Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Μήπως Φταίει η ζέστη?

Παλαιό μέλος
    Εγώ προτείνω όσοι υποπίπτουν σε εγκληματικές τροχαίες παραβάσεις (παραβίαση κόκκινου, αντικανονική αναστροφή, όπισθεν σε δρόμο ταχύας κυκλοφορίας, οδήγηση στο αντίθετο ρεύμα κλπ) να στέλνονται άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίας στο... Guantanamo προς συμμόρφωση και προστασία των υπολοίπων.

Κι εγώ είδα Σάββατο απόγευμα στην Πειραιώς ΙΧ ερχόμενο από κάθετη οδό να διασχίζει κάθετα τη λεωφόρο και να κάνει αναστροφή προς το αντίθετο ρεύμα ανεβαίνοντας το διάστιχο που χωρίζει τα 2 ρεύματα

ΥΓ: Και μην ακούσω δικαιολογία, έλα μωρέ μην είσαι τόσο αυστηρός, κι εσύ μπορεί κάποια στιγμή να κάνεις κάποια λακαμιά. Ας με στείλουν και μένα στον φούστη στο Abu Graib αν κάνω κάτι τέτοιο. Σε κάποια θέματα !Η ΑΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    χθες ειχαμε αλλη μια στουκα στην γειτονια

περασε μια κ@ριολα το στοπ και χτυπησε ενα παλληκαρι απο πισω που μολις ειχε στριψει

τον πεταξε στο παρπριζ και το παπι το εσυρε για 30-40μ

με ποσα το περασε ρε πουστη μου

αμα δεν ειχε πεταχτει στο παρπριζ και το εσερνε σαν το παπι τωρα δεν θα υπηρχε το παλληκαρι

εχουν ξεφυγει τελειως

αμα ομως τα τρακαρισματα με τραυματισμο τα γυρισουν απο πλημελημα σε κακουργημα και μπουν κανα-δυο στην ψιρουμπα θα σου πω αν συνελθουν η' οχι

οπως με ενα φιλο (και μου εχει μεινει αυτο επειδη ημουν πιτσιρικας) του πεταχτηκε ενας απο στοπ τον σκοτωσε και εφαγε μονο 3 χρονια με αναστολη

μην πω και για το δικο μου ,αφηστε το, γιατι και εγω το αφησα αλλιως θα τον εσκιζα
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Εγώ προτείνω να υπάρχει σύστημα που τους επικίνδυνους οδηγούς να τους αφαιρείται το δίπλωμα και να χάνουν δια παντώς την δυνατότητα απόκτησης.

Φέρετε στο μυαλό σας το βιντεάκι με τη στούκα με τη χοντρή ξανθιά 'εθελόντρια'. Πόση άγνοια έχει ένας άνθρωπος για να κάνει αυτό το πράμα; Παρατηρείστε πότε πάτησε φρένα... Αυτή, υπάρχει περίπτωση να οδηγήσει ποτέ με ασφάλεια;

Δεν το γνωρίζω σίγουρα, αλλά νομίζω πως αν κάποιος δεν έχει μάθει να κινείται με σχετική ασφάλεια, εντώς 2 (άντε 3) ετών, δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ασφαλής οδηγός.

Η εξήγησή μου:

Όταν κάποιος είναι νέος οδηγός, μαθαίνει δύσκολα μεν, πολλά πράματα δε. (Ίσως γι'αυτό το λόγο να δυσκολεύεται.)

Τα πρώτα πράματα που θα μάθει είναι πολύ δύσκολο να τα αλλάξει κάποιος αργότερα. Τίθεται θέμα γνωσιακής ασυμφωνίας, το οποίο είναι χειρότερο από 'συνήθειο'. Ένα συνήθειο κάποιος ενδεχομένως να αντιλαμβάνεται ότι είναι καλό να το αποβάλλει. Για παράδειγμα, το κάπνισμα. Ξέρεις ότι είναι κακό συνήθειο αλλά δυσκολεύεσαι να το αποβάλλεις, ενώ ξέρεις ότι καλό είναι να το κόψεις. Η γνωσιακή ασυμφωνία όμως είναι διαφορετική...

...Αν κάποιος έχει μάθει κάτι, του είναι πολύ δύσκολο μετά, ακόμα και να δώσει βάρος στη σκέψη ότι αυτό που έμαθε είναι λάθος, πόσο δε μάλλον να το δεχθεί και, ακόμα περισσότερο, να αλλάξει αυτό που ξέρει! Αν είναι παιδί είναι λίγο ευκολότερο, γιατί τα παιδιά είναι περισσότερο εύπλαστα και για άλλους λόγους.

Επιστρέφουμε στο αρχικό ζήτημα.

Αν κάποιος οδηγάει επικίνδυνα είτε λόγο παιδείας είτε λόγο κακής εκπαίδευσης, είναι απελπιστικά δύσκολο να διορθώσει τους τρόπους του, γιατί έτσι έχει μάθει και τρέχα άλλαξέ του τα μυαλά... Καμία απειλή, καμία τιμωρία, κανένα γεγονός δεν αρκεί για να γίνει αυτό. Γνωρίζετε παραδείγματα, φαντάζομαι.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Για μισό λεπτό ρε συ!! Νόμιζα ότι εσύ, τη γουστάρεις την αλητεία! Τώρα πριν από λίγο το είδα το μήνυμά σου που επικροτούσες με φατσούλες, τον τύπο που αναπολούσε τις προηγούμενες δεκαετίες, επειδή, λέει, ήταν πιο αλήτες τότε οι "μηχανόβιοι" ενώ τώρα...είναι φλώροι σαν και μένα!

Ορίστε και για του λόγου το αληθές!

Εννοούσες ότι τη γουστάρεις μεν την αλητεία, αλλά σου τη σπάνε αυτοί που κάνουν παραβάσεις; Μα κι αυτοί που τις κάνουν αλήτες δεν είναι; Κι αν δεν είναι, τότε τι είναι; Και ποιοι είναι οι αλήτες; Αυτοί που τηρούν τον κ.ο.κ.; Σε λίγο θα μας πεις ότι φορούν και armani κοστουμάκι.. ειλικρινά... δε σε καταλαβαίνω.. γίνε πιο σαφής
    VanDiemen kai Triros_temp ας συνεχισουμε την κουβεντα στο αλλο τοπικ μην χαλασουμε αυτο.

Συνεχεια εδω λοιπον:
    Ορίστε και για του λόγου το αληθές!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται ....
    από ctpanoramix στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2004, 15:48
  2. Μήπως...
    από DEMINIO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2004, 12:38
  3. Μήπως ξέρεις κανείς...
    από parji στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2004, 15:50
  4. Μήπως έχει πάρει το μάτι σας
    από stefanos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2004, 15:06
  5. Μηπως ξερετε πως πανε για την πλατεια Φιλελληνων!
    από hornet στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2004, 16:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF