Πλήρωσέ την ρε συ... σκέψου σε τι μπελάδες θα μπει ο 628 που δε φταίει και σε τίποτα.. κι αν το δει πατριωτικά και το κυνηγήσει, μπορεί μετά ο αστυνομικός που ξέρει τη μηχανή σου, να σε ξαναπετύχει και να βγάλει το απωθημένο του!
Πλήρωσέ την ρε συ... σκέψου σε τι μπελάδες θα μπει ο 628 που δε φταίει και σε τίποτα.. κι αν το δει πατριωτικά και το κυνηγήσει, μπορεί μετά ο αστυνομικός που ξέρει τη μηχανή σου, να σε ξαναπετύχει και να βγάλει το απωθημένο του!
afou einai gia paranomh sta8meysh mhn thn plhroneis kan.... An exei grapsei sosta to noymero 8a sou er8ei se enan xrono ATOKAna thn plhroseis. An pali exei kanei la8os noumero 8a paei se kapoion allon dysmoiropou 8a trexei sthn troxaia gia na toy thn sbhsoun....
Kai ti noymero eipes oti einai h mhxanh?
Kai siga mhn katsei o troxaios na ksanadei tis klhseis poy exei grapsei.... 8a dosei to mplokaki sthn yphresia kai apo kei kai ystera mia kopelitsa h enas neos 8a analaboun ta peraitero... An oloi diabazoun 628 tote ki aytoi 628 8a diabasoun... opote kane thn papia![]()
αν υπαρχει 628Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Πλήρωσέ την ρε συ... σκέψου σε τι μπελάδες θα μπει ο 628 που δε φταίει και σε τίποτα.. κι αν το δει πατριωτικά και το κυνηγήσει, μπορεί μετά ο αστυνομικός που ξέρει τη μηχανή σου, να σε ξαναπετύχει και να βγάλει το απωθημένο του!![]()
![]()
![]()
λιγο χλωμο με την ιδια μηχανη
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
θα τσεκαρουν αν αρνηθεις αν το 628 !!!
δεν θα αντιστοιχει σε αλλη αδεια κυκλοφοριας
πριν περιπου 3 χρονια ενα κοκκινο Κυψελης και κορδικτωνος το περασα
προσεχτικα γιατι ειχα αργησει στη δουλεια
που ειμουν σχετικα νεος με το σκουτερ Ηταν πισο απο 2 αμαξια παρκαρισμενα επι της Κορδικτωνος δεξια μπλοκο οι δυο τρωγανε τυποπιτες
(απεναντι εχει τυροπιταδικο ) Και ο τριτος με μαρκαλευε!!
ΜΙα και ξεχασα να παω και στο δικαστηριο
τα 150 ευροπουλα εγιναν 600
το χειροτερο καλεσαν στη μανα μου απο αστ,τμημα για προσωπικη υποθεση του γιου της (ΜΑΜ DALTON)
τα 640 πηγαν κατοπιν συνενοησης πηγαν στην εφορια με 1,5 % τοκο για διακανονισμο που εχω ξεχασει να παω να
ταχτοποιησω και ανεβαινουν
απο Σεπτεμβριο θα πρεπει να μη ξεχασω να παρω τον κουμπαρα μου μαζι
γιατι μου ειπε ο παππους μου οτι η εφορια δε χαριζει!!
![]()
![]()
και ο προππαπους μου ελεγε
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΚΑΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑ!!!!![]()
![]()
κουμπαρά ή κουμπάρα ?Αρχικά δημιουργήθηκε από bzrmiltos
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bzrmiltos
θα τσεκαρουν αν αρνηθεις αν το 628 !!!
δεν θα αντιστοιχει σε αλλη αδεια κυκλοφοριας
πριν περιπου 3 χρονια ενα κοκκινο Κυψελης και κορδικτωνος το περασα
προσεχτικα γιατι ειχα αργησει στη δουλεια
που ειμουν σχετικα νεος με το σκουτερ Ηταν πισο απο 2 αμαξια παρκαρισμενα επι της Κορδικτωνος δεξια μπλοκο οι δυο τρωγανε τυποπιτες
(απεναντι εχει τυροπιταδικο ) Και ο τριτος με μαρκαλευε!!
