Σελίδα 2 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 171

Θέμα: Innova 125 ΑΠΟΤΥΧΙΑ

Έχω κάνει πάνω από 15.000 χλμ με το innova και η μηχανή δεν έχει βγάλει ζημιά. Τα σβησίματα όταν ανοίγω απότομα το γκάζι μου τα κάνει κι εμένα κάποιες φορές και είναι πολύ ξενέρομα. Όσον αφορά τις ζημιές στο μοτέρ παίζει ρόλο και αν το σκίζει κανείς ή όχι. Η Honda πάντως θα μπορούσε να βγάλει πολύ καλύτερο παπί απ'το innova. Ειδικά όσον αφορά το γκάζι στις ανηφόρες και με δεύτερο άτομο είναι πολύ πίκρα η κατάσταση. Πήγα να κάνω προσπέρασμα σε ανηφορικό δρόμο με δεύτερο άτομο και από ένα σημείο και μετά το μηχανάκι δεν επιτάχυνε (είχα δευτέρα και πήγαινα με 40-45 περίπου)!! Στο τσακ γλύτωσα το τρακάρισμα γιατί από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν και άλλο όχημα και ευτυχώς χώρεσα ανάμεσα στα 2 αυτά οχήματα (2 λεωφορεία!!). Από τότε τα προσπεράσματα με το innova κομμένα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Georg_
    Πήγα να κάνω προσπέρασμα σε ανηφορικό δρόμο με δεύτερο άτομο και από ένα σημείο και μετά το μηχανάκι δεν επιτάχυνε (είχα δευτέρα και πήγαινα με 40-45 περίπου)!! Στο τσακ γλύτωσα το τρακάρισμα γιατί από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν και άλλο όχημα και ευτυχώς χώρεσα ανάμεσα στα 2 αυτά οχήματα (2 λεωφορεία!!). Από τότε τα προσπεράσματα με το innova κομμένα!

Ελα ρε φίλε....
    Παπί με 2 άτομα σε ανηφορικό δρόμο και είχες την απαίτηση να προσπεράσεις ????
    Κάπου το έχεις παρεξηγήσει το θέμα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Ελα ρε φίλε....
    Παπί με 2 άτομα σε ανηφορικό δρόμο και είχες την απαίτηση να προσπεράσεις ????
    Κάπου το έχεις παρεξηγήσει το θέμα...
    Swsto kai auto alla egw pou to exw dokimasei me to innova mia xara paei!

Pisteuw oti o filos den eixe anevasei stofes ston kinhthra kai to innova xupnaei psila!

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Εχω ακούσει από γνωστό μου "παπομάστορα" ότι το Ινόβα παρουσιάζει προβλήματα στην μπιέλα και στα ρουλεμάν στροφάλου μόλις ξεπεράσει τα 10000 χιλμ, πέρα από την γενικότερη φθηνή του κατασκευή....

Μωρέ Κινέζικο και πάλι κινέζικο....τουλάχιστον αυτά τα πληρώνεις φθηνότερα και δεν κρύβουν την καταγωγή τους....

