Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Αραγε ξερουν τι καβαλανε????

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster

Νομιζω στην Ιαπωνια το οριο για διπλωμα ειναι ακομη 400 κυβικα..ασχετως ηλικιας για να ανεβεις κατηγορια πρεπει να κανεις μαθηματα που αφορουν οδηγηση σε διαφορες συνθηκες ακομη και πιστα..

Αν ηταν ακομα ετσι, θα εβλεπες πολλα 400 στον δρομο!
    Εχει καταργηθει αυτο το συστημα, το εχουν κανει πιο ευκολο για τις μεγαλες μηχανες

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kxIII

Όσο για τον πίσω, είναι μεγαλύτερος μ@##$ας αφού εμπιστεύεται την ζωή του σε άλλον μ@#$α.

Αυτά.
    Πάλι τα πήρα
    To θεμα της εμπιστοσυνης ειναι που παιζει στα κοριτσακια αλλα και σε αγορακια συνεπιβατες αυτοκινητων και μηχανων. Το αν θα βαλεις ζωνη ή κρανος πολλοι το περνουν οτι θα θιξουν τον αλλο σαν οδηγο ή οτι θίγονται σαν οδηγοι οταν καποιος παει να κανει τι κινησεις αυτες... Ειναι και η κουπ μαμησετε!
    Ακομα θυμαμαι την πρωτη φορα που εκανα βολτα με ss πιτσιρκικας σαν συνεπιβατης που μου λεει ο τυπας βαλε το κρανος μου και του λεω ασε ρε θα χαλασω το μαλλι....
    Εεε αν δεν μου ελεγε δεν παμε πουθενα αν δεν βαλεις κρανος δεν υπηρχε περιπτωση να το βαλω. Μετα βεβαια καταλαβα γιατι ηθελε να βαλω κρανος, γιατι με πηγε ολη την Μεσογειων στην μια...

Τωρα που εχω καταλαβει καποια πραγματα κανω το ιδιο στους συνεπιβατες μου και εγω Οχι στην μια, το κρανος λεω

Οσο για τα παιδακια που περνουν ss με τα λεφτα του μπαμπα , ξερετε πολλους γονεις να θελουν το παιδι του να παρει μηχανη και μαλιστα να του την χρηματοδοτησουν κιολας???
    Την συχαινομαι αυτη την καταμελα οτι για τα γρηγορα αμαξια φταινε οι γονεις, για τα μηχανακια το ιδιο, για τα ναρκωτικα το ιδιο. Οπως λεει μια παροιμια : Αμα σε τρωει η κουτρα σου να κατεβαζεις ψειρες... Καποιος πιτσιρικας που δουλεθει 3-4 χρονια για να κανει το ονειρο του πραγματικοτητα (οπως ο υποφαινομενος) ειναι πολυ απλο να μαζεψει 10κ και να το παρει. Και μαγκια του και ας βγει και ας το μοστραρει οσο θελει κατ΄ εμε

Έχω γνωρίσει πιτσιρικάδες που ο μπαμπάς τους πήρε αρχικά ονόφ και όταν πέρασαν στο πανεπιστήμιο, γυμνό χιλιάρι, άλλα και νορμάλ ανθρώπους που μαζεύουν χρόνια φράγκα για το γκάζι τους (παρόλο που παίρνω μετάχειρα, -τρία μέχρι τώρα, το τέταρτο έρχεται-, όλα μετρητά λόγω οικογενειακής φόρτισης του ονόματος μου (τηρεσίας) από την λατρευτή οικογένεια -που δε γουστάρει μηχανές, γι'αυτό τους αποκλήρωσα τους κα#ιόληδες ).

Το βλέπω συχνά, κάτι γνωστους με ss 750 και 1000άρες που κυκλοφορούν για χρόνια παντού αργά, ξεκράνωτοι, με τεντωμένα τα χέρια μη τους φύγει το εργαλείο μόνο του, και πράγματι δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι τι σ#ατά καβαλάνε.

