O λόγως της κόντρας είναι καθαρά επιστημονικός και για λόγους στατιστικής υποθέτω![]()
O λόγως της κόντρας είναι καθαρά επιστημονικός και για λόγους στατιστικής υποθέτω![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Σιγουρα...
Επιστημονικος γιατι θα χρειαστει ολοκληρο επιτελειο γιατρων να τους δεσει κ στατιστικος γιατι θα πρεπει να επιβεβαιωθουν οι στατιστικες των ατυχηματων [ελπιζω οχι των θανατηφορων για τους γυρω τους]
not necessarily....althoughΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
We are in a bad moode, aren't we ...??![]()
meetings with bloody frogs all day
however it's pure and simple arithmetics:
amount of "gas+tyres+police fines+beer+bet" > amount of "2 sluts for 1 hour"
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ακριβως:smilea:O λόγως της κόντρας είναι καθαρά επιστημονικός και για λόγους στατιστικής υποθέτω
:rotflmao:amount of "gas+tyres+police fines+beer+bet" > amount of "2 sluts for 1 hour"
να υποθέσω οτι σε έπεισα;Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
:rotflmao:
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Ενδεχεται κοντρα για περιπου 50-60 χλμ πρωιας.
Ποιος πιστευετε θα νικησει?
αν μιλάμε για απόσταση όπως είπες, τότε...
Θα χάσει αυτός που θα κουραστεί ή θα τρακάρει πρώτος.
δε παίζετε κανένα video game να κάνετε ότι γουστάρετε κ αφήστε τις μαγκίες μή σας τρέχουν εσάς κ όποιους πάρετε σβάρνα...
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
και γιατι δεν πατε μεχρι τα καρτ στις αφιδνες να κανετε ενα καρτ να δειτε ποιος ειναι ο πιλοτος.
Εγω αυτο εκανα με ενα φιλο που μου επριζε τα φριδια οτι ειμαι καλυτερος και λοιπα. Πηγαμε προχτες τον ξεκωλιασα και εβγαλε τον σκασμο. (αυτο το 28 ρε φουστη μου γαμαει τελικα)
Χα.. καλη φαση........![]()
δεν πανε γιατι δεν τους νοιαζει ποιος ειναι ο καλυτερος οδηγος... μονο η φιγουρα στην καφετεριαΑρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
και γιατι δεν πατε μεχρι τα καρτ στις αφιδνες να κανετε ενα καρτ να δειτε ποιος ειναι ο πιλοτος.
Εγω αυτο εκανα με ενα φιλο που μου επριζε τα φριδια οτι ειμαι καλυτερος και λοιπα. Πηγαμε προχτες τον ξεκωλιασα και εβγαλε τον σκασμο. (αυτο το 28 ρε φουστη μου γαμαει τελικα)
Χα.. καλη φαση........![]()
Την μερια του πρακτικου μου νου, ναι!να υποθέσω οτι σε έπεισα;
Υπαρχει και αλλη εξισωση
Πουτανα + Μπανιο + 100 ευρω στη τσεπη = Νικη
συν το γοητρο της ΥΑMAHA φυσικα (ανεκτιμητο)
100% Λαθος...σπανια παω σε καφετερια.μονο η φιγουρα στην καφετερια
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
αν μιλάμε για απόσταση όπως είπες, τότε...
Θα χάσει αυτός που θα κουραστεί ή θα τρακάρει πρώτος.
δε παίζετε κανένα video game να κάνετε ότι γουστάρετε κ αφήστε τις μαγκίες μή σας τρέχουν εσάς κ όποιους πάρετε σβάρνα...
πάντως αν μιλήσουμε υποθετικά κ σε Ελληνικό δρόμο, μάλλον όποιος είναι πιο τυχερός κ δεν τον κλείσει κάποιος.
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
...........
συν το γοητρο της ΥΑMAHA φυσικα (ανεκτιμητο)
Μπορείς να περιμένεις λίγο να στείλω mail σε Υamaha Japan και στον Rossi;
Κρίμα είναι να μην μάθουν ότι υπερασπίζεσαι το γόητρό τους :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.