το tankbag υπαρχει σε ενα μεγεθος για το SD απ οσο ξερω ... απλα με το λυσιμο ενος φερμουαρ ανεβαινει σε υψος (μεγαλωνει). τωρα το βλεπεις minimized. Tο φορτωμα που ειχα κανει εγινε για νησι (κεντρο - πειραιας - χιος), οποτε ταξιδι μεγαλο (εθνικη κλπ) δεν εχω κανει για να καταλαβω ... ενα κακο με το tankbag ειναι οτι δεν θα μπορεις να εισαι αρκετα σκυφτος σε ταχυτητες πανω απο 160-170 οποτε περιοριζεις την τελικη σου στα τοσα. Από την αλλη βεβαια βολευει πολυ περισσοτερο απο το να κουβαλας 10 κιλα σε σακιδιο στην πλατη. το εχω κανει και κατεβηκα με αυχενικο υστερα απο διαδρομη αθηνα-ελαφονησο
Τα σαμαρια, σε συμπεριφορα οσο να 'ναι επηρρεαζουν, αλλα επειδη το βαρος ειναι χαμηλα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα... ας πουμε πιο πολυ αλλαζει συμπεριφορα ο Δουκας απο εναν συνεπιβατη 50 κιλών παρα απο τα σαμαρια φορτωμενα
Επισης φαινονται τεραστια εν μερη γιατι εχω τραβηξει την φωτο με σουπερ-ευρυγωνιο (δες ποσο μικρο φαινεται το τιμονι). Συν τα ειχα υπερφορτωσει, ετοιμα να σκασουν ηταν![]()
δες αλλη μια φωτο απο το πλαι, φαινονται τα πραγματα σε καλυτερη κλιμακα μεταξυ τους
http://www.superduke.net/forum/album_pic.php?pic_id=24