Οι μπαμπάδες με τις Varadero, που μου λένε ότι ξέρεις, σε είδα να πηγαίνεις έτσι εκεί, και γιατί φοράς κράνος και μπουφάν με 36 βαθμούς, και ότι και καλά κι εγώ άμα θέλω τρέχω με το γκάζι μου (όχι και γκάζι η βαρκαδέρο) είναι γνωστοί δημόσιοι κίνδυνοι.
    Δεν ξέρουν να τρέχουν -ούτε και κάνανε ποτέ προπονήσεις σε γρήγορη οδήγηση-, και δεν θα διστάσουν να πλακώσουν το ABS πάνω στη στροφή -κάνοντας τη μηχανή να πάει ανοιχτά-, και να τους δεις να έρχονται καταπάνω σου από την άλλη μεριά -αυτό βέβαια ισχύει ενώ δεν θα έπρεπε για όλους τους νέους οδηγούς.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Έχω γνωρίσει πιτσιρικάδες που ο μπαμπάς τους πήρε αρχικά ονόφ και όταν πέρασαν στο πανεπιστήμιο, γυμνό χιλιάρι, άλλα και νορμάλ ανθρώπους που μαζεύουν χρόνια φράγκα για το γκάζι τους (παρόλο που παίρνω μετάχειρα, -τρία μέχρι τώρα, το τέταρτο έρχεται-, όλα μετρητά λόγω οικογενειακής φόρτισης του ονόματος μου (τηρεσίας) από την λατρευτή οικογένεια -που δε γουστάρει μηχανές, γι'αυτό τους αποκλήρωσα τους κα#ιόληδες ).

Το βλέπω συχνά, κάτι γνωστους με ss 750 και 1000άρες που κυκλοφορούν για χρόνια παντού αργά, ξεκράνωτοι, με τεντωμένα τα χέρια μη τους φύγει το εργαλείο μόνο του, και πράγματι δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι τι σ#ατά καβαλάνε.

ισχύει ενώ δεν θα έπρεπε για όλους τους νέους οδηγούς.
    Εγω ξερω οτι αυτη που τα εχουν δεν θα πανε να παρουν στα παιδακια τους ss (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) αλλα θα τους παρουν ενα γρηγορο αυτοκινητο. Και καλα κανουν αφου τα εχουν...Τι να κανεις εμεις πρεπει να δουλεψουμε , αυτοι εχουν καποιο αλλο να δουλεψει για αυτους. Παλιοκοινωνια:a29:
    Αυτους αστους να μοστραρονται γιατι η χαρα ειναι στο γκαζι φιλ μου, στην στροφη, στην σουζα, στα πατηλικια όχι στην μοστρα στην καφετερια. Και αυτο καλο ειναι αλλα τελευταιο...

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Το οτι καποιος γονειος κατα την γνωμη μου βοηθησει το παιδι του να παρει καποιο οχημα ανεξαρτητα απο το τι ειναι αυτο εγω παιδια δεν το βλεπω και τοσο τραγικο.(εμενα με βοηθησαν στο αυτοκινητο μου και το ιδιο θα κανω αργοτερα στα παιδια μου,για την μηχανη ουτε λογος,οι δικοι μου δεν βοηθησαν).

Το θεμα ειναι απο αυτο που εχω βιωσει στην μικρη εμπειρια μου σαν μοτοσυκλετιστης οτι τα ss ειναι ειδικα μηχανακια που για να οδηγηθουν σωστα και με ασφαλεια πανω απο ολα χρειαζονται οδηγους με αρκετη εμπειρια.

Και εμενα το ονειρο μου ειναι καποια στιγμη να αποκτησω την αναλογη εμπειρια(ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ) ωστε να καταφερω να οδηγω ενα τετοιο με ασφαλεια.Και για εμενα αλλα και για τον ανυποψιαστο περαστικο του δρομου(δεν φταιει σε τιποτα ο χριστιανος)

Γνωμη μου και για αυτο ανοιξα το thread οτι τα ss οσο ομορφα και γρηγορα να ειναι δυστυχως δεν ειναι για ολους μας.

