![]()
Ε και εσύ τι ψάχνεις!!!!
Μηχανάκια είναι όλα 2 ρόδες έχουν και τιμόνι.Αρα ίδια,άρα μπορούμε να τα συγκρίνουμε!
Αλλοι θα πούν τώρα για την τιμή τους - άλλοι για τα κυβικά -άλλοι για τον τύπο της μηχανής.
Ασε που δεν είμαστε στις διαμάχες και ότι άκρη δεν έχει βγεί εδώ και πολύ καιρό που έχουν ανηχθεί αντίστοιχα threads.
Κάθε μία με τα χαρίσματα της και τα μείον της.
περιοδικά μηχανής my ass :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
Τα περιοδικά εκτός από συγκριτικά και νέα μοντέλα γράφουν και άλλα πράγματα. Είναι ένας καλός χώρος για να πληροφορούμαστε αρκετά πράγματα που μας ενδιαφέρουν.
Αλλά για να έχεις μια πιο καλή εντύπωση του τι συμβαίνει με μια μηχανή καλό είναι να διαβάσεις όλα τα περιοδικά του χώρου. Για να έχεις μια πιο σφαιρική άποψη πάνω σε πολλά θέματα.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Οπως προανεφερε και ο Jo. Da (Ευχαριστω για τα καλα σου λογια) για το fazerclub αναρωτιομουν, αφου κυκλοφορουν τοσα cbf οσα και fazer γιατι οι ιδιοκτητες των cbf δεν εχουν φτιαξει ενα δικο τους club? Το εχω παραπονο να τους βλεπω να κυκλοφορουν σαν lonely rider ολοι τους. Any ideas?
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Τα περιοδικά εκτός από συγκριτικά και νέα μοντέλα γράφουν και άλλα πράγματα. Είναι ένας καλός χώρος για να πληροφορούμαστε αρκετά πράγματα που μας ενδιαφέρουν.
Οπως ας πουμε οτι το Ζ750 δεν ειναι πιο γρηγορο απο το fazer600?
Κατι τετοιο πηρε το ματι μου σε καποιο αλλο φορουμ....
![]()
σε ό,τι αφορά τις λέσχες μοτοσυκλέτας δεν έχω ιδέα για το τι χρειάζεται ώστε να ιδρυθούν...ενδεχομένως κατάλληλος για να σου απαντήσει να είναι κάποιος που ανήκει σε λέσχη.
εβίβα μαν (πες ότι είναι ρακόμελο)![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Κάτι ξέρεις εσύ, κάτι ξέρεις......Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Οπως ας πουμε οτι το Ζ750 δεν ειναι πιο γρηγορο απο το fazer600?
Κατι τετοιο πηρε το ματι μου σε καποιο αλλο φορουμ....
![]()
![]()
Αλλά καρτέρα, καρτέρα και τα Σέρρας είναι κοντά.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Προσεχε, σε βλεπω!Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Κάτι ξέρεις εσύ, κάτι ξέρεις......
![]()
Αλλά καρτέρα, καρτέρα και τα Σέρρας είναι κοντά.![]()
Target locked!!:a5:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Προσεχε, σε βλεπω!![]()
Target locked!!:a5:
![]()
![]()
Έχεις εσύ ένα μάτι......μπιρμπιλομάτικο.......:hypnotize
![]()
Φτάνει....κατάλαβες φαντάζομαι το αστείο.....![]()