ΜΙα και ξεχασα να παω και στο δικαστηριο
τα 150 ευροπουλα εγιναν 600
το χειροτερο καλεσαν στη μανα μου απο αστ,τμημα για προσωπικη υποθεση του γιου της (ΜΑΜ DALTON)
τα 640 πηγαν κατοπιν συνενοησης πηγαν στην εφορια με 1,5 % τοκο για διακανονισμο που εχω ξεχασει να παω να
ταχτοποιησω και ανεβαινουν
απο Σεπτεμβριο θα πρεπει να μη ξεχασω να παρω τον κουμπαρα μου μαζι
γιατι μου ειπε ο παππους μου οτι η εφορια δε χαριζει!!
![]()
![]()
και ο προππαπους μου ελεγε
![]()
Άλλος έχει το όνομα κι άλλος τη χάρη
(Έχω αμνησία)
επρεπε να τους δειτε !ετρωγαν τυροπιτες και γραφαν και εγω ο μ@Λ@κ@Σ κοιταγα !!
![]()
![]()
![]()
και δεν πήρες κι εσύ καμία στριφτή τυρόπιττα? είναι σπεσιαλιτέ του μάστορα εκεί.... Μιλάς για το τυροπιτάδικο απένταντι από το ΙΕΚ και την Dominos αν δεν κάνω λάθος.... Μαλακία, έπρεπε να ΄πάρεις κι εσύ κάτι να φας.... Μην παίρνεις τις κλήσεις νηστικός, μπορεί να σε πειράξουνΑρχικά δημιουργήθηκε από bzrmiltos
επρεπε να τους δειτε !ετρωγαν τυροπιτες και γραφαν και εγω ο μ@Λ@κ@Σ κοιταγα !!
![]()
![]()
![]()
![]()
Πλήρωσέ τη ώστε να σε τσούξει λιγάκι και έτσι να σιγουρέψεις ότι θα είναι η μοναδική κλήση που θα φας και θα κληθείς να πληρώσεις. Έτσι γλυτώνεις όλες τις υπόλοιπες κλήσεις. Αν δεν την πληρώσεις, θα σου έρθουν και άλλες κλήσεις αργότερα που θα ψάχνεσαι να τις γλυτώσεις.
σωστα τα λες φιλαρακι πρωτομαστορας και γαμω τις τυροπιτες απεναντι απο το ιεκ ΑΚΜΗ......Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
και δεν πήρες κι εσύ καμία στριφτή τυρόπιττα? είναι σπεσιαλιτέ του μάστορα εκεί.... Μιλάς για το τυροπιτάδικο απένταντι από το ΙΕΚ και την Dominos αν δεν κάνω λάθος.... Μαλακία, έπρεπε να ΄πάρεις κι εσύ κάτι να φας.... Μην παίρνεις τις κλήσεις νηστικός, μπορεί να σε πειράξουν![]()
![]()
![]()
zito i trella.....
Ki an eisai Kypselioths poy mallon 8a eisai gia na ksereis kai ton protomastora na kanonisoume na bre8oume gia kafeΑρχικά δημιουργήθηκε από antonis21
σωστα τα λες φιλαρακι πρωτομαστορας και γαμω τις τυροπιτες απεναντι απο το ιεκ ΑΚΜΗ......![]()
![]()
h kana Delear kamia Deytera me ta ypoloipa paidia....
Μεσα ειμαι κ εγω για καφεδακι ελπιζω να μην δουλευω εκεινη την ημερα... καλλιθεα μενω αλλα πηγαινα στο ιεκ ΑΚΜΗ... παντως εχουμε πολυ γελιο ο φιλος εκανε μια ερωτηση για το αν θα πληρωσει την κληση και εμεις λεμε για τυροπιτες..... ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΛΕΜΕ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zito i trella.....
Γιατι πικραμενος αδερφε???Αρχικά δημιουργήθηκε από bzrmiltos
παιδες και εγω μεσα για δελεαρ αν και πικραμενος !!![]()
![]()
![]()
![]()
zito i trella.....