Να ειστε παντα ολοι καλα!!!!!
    Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Ασφάλεια δεν υπάρχει στην μοτό.Ούτε στο αυτοκίνητο.
    Αυτό δεν έχουν χωνέψει όλοι αυτοί οι "χαλαροί" τύποι που βλέπουμε καθημερινά.
    Αυτό το λέω μετά απο αρκετά χρόνια στους δρόμους και με εξαψήφιο νούμερο στο κοντέρ μου.
    Οταν μάθει ο κόσμος να οδηγεί περιμένοντας να πεταχτεί αυτοκίνητο απο το επόμενο στενό, και πεζός πίσω απο αυτό το λεωφορείο και ψάχνοντας τα λάδια στη στροφή.
    Βλέπω κάθε μέρα στην παραλιακή τουτού και μοτό να πάνε σαν να είναι σε πίστα.Και είμαι σίγουρος οτι δεν θα προλάβουν να κάνουν τίποτα όταν έρθει η ώρα.
    Ακόμα και μέσα στην πόλη βλέπουμε καραμπόλες.
    Ακόμα αυτός ο κόσμος δεν έχει μάθει να κρατάει αποστάσεις.
    Τρενάκι στην κίνηση, το ίδιο και στα 160 στην Εθνική.
    Και το λέω σε όσους δεν το ξέρουν ακόμα χωρίς καμιά διάθεση να πουλήσω εξυπνάδα.

θα την φάτε την τούμπα σας (σίγουρα).Προσπαθήστε να έχετε περιθώριο αντίδρασης.

Αντε καλούς δρόμους και το κράνος σας στο κεφάλι.

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Χμμμμ....ναι, με την διαφορά ότι τότε, ήταν απίθανο να φας καπάκι με το άλογο και την πριγκίπισσα μαζί....
    Τι λες???
    Εγώ έχω πέσει και με γαϊδούρι!
    Οχι από γαϊδούρι, μαζί με το γαϊδούρι!
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Τρενάκι στην κίνηση, το ίδιο και στα 160 στην Εθνική.
    Σου είπα για τότε που μου τον φόρεσε από πίσω ο άλλος στο τουτού; 1200Ε η ζημιά. "δεν έβγαλες φλας/ σταμάτησες απότομα/πως οδηγάς έτσι/με μπέρδεψε το φλας (ε; )/έχω καλά φρένα με abs(4 μέτρα μαυρίλα από τα λάστιχα.)"

Τότε που σταμάτησα στο φανάρι στο κίτρινο (μόλις που θα άναβε κόκκινο) και η (η) από πίσω μου κόρναρε και μου την έλεγε γιατί δεν πέρασα με κίτρινο (που σημαίνει ότι αυτή θα πέρναγε με κόκκινο); Σταμάτησα γιατί δεν είχα ορατότητα από δεξιά λόγω φορτηγού. 200 μέτρα αργότερα, προσπέρασα από δεξιά κάποιον που, απ'όσο μπόρεσα να δω, είχε ανοίξει φαρδύ-πλατύ το διαφημιστικό κατάλογο του lidl πάνω στο τιμόνι και διάβαζε ατάραχος:ZZZ: .

Τότε που σταματημένος με 2 επιβάτες στο κόκκινο βλέπω στον καθρέφτη να έρχεται με τις πάντες (δηλαδή μια έβλεπα το δεξί του μέρος, μια το αριστερό) κατά πάνω μου και τη γλύτωσα με γδάρσιμο στο δεξί μέρος του προφυλακτήρα επειδή χώθηκα στο λιγοστό χώρο που είχα μπροστά αριστερά; (μέ έσωσε που κοιτάω πάντα τριγύρω μου)

Τότε που ο από πίσω μου κόρναρε να πατήσω τους πεζούς για να φύγω μόνο και μόνο επειδή έχω πράσινο;

Απ'ότι βλέπουμε λοιπόν, ο από πίσω το μόνο που τον νοιάζει είναι ο μπροστά να φύγει από μπροστά πάση θυσία (πραγματικά πάση θυσία. ακόμα και θυσία πεζών)