....στο γκαραζ παντως ειναι 2 ινοβα και ταχουν κουριερ...και τα δυο ειναι με καμια 45αρια χιλιαδες κμ,ολη μερα στο πολεμο κρυο ζεστη κλπ και δεν εχουν κανει τσικ...περαν ενος τυπικου σερβις (ο ενας το κανει και μονος του) δεν εχουν ζητησει τιποτα....ουτε στροφαλα ουτε μπιελες ουτε ραδιο αρβυλες....ρε μαγκες το καλυτερο με το χειροτερο παπι εχει διαφορα 1000€ (τα μισα ευρω)....λετε να μην πιανουν τοπο;
    και για τα αστρεα λεγαν παλιοτερα,και γιατα καζε αρ και τα γιαμαχα...ε καντε δημοψηφισμα ποιο ειναι καλυτερο....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Re: Innova 125 ΑΠΟΤΥΧΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΠΙ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ 2100 ΠΗΓΕ ΣΥΝΟΛΟ!!ΛΟΓΩ HONDA ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΑΜ ΔΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, ΑΛΛΑΖΩ ΛΑΔΙΑ ΚΑΘΕ 1200χλμ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ (ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΝΗΦΟΡΕΣ)ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΝΩ ΤΟΥ ΡΥΘΜΙΣΑ ΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΜΟΥ ΣΒΗΝΕΙ!!!!!!!!ΜΕ ΝΕΚΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΜΑΞΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ χλμ ΜΑΝΟΥΒΡΕΣ ΕΝΝΟΩ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΜΑΞΙΑ. ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 120χλμ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΠΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    κατσε ρε αδερφε γιατι μας τρελλανες....
    1.αλλαζεις λαδια καθε 1200κμ και τι μας το λες; για προβλημα;
    2. σε ΟΛΑ τα μηχανακια τα πλαστικα ε,οσο να το κανεις τριζουν....σου ειπαν τη λυση...
    3. το να σου σβηνει μαλλον προσπαθεις να κανεις κατι που δεν μπορει...πχ υπερβολικο γκαζι με 3η και 8 κμ...(λεω τωρα εγω)
    4. λαστιχα οτι και να βαλεις στην ασφαλτο που εχουμε και παλι καλα....
    5. τελικα ΠΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ:εσπασε μοτερ; τρυπησε η εξατμιση καιει βενζινη/λαδια;χαλανε τα ηλεκτρικα;

αν θες κατι αλλο πιο σοβαρο σε βλαβη να μας πεις εχει καλως γιατι κατι εδω κατι δε κολλαει....αλλωστε γι αυτο υπαρχουν οι εγγυησεις να διορθωνουν τις μικρο/χοντροζημιες....τι σκας;

ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΑΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΕΣ. ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΡΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑΖΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΩΣ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ!!! ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΖΩ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΠΙ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΑ 500 ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑ 1200 ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΙ ΠΗΡΑ ΚΤΜ 990 ΚΑΙ ΠΑΩ ΤΑΞΙΔΙ?!?! ΟΣΟ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΛΛΑΞΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ!!!!ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΠΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!

To innova μπορεί να τραβάει καλύτερα στις ψηλές στροφές αλλά απο τη στιγμή που είναι μηχανάκι πόλης θα έπρεπε να τραβάει χαμηλά. Τι να το κάνεις ότι τραβάει στις ψηλές στροφές απο τη στιγμή που θα το έχεις μόνο για την πόλη! Τώρα όσον αφορά για το προσπέρασμα που ανέφερα πριν, θέλω να πω ότι το όχημα μπροστά μου πήγαινε κάτω απο 40 χλμ και ο δρόμος ήταν μεγάλος γι αυτό πήγα να το περάσω, απλά το innova άμα έχεις δεύτερο άτομο και είσαι και σε ανηφορικό δρόμο δεν τραβάει ούτε χαμηλά ούτε ψηλά ούτε πουθενά, το πάθημα έγινε μάθημα! Όποιος πάρει innova καλά θα κάνει να υπολογίζει κι ένα ποσό για "φτιάξιμο", απ'ότι ξέρω αν του αλλάξεις κάποια γρανάζια και εξάτμιση τραβάει αρκετά καλύτερα. Εγώ στο δικό μου δεν του αλλάζω τίποτα γιατί εδώ και καιρό έχω σταματήσει να βάζω δεύτερο άτομο και μέσα στην πόλη πηγαίνω πολύ αργά οπότε δεν χρειάζεται .

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    α) Θέλει πάντα ζέσταμα όταν είναι κρύο το μοτέρ.

β) Οχι απότομο άνοιγμα του γκαζιού από στάση για να μην σβήνει.

γ) Οχι φθηνιάρικα παπίσια λάδια, κάτι καλύτερο ζητάει το innova.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΑΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΕΣ. ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΡΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑΖΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΩΣ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ!!! ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΖΩ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΠΙ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ!!

