνωρίσω αυτόν που με τη μία φορά που μας είδε μας χαρακτήρισε μεθύστακες...
    Παρατήρησε πως μας βλέπουν οι υπόλοιποι θαμώνες του Δέλεαρ...

Το παράδειγμα που έφερα με τις πρώτες και μόνες εντυπώσεις λοιπών παρευρισκομένων στο Δέλεαρ όντως έλαβε χώρα... Φεύγοντας μια Δευτέρα πριν δυο εβδομάδες με ρώτησε μια παρέα νέων τι γίνεται εκεί στη γωνία που μαζευόμαστε και τους είπα... το σχόλιο τους δεν ήταν και ότι καλύτερο...
    "Μαζεύεστε και τα πίνετε και μετά βγαίνετε στους δρόμους για κόντρες?"

Εφυγα με κατεβασμένα τα αυτιά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

"Μαζεύεστε και τα πίνετε και μετά βγαίνετε στους δρόμους για κόντρες?"

Εφυγα με κατεβασμένα τα αυτιά...
    Επρεπε να τους πεις "Πρωτα κανουμε κοντρες ρε μεγαλε και μετα τα πινουμε για να γιορτασουμε"
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Το να γινεσαι γκολ και να καβαλας μοτοσυκλετα ειναι προβλημα σου, και κανεις δεν μπορει να σου υποδειξει τι να κανεις, στην τελικη δεν θα γινουμε και ρομποτακια για παρτη της μηχανης, αν θελουμε να φαμε το κεφαλι μας και αναλαμβανουμε την ευθυνη μπραβο μας.
    Ξέρεις κατά βάθος νομίζω ότι αυτό που λες δεν ισχύει...
    Αν πιω εγώ τον άμπακο και φύγω από το Δέλεαρ και πάω και καρφωθώ στη Μεσογείων με 140 χμλ/ώρα πάνω σε ένα matiz θα σκοτώσω και άλλο κόσμο... δε θα σκοτωθώ μόνο εγώ...

Εει γίνει πολλές φορές αναβάτης να πάρει στο λαιμό του είτε πεζούς, είτε άλλους αναβάτες ακόμα και επιβάτες σε αυτοκίνητα...

Επρεπε να τους πεις "Πρωτα κανουμε κοντρες ρε μεγαλε και μετα τα πινουμε για να γιορτασουμε"
    Φίλε, αν και ετοιμόλογος, εκείνη την ώρα η εικόνα που δίναμε σαν παρέα σε κάποιον τρίτο αντικειμενικό θεατή δε μου επέτρεπε να πω τίποτα παραπάνω... θα προσπαθούσα να σώσω μια κατάσταση οπτικά αυταπόδεικτη....

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στοιχηματίζω ότι έτσι αισθανόμαστε όλοι με τις μηχανές μας!
    από taxydromos στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2011, 18:35
  2. Με τις υγείες μας....
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2010, 17:49
  3. Με τις υγείες μου...
    από George20vt στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2009, 18:10
  4. Με τις υγείες μου!!!