Πάει καταστράφηκε και αυτό.........![]()
καποιος υπευθυνος να κοψει και να ραψει????Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Σε ποστ με σούζες και παντιλίκια.... δεν κόβεις.... Αφήνεις να αυτοσχεδιάσει ο καλλιτέχνης....
ΟΟΟΟοοοοοοοοοοοοοπππππ μόνο του σηκώνεται![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Είπα και εγώ δεν θα απαντήσεις... Δεν γινόταν...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Σε ποστ με σούζες και παντιλίκια.... δεν κόβεις.... Αφήνεις να αυτοσχεδιάσει ο καλλιτέχνης....
ΟΟΟΟοοοοοοοοοοοοοπππππ μόνο του σηκώνεται![]()
![]()
www.clubcsl.com
Δεν νομίζω ότι παίρνουμε κάποιον απ τα μούτρα μόλις ανοίγει τέτοιο θρεντ.
Κάθε φορά παίζει ρόλο ο τρόπος που παρουσιάζεις ένα θέμα![]()
Αν ο άλλος προκαλεί με τον τρόπο γραφής λογικό είναι ότι θα τον/την δουλεύουν ή και θα του/της την πουν.
Καγκουρίες, βλακείες κάνουμε όλοι έστω και σε μικρό βαθμό, απλά άλλοι το λένε και άλλοι πάλι όχι.
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Δεν υπάρχει κάποιος που καβαλάει μηχανή και δεν θέλησε ποτέ να την δει όρθια....Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Είπα και εγώ δεν θα απαντήσεις... Δεν γινόταν...![]()
Τώρα αν το κάνει ή όχι είναι άλλη ιστορία. Άλλος μπορεί, άλλος δεν μπορεί, άλλος μπορεί αλλά δεν το κάνει για τους λόγους του κλπ κλπ....
Και ορισμένες σούζες (τα παντιλίκια τα αφήνω ήσυχα - τζάμπα λάστιχο χαλάς) είναι πολύ όμορφες όταν γίνονται από κάποιον που ξέρει πως και τι![]()
Αυτό όμως που πρέπει να δείξουμε είναι και η άλλη μεριά του νομίσματος. Μια σουζα που δεν θα πάει καλά, πονάει.... Και στο σώμα και στην τσέπη..... Και επειδή μας διαβάζουν άσχετοι και σχετικοί καλό θα ήταν να είμαστε λιγάκι χαμηλών τόνων.....
![]()
Και είναι και αναμενόμενες κάποιες συμβουλές του στυλ "Να προσέχεις, μόνο σε άδειους δρόμους, όχι καγκουριές κλπ..."
Απλά για το καλό μας!
![]()
Δεν διαφωνώ μαζί σου σε αυτό που λες. Πράγματι, μερικές φορές ένα thread του στυλ "πως να κάνω σούζα με το μοτό μου" προϊδεάζει ότι κάτι επικίνδυνο θα συμβεί μιας και κάποιος παίζει με την τύχη του. Αλλά από την άλλη, κάποια μέλη να αντιδρούν στο στυλ "είστε οδηγάρες? σαν δεν ντρέπεστε", πιστεύω ότι είναι εξίσου λάθος. Γιατί κρίνεις έτσι τον άλλο επειδή λιώνει το μηχανάκι του ή δεν το λιώνει ή οτιδήποτε άλλο?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν υπάρχει κάποιος που καβαλάει μηχανή και δεν θέλησε ποτέ να την δει όρθια....
Τώρα αν το κάνει ή όχι είναι άλλη ιστορία. Άλλος μπορεί, άλλος δεν μπορεί, άλλος μπορεί αλλά δεν το κάνει για τους λόγους του κλπ κλπ....
Και ορισμένες σούζες (τα παντιλίκια τα αφήνω ήσυχα - τζάμπα λάστιχο χαλάς) είναι πολύ όμορφες όταν γίνονται από κάποιον που ξέρει πως και τι![]()
Αυτό όμως που πρέπει να δείξουμε είναι και η άλλη μεριά του νομίσματος. Μια σουζα που δεν θα πάει καλά, πονάει.... Και στο σώμα και στην τσέπη..... Και επειδή μας διαβάζουν άσχετοι και σχετικοί καλό θα ήταν να είμαστε λιγάκι χαμηλών τόνων.....
![]()
Γιατί άν το πρόβλημά μας είναι γιατί π.χ. ο MOZART στρίβει τάπα (τυχαίο παράδειγμα ο "πράσινος" φίλος) έχουμε χάσει το παιχνίδι προ πολλού. Ας κοιτάξουμε λίγο γύρω μας, τους δρόμους, το οδόστρωμα και πως οδηγούμε εμείς (κόκκινα φανάρια, ποτό και οδήγηση, διπλώματα οδήγησης με λάδωμα κτλ κτλ) και ας αφήσουμε τον άλλο να ξύνει. Άλλα είναι τα σημαντικά προβλήματα και όχι γιατί μερικοί είναι Ινδιάνοι.
www.clubcsl.com
ασχετο αλλα Ο MOZARD ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΣ !!!!
ειναι ο κουλαμαριας του kawasaki-bikers
και ειναι και ασχημος
και δε τρωει τιποτα-δε καπνιζει
και δε κλανει
LOOSER![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν υπάρχει κάποιος που καβαλάει μηχανή και δεν θέλησε ποτέ να την δει όρθια....
![]()
να σε δω να σουζάρεις και τι στον κόσμο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
δεν μου το επιτρέπει ο γιατρόςΑρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
να σε δω να σουζάρεις και τι στον κόσμο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
δεν μου το επιτρέπει ο γιατρός![]()
αλλιώς θα έκανες ε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γειά σου βρε Νικολί![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
τώρα;Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
αλλιώς θα έκανες ε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γειά σου βρε Νικολί![]()
![]()
Χμμμμ δεν χρειάζεται να θέλω... μόνο του πάει![]()
Αλλωστε το προηγουμενο ηταν αργο γι αυτο δεν το σηκωνες....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
τώρα;
Χμμμμ δεν χρειάζεται να θέλω... μόνο του πάει![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Αλλωστε το προηγουμενο ηταν αργο γι αυτο δεν το σηκωνες....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()