Μα την παναγία, στο τσακ είμαι να βάλω κάμερα και να σηκώνω σε server τις μαλακίες που ζω καθημερινά.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Οταν οδηγας μηχανη (και αυτοκινητο απλα η μηχανη δεν συγχωρει λαθη) εχεις να κανεις με το νομο των πιθανοτητων. Θα πρεπει να ελαττωσεις τις πιθανοτητες τραυματισμου οσο περισοτερο μπορεις. Αυτο μπορεις να το καταφερεις με τους εξης τροπους. 1) Να εχεις τον καλυτερο εξοπλισμο αναβατη. Δηλαδη μποτες καρανος δερματινα κτλπ κτλπ. Αυτη ειναι παθητικη ασφαλεια που θα σε προστατευσει σε περιπτωση ατυχηματος. 2) Να μαθεις τι ειναι αυτο που οδηγας. Σε ποιους φυσικους νομους εμπιπτει? Πως στριβει ? Ποια γραμμη πρεπει να ακολουθω στη στροφη? Που πρεπει να κοιταω? Πως να στεκομαι? κτλπ κτλπ... Καποια μαθηματα θα βοηθουσαν. 3) Να οδηγας εξυπνα , διορατικα και αμυντικα. Παντα να ακολουθεις τον κοκ. Σε πολλες περιπτωσεις θα πρεπει να προβλεπεις. Πχ Δεν λεει κατι οτι ο αλλος εχε stop γιατι τι να το κανω εγω αν φταιει αυτος που το παραβιασε αν με σκοτωσει? 4) Να εχεις τις μοιρες με το μερος σου. Γιατι μπορει να περιμενεις στο φαναρι σταματημενος και να ερθει ο αλλος να πεσει πανω σου

Οσο γι αυτους που ειναι με το gsxr και τη σαγιοναρα θυμιζουν κατι απο μονοναχους - Αβε Καισαρα οι μελλοθανατοι σε χαιρετουν-
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αυτός που δεν ξέρει τι καβαλάει, σίγουρα δεν ξέρει ή δεν μπορεί και να το συντηρεί.

Αλλά σίγουρα ξέρει πως τώρα το καλοκαίρι με το κοντομάνικο θα δίξει καλά πως "παίζει" τον τρικέφαλο.

:rotflmao:
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    πως τώρα το καλοκαίρι με το κοντομάνικο θα δίξει καλά πως "παίζει" τον τρικέφαλο.

:rotflmao:
    Μερικοι τελευταια δειχνουν και προκοιλιακους.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Παντα να ακολουθεις τον κοκ.
    Όλα μα όλα όσα είπες είναι τέλεια... εκτός από αυτό.

Ποτέ. Μεγάλο λάθος. Εγώ όποτε ήμουν με τη μηχανή, τον κώδικα τον είχα γραμμένο τελείως και κοίταγα να γλυτώσω το τομάρι μου από τον κάθε παπάρα που πήγαινε να με σκοτώσει.

Όταν κανείς δε ξέρει τον κώδικα και κανείς δεν τον ακολουθεί, δε θα σε βοηθήσει σε τίποτα αν τον ακολουθήσεις εσύ.

Α, και κάτι τελευταίο... μην είσαι απόλυτος.:smilea:

Κατι μου λεει οτι θα γινει διαμαχη...

Ο κόκ δεν λέει πολλά (ούτε το σάμαλι)...

Αρκετά κεφάλαια (μεταφρασμένα στα ελληνικά) από το πρώτο επίπεδο του Motorcycle Safety Foundation είναι εδώ.

Κάντε Save As και διαβάστε το αργά...

Λεπτομέρειες στο φόρουμ Οδήγηση -Tips & Tricks.

Τί λες ρε σαχλέ! Ρε γκασμά! Ρε επικίνδυνε!

Το σάμαλι μαμεί!:smilea:

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι πρόβλημα να έχει άραγε;
    από project.breeze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2006, 11:03
  2. Αλυσίδα..Τι εχει άραγε?
    από Suner στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2006, 20:33
  3. τι να είναι άραγε??????