Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Θεσσαλονίκη - Καλαμάτα - Θεσσαλονίκη...

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    Έτσι είναι... τον 15Αύγουστο κατέβηκα Πήλιο και πάλι στα διόδια απλά χαιρέτησα
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Παλαιό μέλος
    εμενα στο δρομο καποτε για τιν πιστα των σερρων μονο στα μαλγαρα με ειδε η κοπελα εκει και μου λεει φυγε οπως εισαι...δεν την καταλαβα στην αρχη δεν μου ειχε ξανατυχει αλλα συντομα το πιασα....
    GSXR 600 K6

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Στα ιδιωτικά διόδια όμως δυστυχώς πληρώνουμε κανονικά

15 Αυγούστου στα διόδια ακτίου για Λευκάδα ουρά 30 αυτοκίνητα πίσω μου, η υπάλληλος κατέβασε τη μπάρα μπροστά μου ώστε να πληρώσω.
    Το ίδιο συμβαίνει και στα διόδια της γέφυρας του Ριου.

Πάντως δεν είμαι από αυτούς που αισθάνομαι ωραία όταν δεν πληρώνω, είμαι από αυτούς που
    ΘΕΛΩ να πληρώνω αλλά να έχω ανάλογες παροχές από το κράτος.

Για τη γέφυρα Ρίου, για το Άκτιο ΝΑΙ να πληρώσω, όμως γιατί να το κάνω για τη σκοτώστρα Ε.Ο Πατρών - Αθηνών?
    Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    Δράμα - Αθήνα - Δράμα (ΔΙΟΔΙΑ)

Ξεκινάω κι εγώ να πάω για τα πάτρια εδάφη. Καπανδρίτη σταματάω πληρώνω. Σχηματάρι σταματάω βλέπω ένα συνπορευτεί να πιάνει όλο δεξιά και να περνάει πισω και αριστερά από ένα λεωφορείο. Ωραία πατέντα σκέφτηκα. Πληρώνω και Σχηματάρι. Ανεβαίνω προς τα πάνω γνωρίζω τον Μάνο στον Λεβέντη από την Κρήτη που πήγαινε Κιλκίς και λέμε να πάμε παρέα μέχρι Σαλόνικα. Ανεβαίνουμε προς τα πάνω στα επόμενα διόδια περνάω από δεξιά χωρίς να πληρώσω. Ούτε κι ο Μάνος. Anyway, έτσι φτάσαμε μέχρι την διασταύρωση για Ευζώνους οπότε και χωριστήκαμε. Πήγα Δράμα πέρασα καλά και αρχίζει η επιστροφή.

Μάλγαρα περνάω από δεξιά. Φτάνω Κατερίνη η δεξιά μπλοκαρισμένη. Όχι ρε γμτ λέω. Δεν πειράζει θα πλΕρώσω λέω. Φτάνει η σειρά μου φτάνω στο γκισέ και είναι μια κοπελίτσα. Σταματάω, πάω να βγάλω γάντι να ξεκινήσει η γνωστή διαδικασία και την βλέπω να μου κάνει νόημα... πέρνα. Την ευχαριστώ και φεύγω. Έπαθα πλάκα. Έχω συνηθίσει από τα παρτάλια εδώ που πληρώνω συνέχεια και ψιλοέμεινα όταν είδα την κίνηση.

Μέχρι την Αθήνα πάντως δεν δοκίμασα να πάω γκισσέ αφού όλο και έβρισκα την δεξιά ανοιχτή. Δεν το έκανα από μαγκιά ή τίποτα τέτοιο. Με βόλευε και δεν είχα καθυστέρηση. Άσε που όταν έχεις ένα τέτοιο ταξίδι μπροστά σου (700 χλμ) και μόνος σπάζεσαι να σταματάς συνέχεια.

Διαπίστωση. Οι βόρειοι τελικά (και δεν το λέω από κόμπλεξ αφού Αθήνα γεννήθηκα, μεγαλώσα και ζω απλά τυχαίνει η καταγωγή μου να είναι από την Δράμα και το γουστάρω) είμαστε large άνθρωποι)

Απότέλεσμα: Από κόντρα και μόνο τώρα όποτε είμαι σε "αθηναϊκά" διόδια θα προσπαθώ τουλάχιστον να μην πληρώνω. Έτσι για το γαμώτο. Δεν είναι το 1.30 αλλά το γαμώτο.

Και το σωστό είναι πλερώνω ή πληρώνω;

Άξιο το transalpaki πάντως. Όχι τόσο για την ΕΟ Αθηνών - Θεσ/κης που top ταχύτητα είχα τα 170 και κάτι ψιλά αλλά για τις διαδρομές που έκανα στο χωριό σε δρόμους για λατομεία κτλ τίγκα στην πέτρα και το χώμα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2007, 13:09
  2. Θεσσαλονίκη 25-28 Μαρτίου
    από Wizard13 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 23:06
  3. Θεσσαλονικη - Κερκυρα
    από transalper600 στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 08:25