Κατ αρχην χαλαρωσε!μοτοφορουμ ειναι κι αν θες να κανεις τη δυσφημιση σου καφτο απεξω απο το Σαρακαη να τελειωνεις...ακρη προσπαθουμε να βγαλουμε,μη μας τη λες κιολα!αρχικα απο στρωσιμο πως τα πηγες το στρωσες σωστα η οχι;και δεν εννοω ευλαβικα....
    για σβησιματα κατι ακουγεται αλλα σε πολλες μαρκες παπιων οχι μονο ινοβα,αλλα να τσιμπαει λαδι δε τοχω ματακουσει,και αλλαγη στα 1500 ουτε καθαροαιμο εντουρο ναταν...τοσο λεει το μανουαλ;
    θα μου πεις παιζει ρολο και το σερβις που κανεις....αν εχεις πεσει σε σκιτζη....τεσπα,αδερφε δεν ειναι φυσιολογικο να σου κανει τετοια τοσα ινοβα βλεπω και αλλα τοσα ρωταω και ολοι εχουν μηδεν προβληματα...αρα: η ζητας υπερβολες,η τα λες ολιγον υπερβολικα η το σερβις που πας δεν κανει κατι σωστο...ινοβα δεν εχω αλλα το να λες για κατι μαπα μονο εσυ και κανεις αλλος....κατι παιζει...γιααα ψαχτο καλυτερα,πες μας λεπτομερειες και γραφε με μικρα οχι κεφαλαια.Κι αν θες μαστορα επισημο και σωστο (που ανοιγει το βιβλιαρακι και οχι στο περιπου να ρυθμισει βαλβιδες,και σε αφηνει να βλεπεις κι οχι "αστο κι ελα αυριο")στειλε πμ να σε πω (ντρεπεται να του κανω διαφημιση... ) αυτααα αντε να δουμε τιθα γινει με αυτα τα παπια...

Ο ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟ ΕΣΤΡΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΩ ΣΑΝ ΜΩΡΟ ΤΑ ΣΒΗΣΙΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ HONDA ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΖΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΠΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΟΝΕΛΑ πχ.ASTREA ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΖΗΜΙΑΡΙΚΟ.ΣΕ ΦΙΛΟ ΒΑΡΕΣΕ ΜΠΙΕΛΑ ΣΤΑ 15000χλμ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕ ΛΑΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΙΓΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

Ο ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟ ΕΣΤΡΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΩ ΣΑΝ ΜΩΡΟ ΤΑ ΣΒΗΣΙΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ HONDA ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΖΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΠΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΟΝΕΛΑ πχ.ASTREA ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΖΗΜΙΑΡΙΚΟ.ΣΕ ΦΙΛΟ ΒΑΡΕΣΕ ΜΠΙΕΛΑ ΣΤΑ 15000χλμ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕ ΛΑΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΙΓΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
    Gia na mhn sou svhnei polu apla anevazeis to reladi!

Otan les kaiei ladia ti ennoeis?

ΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΜΠΟΥΖΙ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΕΝΟΟΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΩ ΛΑΔΙΑ CASTROL ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΤΑ 500xλμ ΠΟΥ ΤΣΕΚΑΡΩ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΛΥ!!

ΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΜΠΟΥΖΙ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΕΝΟΟΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΩ ΛΑΔΙΑ CASTROL ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΤΑ 500xλμ ΠΟΥ ΤΣΕΚΑΡΩ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΛΥ!!
    Emena mou esvhne arketes fores sta fanaria, alla apo otan anevasa to reladi telos ta svhsimata.. kanonika!

Emena pali den thelei polu sumplirwma kai eidika me thn xrhsh pou tou kanw!

Den xerw giati sou ekatse etsi file!

Πάντως κρίμα για την honda.. ήταν υποψήφιο προς αγορά το Innova, μαζί με το spyke της Kymko. τελικά δεν πήρα κανένα, αλλα το Innova το είχα σε πολύ μεγαλύτερη εκτίμηση..

Σελίδα 2 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kaze-R 115 VS Honda Innova 125
    από cooltzo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2015, 17:16
  2. Τεχνική ξεπέτα υπερκυβισμού παπιού! Innova 125
    από lamoun στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 13:47
  3. innova 125..
    από n1k3man στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 12:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα