Kala xiliometra me to ZZZZZZZ sou!
(pos kai den sou axoun pei akoma gia to noumeraki pou prepei na pareis ???Periergo!!Argisan)
![]()
![]()
Kala xiliometra me to ZZZZZZZ sou!
(pos kai den sou axoun pei akoma gia to noumeraki pou prepei na pareis ???Periergo!!Argisan)
![]()
![]()
Το έχουν πει απο τις 22:16 !Αρχικά δημιουργήθηκε από fallenheaven
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ
![]()
![]()
![]()
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ
![]()
![]()
![]()
ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ KAWASAKI.
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το έχουν πει απο τις 22:16 !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oxi alla noumerakia,blepo pantou noumerakia,me pnigoun ta noumerakia!!!
:rotflmao:
καλοταξιδο το αγριμακι σου!!!
κ μην ξεχαστεις κ βγαλεις τη ζελατινα της σελας,πριν το στρωσιμο,νσ φαινετε οτι ειναι καινουργιο βρε αδερφε!!!!!
![]()
![]()
Καλοτάξιδο, με πολλά και όμορφα χιλιόμετρα![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
...kalant-μαν !!!![]()
![]()
![]()
![]()
"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"
megeiesssssssssssss![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Προδοτη,ιουδα ισκαριωτη!!!![]()
![]()
![]()
Καλοταξιδη φιλε ,πολλα και καλα χλμ ,να την ευχαριστηθεις οσο και το στρωμα,
![]()
![]()
![]()
καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο αγόρι μου. Ρε συ κι εγώ όταν έδωσα το στρωμάκι είχα στεναχωρηθεί. Εχω αλλάξει κι άλλα μηχανάκια και αυτοκίνητα αλλά μόνο για το στρωμάκι λυπήθηκα. ΑΧΧΧΧΧ!!!!! τέλος πάντων έχεις καινούριο και ωραίο μοτόρι να παίζεις, είναι και πιο παιχνιδιάρικο.
![]()
![]()
![]()
Τώρα πλέον είσαι η χαρά του idi.![]()
![]()
ετσι ειναι κι εγω οταν πηγα και του αφησα το στρωμα στο μαγαζι αισθανομουν οτι εκλαιγε...Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias
καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο αγόρι μου. Ρε συ κι εγώ όταν έδωσα το στρωμάκι είχα στεναχωρηθεί. Εχω αλλάξει κι άλλα μηχανάκια και αυτοκίνητα αλλά μόνο για το στρωμάκι λυπήθηκα. ΑΧΧΧΧΧ!!!!! τέλος πάντων έχεις καινούριο και ωραίο μοτόρι να παίζεις, είναι και πιο παιχνιδιάρικο.
![]()
![]()
![]()
Τώρα πλέον είσαι η χαρά του idi.![]()
![]()
οταν εφευγα απο το μαγαζι με το καινουριο, δεν μπορουσα να γυρισω να το κοιταξω...
εχω ανταλλαξει παλιοτερα 4 μηχανες, σαν το στρωμα δεν εχω ξανανοιωσει...
εεεχχμμμμ γκουχου γκουχουΑρχικά δημιουργήθηκε από Zupercharger
Καμιά συνάντηση δεν παίζει; Ξέρω ξέρω
εισαι σε λαθος φορουμ...![]()
να ιδρωνει ο κ@@@@λος σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
καλοταξιδο το αγριμακι σου!!!
κ μην ξεχαστεις κ βγαλεις τη ζελατινα της σελας,πριν το στρωσιμο,νσ φαινετε οτι ειναι καινουργιο βρε αδερφε!!!!!
![]()
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
να ιδρωνει ο κ@@@@λος σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλοτάξιδη καλοκαβάλιτη ,
πάντα με υγεία , όμορφες εμπειρίες, ασφαλείς βόλτες, και μοναδικές στιγμές!
![]()
![]()