αυτο που είδα στη φωτο..ειναι το εξτρα καθρεπτάκι που εχεισ βάλει στο Σαμινα σου ρε...
ειναι για το τροχοσπιτο??![]()
![]()
αυτο που είδα στη φωτο..ειναι το εξτρα καθρεπτάκι που εχεισ βάλει στο Σαμινα σου ρε...
![]()
Esy na na tsekareis ta ladia apo to soupaduke sou min exeis tipota trexamata stis diakopesΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
![]()
![]()
Den einai kathreftakia re, antivara einai gia na menei kato i mouri.. :hypnotize
"My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."
Os tote, pao gia tsigaro
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΣ..Αρχικά δημιουργήθηκε από CyBeRseXX
Esy na na tsekareis ta ladia apo to soupaduke sou min exeis tipota trexamata stis diakopes![]()
Den einai kathreftakia re, antivara einai gia na menei kato i mouri.. :hypnotize
μπας ειναι για να φρεσκαρει το μεικ απ της η κοπελια απο πισω??![]()
.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΣ..
μπας ειναι για να φρεσκαρει το μεικ απ της η κοπελια απο πισω??![]()
DUKASII point
![]()
Os tote, pao gia tsigaro
Μπορούν οι από πάνω κύριοι να μην σπαμμάρουν παρακαλώ; :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Συγνώμη ο Ζ γιατι φταίει, επειδή δεν έγραψε κανέναν?? Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να γράψει όσους δεν έχουν κράνος, όσους είναι πάνω στη διάβαση, όσους παίζουν με το κινητό ενώ οδηγούν κλπκλπ
Μήπως δεν ήταν σε υπηρεσία λέω εγώ τώρα...??
Μήπως τελικά τα θέλουμε όλα δικά μας?? Μας σταματάνε για έλεγχο, μας γράφουν για την παραμικρή ατυπία μας νευριάζει και τους βρίζουμε, δεν μας γράφουν πάλι το ίδιο... μήπως πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε τελικά???
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Ετσι ειναι τα πραματα αγαπητη μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Συγνώμη ο Ζ γιατι φταίει, επειδή δεν έγραψε κανέναν?? Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να γράψει όσους δεν έχουν κράνος, όσους είναι πάνω στη διάβαση, όσους παίζουν με το κινητό ενώ οδηγούν κλπκλπ
Μήπως δεν ήταν σε υπηρεσία λέω εγώ τώρα...??
Μήπως τελικά τα θέλουμε όλα δικά μας?? Μας σταματάνε για έλεγχο, μας γράφουν για την παραμικρή ατυπία μας νευριάζει και τους βρίζουμε, δεν μας γράφουν πάλι το ίδιο... μήπως πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε τελικά???
![]()
Παντα θα κραζουμε για αυτο που δεν γινεται οπως πρεπει/θελουμε αναλογως τις διαθεσεις μας.
φανταζεσαι να πηγαιναν ολα ρολοι κ να μην μπορουσες να κραξεις κανεναν για τιποτα?
ισως να ηταν ο ΤΕΛΙΟΣ κοσμος ,αλλα σιγουρα θα ηταν κ ΒΑΡΕΤΟΣ!!!!
Latris, Oxi den ta theloume ola dika mas! Theloume (ego toulaxiston) na efarmozetai o nomos idios ekei pou i paravasi kanei MPAM! Idios gia kranos. K oxi mono otan vgainoun gia eispraksi, sinexeia na grafoun.
Nai, ftaiei o zitas pou den tous egrapse giati itan me stoli k oxima tis ypiresias. An itan ektos ypiresias as kikloforouse me to diko tou oxima. K an eixe teleiosei i vardia tou kai girnouse, as ekane mia uperoria gia na efarmosei ton nomo pou ypiretei. Sto epomeno fanari pou perimename oloi parea kati akouse sto CB to tou k apantise, ara itan se upiresia..
Oso gia tin grinia, pote den griniaksa gia elenxo i gia klisi. Oses fores me egrapsan (ektos apo mia gia parking) eixa lathos k plirosa, xoris grinia.
Fantacid, an pigainan ola roloi, sigoura tha vriskame alla pragmata na asxolithoume k na perasoume omorfa. Den nomizo oti kapoios euxaristietai krazontas kosmo..
Os tote, pao gia tsigaro
afoy ekatse kai sto prasino pali kala na leme!!
ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ
αλλά θέλετε το χωροφύλακα να σας ελέγχει και να σας κηδεμονεύει; Χρειάζεστε τον Ζητά και τον τροχομπάτσο να σας φοβερίζει σαν μπαμπούλας, για να φοράτε κράνος; Προσωπικά δεν χρειάζομαι κηδεμόνες μπάτσους, που "για το καλό μου", με τιμωρούν δίνοντάς μου κλίση. Από πότε οι κρατικοί υπάλληλοι ενδιαφέρονται για το καλό μας; Ιδιαίτερα οι μπάτσοι. Δηλαδή αν με δουν να μη τρώω ή να είμαι άστεγος και άνεργος, θα έρθουν οι μπάτσοι να με στηρίξουν; Εγώ ο ίδιος, είμαι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για τη ζωή μου, γιατί απλά, η ζωή μου μού ανήκει.
Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.
Kαι για να επανέλθουμε στο σημαντικό σημείο του post:Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Θες γυαλιά Η σεμινάριο Παναγιωτάκη.
Αυτό ΔΕΝ είναι τουρίστρια. Είναι γνήσιος Ελληνικός αχλαδατος κωλος.
![]()
![]()
Ουκρανή είναι ρε, δεν βλέπετε ότι είναι 1.80 και βάλε....(ευτυχώς ξαναφεύγω αύριο)![]()
![]()
You BETA believe...
καλά ρε Μπιλ κι εσύ με το κινητό στην μηχανή;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χαλάσαμε....
όσο για τα καθρεφτάκια η κοπέλα δεν έχει πρόβλημα. Σιγά μην ασχολείται με make up.... κούκλα είναι να μην την ματιάσω....
κονκαρκ, προφανως αναφερεσαι στου ξεκρανωτους που αναφερθηκα κ εγω. Τωρα για το αν θα εδιναν φαγητο σε αστεγους, σιγα μην τους μαγειρευαν κιολας![]()
ντερτ, εισαι εκτος θεματος![]()
τρανς, δεν διαβαζεις η δεν προσεχεις τις λεπτομεριες της φωτο (taken by Marianna)![]()
Os tote, pao gia tsigaro
είχα απορροφηθεί με τον "αχλαδάτο" και την παραγωγή "απιδιών" στο Σύνταγμα....Αρχικά δημιουργήθηκε από CyBeRseXX
τρανς, δεν διαβαζεις η δεν προσεχεις τις λεπτομεριες της φωτο (taken by Marianna)![]()
![]()
![]()
ΥΓ. Πως και δεν εβγαλε φωτογραφία εσένα πάνω στο ΧΧ;![]()
![]()
Γυαλιζε το κρανοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Trans
ΥΓ. Πως και δεν εβγαλε φωτογραφία εσένα πάνω στο ΧΧ;![]()
![]()
![]()
Os tote, pao gia tsigaro