Να νοικιάσεις σκηνή;Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Μετα ρωταω να ενοικιασουμε σχηνη, απαντηση, πρεπει κυριε να φερεται δικια σαςΜπαμ, μου το κλεινουν στην μουρη
![]()
![]()
![]()
![]()
Να νοικιάσεις σκηνή;Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Μετα ρωταω να ενοικιασουμε σχηνη, απαντηση, πρεπει κυριε να φερεται δικια σαςΜπαμ, μου το κλεινουν στην μουρη
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πήγαινε στο πράκτικερ πάρε μια φτηνή σκηνή να κάνεις τη δουλειά σου και πάρε πάλι τηλ να κλείσεις θέσηΑρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Παιδια, πηρα τηλεφωνο και ζητησα αν μπορω να κλεισω, 1 μπανγκαλου για πεμτη και παρασκευη. Η απαντηση Δεν εχουμε διαθεσιμο.
(Απο μακρια μια φωνη υπαγορευε οχι για δυο μερες, αλλα δεν το ακουσα και 100%καθαρα)
![]()
Βρισκω ενα αλλο καμπινγκ στην πευκη, και εκει τα ιδια ,τιποτα διαθεσιμο. Ρε παιδια οντως λετε να μην παιζει να ναι διαθεσιμα, η δε με θελουν επειδη παβ για λιγο, και μαλιστα Πεμτη παρασκευη?
![]()
Τα περνω στο κρανιο και μενω και σπιτι μου![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Εχεις περιπου ιδεα ποσο παει μια φτηνη σκηνη?
Αν και δεν εχω μεινει σε σκηνη, δεν θα το ηθελα ιδιατερα, γι αυτο αλλωστη ζητησα και bangalow. Αλλα ισως να το δοκιμασω![]()
Μπορεί και να σΕ αρέσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Αλλα ισως να το δοκιμασω![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Mε 20+ θα βρεις ανάλογα... καλό είναι να πάρεις και ένα στρώμα για να κοιμηθείς πιο άνετα(τρόμπα έχει στο camping).Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Εχεις περιπου ιδεα ποσο παει μια φτηνη σκηνη?
Αν και δεν εχω μεινει σε σκηνη, δεν θα το ηθελα ιδιατερα, γι αυτο αλλωστη ζητησα και bangalow. Αλλα ισως να το δοκιμασω![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Τελικα πηρα μια σκηνη με 35 eura.![]()
Εκτος απο της οδηγιες χρησεως μηπως υπαρχει κανα tip για το στησιμο της?
ΝΑΙ !!Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Τελικα πηρα μια σκηνη με 35 eura.![]()
Εκτος απο της οδηγιες χρησεως μηπως υπαρχει κανα tip για το στησιμο της?
Μακριά από σκηνές με τύπους που ροχαλίζουν
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σοβαρά: Δες το έδαφος που θα τη στήσεις (να μην έχει πέτρες κλπ) και φρόντισε να είναι σε σκιά (ειδικά τις ώρες αιχμής γιατί θα βράσεις)![]()
Υπάρχουν άλλα πασαλάκια για άμμο και άλλα για χώμα
Έχε μαζί έξτρα σκοινί για δέσιμο
πριν ξεκινήσεις, κάνε μια προβα πως τη στήνουν, δες αν έχει ΟΛΑ τα υλικά... δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απ' το να φτάσεις βράδυ κάπου κουρασμένος και να μην ξέρεις από που να αρχίσεις και να διαπιστώσεις οτι ο ένας ορθοστάτης είναι σπασμένος
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μακρια απο τυπους που ροχαλιζουν οντως.
εκτος αν ροχαλιζεις οπως εγω (βλεπε jambo 747) και δεν χαμπαριαζεις τιποτα. Εσυ κοιμασε μια χαρα και οι αλλοι θελουν 15 καφεδες για να ξυπνησουν την αλλη μερα.
![]()
![]()
ενα ακομα tip: δεν χωνεις τους πασαλους ΚΑΘΕΤΑ στο εδαφος, αλλα σε τετοιες μοιρες που ειναι ΚΑΘΕΤΑ στη νοητη προεκταση των μπανελων για να μην μετακινειται η σκηνη στο παραμικρο και να ειναι και σταθερα τεντωμενο το εδαφος της!
![]()
Εξαρτάται από το εάν είναι stand-alone, χρυσέ μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ενα ακομα tip: δεν χωνεις τους πασαλους ΚΑΘΕΤΑ στο εδαφος, αλλα σε τετοιες μοιρες που ειναι ΚΑΘΕΤΑ στη νοητη προεκταση των μπανελων για να μην μετακινειται η σκηνη στο παραμικρο και να ειναι και σταθερα τεντωμενο το εδαφος της!![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Και ενα tip απο μενα. Εχε σκαστο το φερμουαρ της 'πορτας' για την διαφυγη των τοξικων αεριων, ειναι πολυ στεγανες οι ατιμες.
:rotflmao:
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
εγω βρε συ το κανω παντα, alone or μ'αλλονε...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εξαρτάται από το εάν είναι stand-alone, χρυσέ μου...![]()
:smilea:
![]()
Τώρα αν πω πως στήνουμε μια σκηνή και τι κάνουμε για να είμαστε "απόλυτα" ασφαλείς....
Στήστην ρε Ουλα και μπες και κοιμήσου.... αν το βράδυ βρέξει ή σηκώσει αέρα... τρέξε κάτω από υπόστεγο....
Τα υπόλοιπα περί φουσκωτών στρωμμάτων κλπ τα αφήνω ασχολίαστα...
(αν θες πάρε κι ένα πτυοσκάπανο μαζί... δεν ξέρεις τι γίνεται)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τα υπόλοιπα περί φουσκωτών στρωμμάτων κλπ τα αφήνω ασχολίαστα...
(αν θες πάρε κι ένα πτυοσκάπανο μαζί... δεν ξέρεις τι γίνεται)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δηλαδη, να μην εχει την ανεση ο ουλας να εχει στρωμα, εστω και ξεφουσκωτο? :smilea: :smilea: