Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Aγορά Aprilia Pegaso Strada

Νέο μέλος
    Σόρρυ για την αργοπορία στην απάντηση άλλα είμαι στο πτυχίο και έχω τρελή εξεταστικη και γενικά έχει πάρει ο κώλος μου φωτιά αυτό το καιρό

τη συγκεκριμένη σελίδα φυσικά και την εχω υπόψη και την διαβάζω τακτικά καθώς την έχω ανακαλύτψει από το φόρουμ εδώ

τελικά το σερβις έγινε και τελικά μπορώ να πω ότι έμεινα πάρα πολυ ευχαριστημένος και κάθε φόβος η καχυποψία που είχα εξαφανίστηκε καθώς πριν το σέρβις μιλησα όντως με το αφεντικό και με καθυσήχασε πολύ και φάνηκε οτι δεν πρόκειται να κάνει "πασαλείματα" που όντως έτσι πιστεύω ότι και έγινε το μηχανάκι ήταν έτοιμο ακόμα πριν την ώρα που μου έιχαν πει και όταν το πήρα για την πρώτη βόλτα είχε αλλάξει παρα πολύ (προς το καλύτερο φυσικά) όλα πάνω του μου φάνηκαν καλορυθμισμένα και γενικά όλα ρολόι.....οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαίρομαι που οι φόβοι μου ήταν αβάσιμοι :wacko:

(μάλιστα πλήρωσα περί τα 40ε -λάδια και υγρά φρένων- λίγα δεν έιναι περίμενα αρκετά περισσοτερα....)

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Newbas

(μάλιστα πλήρωσα περί τα 40ε -λάδια και υγρά φρένων- λίγα δεν έιναι περίμενα αρκετά περισσοτερα....)
    Εξαρτάται, αν η δουλειά του ήταν μόνο "λάδια-ξύδια", μια χαρά τιμή είναι!
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Δες τί λέει το μάνιουαλ για το πρώτο σέρβις στα 1000 κι άσε το μάστορα να λέει...

Ξαναρώτα άν έκανε όλες τις εργασίες που προβλέπονται, και να είσαι εκεί όταν γίνονται την άλλη φορά (δουλειά του είναι να καθησυχάζει τους πελάτες του), χάνεις ένα μεροκάματο, ή -απλά μια μέρα-, που μπορεί να σώσει τη μηχανή σου από προβλήματα -ούτε καν μια γρατζουνιά δεν δικαιολογείται, δεν το πήρατε μαζί.

Συνήθως το πρώτο σέρβις είναι κρίσιμο, και συχνά κάφροι δεν τσεκάρουν καν βαλβίδες...

Δες το service manual, και κάνε ότι μπορείς και η Strada σου πάντα θα συμπεριφέρεται σα καινούρια.

9.9 στα 10 προβλήματα κινητήρα στις Aprilia οφείλονται σε ανεύθυνους μηχανικούς, άν έπαιζε και ξαδέρφη στην Ιταλία, μάλλον θα το κράταγα το πηγασάκι μου, για off-road φάσεις...

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Εμένα λίγα μου φαίνονται τα λεφτά. Μήπως είχες κάποια προσφορά για πρώτο σέρβις?
    Λάδια και φίλτρο λαδιού αλλάζει αλλά όχι υγρά φρένων στα 1000 χλμ.
    Επίσης θέλει ρύθμιση βαλβίδων που είναι μεγάλος μπελάς για το strada γιατί θέλουν κάμποσα ξήλωμα.
    Δεν θέλω να σου δημιουργήσω άσχημες ιδέες αλλά άλλη φορά να κοιτάς το μάνουαλ και να φροντίζεις να είσαι εκεί.
    Τώρα αφού λες ότι όλα δουλεύουν ρολόι ας ελπίσουμε ότι όλα είναι οκ.

Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harlek
    Τον καημένο, πάνω που είχε ηρεμήσει του βάζετε ιδέες!!!

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Newbas
    καθώς πριν το σέρβις μιλησα όντως με το αφεντικό και με καθυσήχασε πολύ και φάνηκε οτι δεν πρόκειται να κάνει "πασαλείματα"
    Θα ήθελα να προσθέσω άλλη μια γνώμη χωρίς να παρεξηγηθώ και να φανώ "ειρωνικός".
    Συνήθως αισθάνομαι καλύτερα να μιλάω με τον μηχανικό παρά με το...."αφεντικό".
    Όπως και να το κάνουμε ο μηχανικός είναι ο doctor που θα βάλει το χέρι του, κι όχι το αφεντικό.
    Εκτός αν είναι και τα δυο το ίδιο πρόσωπο.
    Αυτά!
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Νέο μέλος
    απολύτως σωστα αυτα που λέτε και τα τσέκαρα όλα πριν παω την καλή μου για το πρώτο της σέρβις είχα μάθει απέξω το βιβλίο και ρωτώντας το αφεντικό μου για το τι γίνεται στο 1ο σερβις μου τα είπε όλα εκεί ήταν που ηρέμησα κάπως και επίσης ο ίδιος απότι φαίνεται τουλάχιστον πιάνει μηχανάκια με φορμα εργασίας τιγκα στα λάδια και στο γράσσο ήταν ο άνθρωπος (εκτός αν την φοράει για μόστρα λολ....)
    τώρα μακάρι να μπορούσα να ήμουν εκεί κατά την διάρκεια της εργασίας αλλά εκείνες της μέρες έδινα συνεχόμενα μαθήματα που έπρεπε να τα περάσω και απτο να το πάω για σερβις στα 1500 προτίμησα να το πάω τότε....
    τέλος αυτό που με καθησύχασε περισσοτερο είναι η συζήτηση που είχα με τον μάστορα την ώρα που πήγα να πάρω το μηχανάκι και όταν γύρισα 15 λεπτά αργότερα γιατί κάποιος έξυπνος αποφάσισε οτι θα είχε πολύ πλάκα να παίζει με τον αριστερό μου καθρέπτη τον οποίο βρήκα σχεδόν να κρεμεται.... ο άνθρωπος στην μικρή συζήτηση που κάναμε μου ανέφερε τι έκανε στην μηχανή και όπως με ρωτούσε αν την ένιωθα καλύτερα κλπ κλπ με αυτά που έλεγε και τον τρόπο που τα έλεγε ένιωσα ότι την δουλεία που έκανε την έκανε με μεράκι και όχι τόσο σαν αγγαρεία και τα καλά λόγια που του έλεγα ήταν ανταμοιβή για αυτόν..... δεν ξέρω πείτε με καμμένο αλλά αυτό εισέπραξα....
    γι αυτό και μένα τα 40ε μου φαίνονται λίγα (όντως φίλτρο λαδιού και όχι υγρά φρένων thnx για την παρατήρηση)

φιλε μου καλοριζικη και καλοταξιδη και παντα....ορθιος! να ζησετε ! εεεε και να την δεις οπως θες! χεχε!
    να σου πω την αληθεια ειμαι και εγω ερωτευμενος με αυτη την μηχανη αλλα δεν εχω τα ? να την παρω μεχρι στιγμης και συμβιβαζομαι με ενα ΧΤ600. προσοχη και να μας κρατας ενημερους!
    bye
    Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
    τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

Άμα σου πω ότι εγώ στο τσακ είμαι να τη κρατήσω τη πεγκάσω μου και να της βάλω χωμάτινα για τις αγριοβόλτες μου όταν πάρω την επόμενη -έτσι κι αλλιώς τσάμπα τη δίνω-, τί θα μου πεις...

Παλαιό μέλος
    Επομένως ικανοποιημένος νέος κάτοχος newbas... καλορίζικη και απολαυστική για πολλά χρόνια εύχομαι. Φλερτάρω κι εγώ το μοντέλο, αλλά με προβληματίζουν και μένα οι φήμες για τα προβλήματα στα ηλεκτρονικά και με την αντιπροσωπεία. Να υποθέσω ότι έχουν διορθωθεί τα προβλήματα; Και με την αντιπροσωπεία τι παίζει ανέλαβε και επίσημα η Piaggio; Άλλοι νέοι κάτοχοι υπάρχουν να καταθέσουν γνώμες;

Νέο μέλος
    ευχαριστημένος οσω δεν πάει άλλο κάθε φορά που ανεβαίνω έχω ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!!!

όσων αφορά τα προβλήματα που αναφέρουν οι φήμες απλά να πω ότι κατ'αρχήν στην δική μου δεν έχω δει τίποτα (το έχετε δει το πολυόργανο κοντέρ ? ε λοιπόν ανακάλυψα ότι ακόμα και όταν βρέχει και η μηχανή είναι ακίνητη δεν πάει νερό πάνω του!!!) και κατά δεύτερον την αντιπρωσωπεία την έχει η Απρίλια αλλά με τον άνθρωπο που του πήρα στην συζήτηση που κάναμε όπου του εξέφρασα τις ανησυχίες μου, μου είπε και ο ίδιος ότι όντως μέχρι πριν αγοράσει την Απρίλια η Πιατζιο είχαν πολλά προβλήματα τόσο οι πελάτες όσο και οι κατα τόπους αντιπρόσωποι αλλά πλέον αυτά έχουν τελειώσει (θα μου πείτε τώρα δουλειά του είναι αλλά εγώ τουλάχιστον τον πιστεύω)

τώρα για την συμβίωση μου με την καλή μου πέρα από το χαμόγελο που μου προσφέρει δεν έχω κανένα παράπονο είναι άνετη, δυνατή, ευκολοδήγητη και με έχει ξελασπώσει αρκετές φορές από λάθη λόγω απειρίας τα μικροπροβληματάκια που είχα στην αρχή με τους κραδασμούς δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο και μάλλον οφειλόταν στην πρώτη μου επαφή με μεγάλου κυβισμού μονοκύλινδρο και το χέρι μου που κουραζόταν με τον συμπλέκτη μάλλον δυνάμωσε πια και επίσης ο συμπλέκτης μαλάκωσε όπως φαντάζπμαι ήταν λογικό να γίνει

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Aprilia Pegaso (Strada?)
    από anf125 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2007, 00:48
  2. Acrapovic For Aprilia Pegaso Strada 650
    από jinks στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2005, 15:56
  3. Aprilia Pegaso Strada 650
    από Newbas στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2005, 21:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα