Δεν ειναι banditΑρχικά δημιουργήθηκε από kalant
λαθος το 1400 ειναι...
![]()
Ειναι το GSX 1400
Μιλαμε για τονους ροπης!
Δεν ειναι banditΑρχικά δημιουργήθηκε από kalant
λαθος το 1400 ειναι...
![]()
Ειναι το GSX 1400
Μιλαμε για τονους ροπης!
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Δεν ειναι bandit
Ειναι το GSX 1400
Μιλαμε για τονους ροπης!
Ναι αλλά και τόνους κατανάλωσης.
Πρόσφατα ένα παλικάρι αγόρασε ένα τέτοιο και αρχίζει να τον εκνευρίζει η κατανάλωσή του.
Όλα αυτά τα τεράστια γυμνά με 80s look, είναι όμορφα και ροπάτα αλλά και αρκετά ενεργοβόρα παρά το μεγάλο ρεζερβουάρ.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
ακριβως, παντως δεν μπορουμε να τα εχουμε κι ολα...Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Πρόσφατα ένα παλικάρι αγόρασε ένα τέτοιο και αρχίζει να τον εκνευρίζει η κατανάλωσή του.
Όλα αυτά τα τεράστια γυμνά με 80s look, είναι όμορφα και ροπάτα αλλά και αρκετά ενεργοβόρα παρά το μεγάλο ρεζερβουάρ.
αν δεν θελουμε υψηλες καταναλωσεις να παρουμε ολοι παπακια...
Mιας και εισαι ευσωμο παλουκαρι θα σου προτεινα το cbf για τη ροπη του. Το 600 θα σου σπασει τα νευρα χαμηλα. Χεστα τα αλογα η ροπη μετραει. Τι να τα κανεις τα αλογα στις 12000 στροφες?
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Mιας και εισαι ευσωμο παλουκαρι θα σου προτεινα το cbf για τη ροπη του. Το 600 θα σου σπασει τα νευρα χαμηλα. Χεστα τα αλογα η ροπη μετραει. Τι να τα κανεις τα αλογα στις 12000 στροφες?
![]()
Κάποτε έγραψε ο old man κάπου, μεταξύ άλλων, ".......όποιος δεν έχει άλογα το γυρνάει στην ροπή..." ή κάπως έτσι τέλος πάντων κι ας με συγχωρέσει ο φίλτατος αν παράφρασα τόσο πολύ τα γραφόμενά του. Αλλά αν δεν κάνω λάθος αυτό εννοούσε.
Και δεν ξέρω κανένα παπάκι να σου βγάζει αυτονομία 400χλμ, με 19lt τεπόζιτο και 100χ.α.ω. σταθερά σε ταξίδι.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Balafoutre και εγω fazer 600 εχω αλλα θα το ανταλαζα με ενα cbf1000. Αν δεν κανω λαθος ο old man ειναι χωματινος, για ρωτα τον τι θα ηθελε ροπη ή αλογα?Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Κάποτε έγραψε ο old man κάπου, μεταξύ άλλων, ".......όποιος δεν έχει άλογα το γυρνάει στην ροπή..." ή κάπως έτσι τέλος πάντων κι ας με συγχωρέσει ο φίλτατος αν παράφρασα τόσο πολύ τα γραφόμενά του. Αλλά αν δεν κάνω λάθος αυτό εννοούσε.
Και δεν ξέρω κανένα παπάκι να σου βγάζει αυτονομία 400χλμ, με 19lt τεπόζιτο και 100χ.α.ω. σταθερά σε ταξίδι.
?
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Και υποτιθεται οτι ενα τετοιο μοτερ με ροπη και που δεν ειναι ρυθμισμενο να στροφαρει στις 16000rpm, θα επρεπε να ειναι πιο οικονομικο!Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Βεβαια τα 1400cc ειναι παντα 1400...
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Balafoutre και εγω fazer 600 εχω αλλα θα το ανταλαζα με ενα cbf1000. Αν δεν κανω λαθος ο old man ειναι χωματινος, για ρωτα τον τι θα ηθελε ροπη ή αλογα?
?
Ε πες το ντε και με μπέρδεψες.
Αλλά το CBF1000 είναι μόνον ροπή. Έχει τα ίδια λίτρα με το 600άρι Fazer και είναι πιο ενεργοβόρο, είναι θεόβαρο με άκυρο πλαίσιο και αναρτήσεις για τα κιλά του οπότε και δεν μπορεί να στρίψει όσο το 600άρι, είναι και 2000ευρά πιο ακριβό (με ή χωρίς ABS) είναι και μακρυά.Άρα εγώ δεν θα το αντάλλαζα.
Σίγουρα δεν ξέρω τι θα ήθελε ο old man, αλλά εγώ θα τα ήθελα και τα 2 στο χώμα. Άλλωστε τα τετράχρονα με την ροπή μόνον δεν έκανα τίποτα σε σχέση με τα δίχροΜα. Γι'αυτό και τα κυβικά είναι σχεδόν διπλάσια για να είναι κοντά ΚΑΙ οι ιπποδυνάμεις αλλά η ροπή λόγο αρχιτεκτονικής 2χρονου με 4τράχρονου αποδίδεται πιο εκμεταλεύσιμα σε αγώνα. Όχι ότι είναι ο κυριότερος λόγος η περισσότερη ροπή, αλλά σίγουρα είναι και αυτός μέσα ως φυσικό επακόλουθο.
Σίγουρα ρε συ. Αλλά δεν είναι τόσο ανταποδοτικό. Δηλαδή να θές να πας μια βολτίτσα σαν άρχοντας και να βλέπεις να μην σε φτάνει η βενζίνη. Είναι λίγο σπαστικό. Ειδικά για κάποιους που είναι συνηθισμένοι με το αμάξι να φουλάρουν μια στο τόσο.....είναι και αυτή η πουτ@ν@ η πετρελαϊκή κρίση και ο κόσμος αρχίζει να σκέφτεται την ανταποδοτικότητα. Καλό το κυμπαριλίκι με μια τέτοια μηχανή, είσαι άρχοντας ρε παιδί μου δεν αντιλέγω, αλλά μια φορά να σου γυρίσουν τα μυαλά το πετάς και δεν το ξανασκέφτεσαι. Και η ουσία ποιά είναι, πως με μια μικρότερου κυβισμού μηχανή κατεβάζεις 2 άντε 3 ταχύτητες ή περιμένεις λίγο στο γκάζι μέχρι να ανέβουν οι στροφές.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Και υποτιθεται οτι ενα τετοιο μοτερ με ροπη και που δεν ειναι ρυθμισμενο να στροφαρει στις 16000rpm, θα επρεπε να ειναι πιο οικονομικο!
Βεβαια τα 1400cc ειναι παντα 1400...