R6 03-04 ειχα πριν - δεν θυμαμαι να ακουγα κατι.Αρχικά δημιουργήθηκε από RapidShade
Γεια χαρα George!
Από ότι θυμάμαι πρέπει να είχες το προηγούμενο R1....02-03 όπως κι εγώ.
Σου έκανε το ίδιο όπως και αυτό που έχεις;
Ευχαριστώ mates!
![]()
![]()
R6 03-04 ειχα πριν - δεν θυμαμαι να ακουγα κατι.Αρχικά δημιουργήθηκε από RapidShade
Γεια χαρα George!
Από ότι θυμάμαι πρέπει να είχες το προηγούμενο R1....02-03 όπως κι εγώ.
Σου έκανε το ίδιο όπως και αυτό που έχεις;
Ευχαριστώ mates!
![]()
![]()
Φιλαράκι, μην κολλάς έτσι κάνουν στα Yamaha οδήγησα το R6 05 που έχει ανάπωδο μποστινό και χτύπαγε σαν πιατίνια από ντάμς και σε R1 04 ενός κολητού πάλι ακόυγετε.Έχω και εγώ ένα R6 03 (για λίγες μέρες ακόμα το αλλάζω σε gsxr 600 06) και ακούγωνται, τα τακάκια μου έχουν ψωμί και παίζουν περίπου στο 1 CM αλλά τους έχω βγάλει κάτι σιδεράκια που έχουν στο πίσω μέρος της δαγκάνας εκεί που πιάνουν τα τακάκια.Αν ακούγωνται, το R1 μεταχηρισμένο το πήρες? αν ναί τότε έτσι κάνουν μετά από αρκετά χλμ.
soraios
Λοιπον κι εγω λεω το ιδιο . και σ'εμενα εκανε το ιδιο. οποιον τον ενοχλει μπορει να πει στο μηχανικο του να βαλει κατι λαμακια (ειναι απο παλαιοτερο μκοντελο αναμεσα και ολα τελος. εγω το εχω κανει και ησυχασα. (ειναι κατι μεταλικα στο σχημα οπως το τακακι και μπαινουν αναμεσα)
Xmm...
Pano pou arxisa kai anarotiomoun kai ego ti ginete.To kanei kai emena kai malista se simio na nomizeis oti kati thelei sfiksimo giati tha figei... Einai poly tromaxtikos ixos.
παίδεςσας ευχαριστώ πολύ όλους για τις
απαντήσεις.
Βοήθησαν πάρα πολύ.
Καλημέρες!
Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
The more I learn,
the less I understand...
RapidShade
--------------------------------
Where is my R1?... ;(