Ναι με τον Σταθη τον Apostat σε ειχα μπερδεψει
Μυτιληνη μενω οποτε θα ξυγιεμαι βεφα και στην πολη γιατι αν δεν παθαινει τιποτα γουσταρω να το καβαλαω το εργαλειο γουσταρω πολυ λεμε.
Ναι με τον Σταθη τον Apostat σε ειχα μπερδεψει
Μυτιληνη μενω οποτε θα ξυγιεμαι βεφα και στην πολη γιατι αν δεν παθαινει τιποτα γουσταρω να το καβαλαω το εργαλειο γουσταρω πολυ λεμε.
Δεν ξερω ποια ειναι ποιο ομορφη η κορη σου η η βεφα να τις χαιρεσαι και τις δυο κουκλες σου φιλε
υγ
ποσο το μαλι για τα καρμπον καθρεφτακια?
α και βαλε haris χερουλακια γιατι τα μαμισια λερωνουν και γλιστρανε τα ηλιθια σημερα εβαλα Haris και βρηκα την υγεια μου![]()
ελα βλεπω και αλλες εξατμισεις γιατι?
Τα καθρεφτάκια είναι carbon look δυστηχώς.. 60 ευρώ έχουν, εξατμίσεις άλλες γιατί? Γιατί ο V4 πρέπει να ακούγεται! έτσι απλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Δεν ξερω ποια ειναι ποιο ομορφη η κορη σου η η βεφα να τις χαιρεσαι και τις δυο κουκλες σου φιλε
υγ
ποσο το μαλι για τα καρμπον καθρεφτακια?
α και βαλε haris χερουλακια γιατι τα μαμισια λερωνουν και γλιστρανε τα ηλιθια σημερα εβαλα Haris και βρηκα την υγεια μου![]()
ελα βλεπω και αλλες εξατμισεις γιατι?
PS. Μπήκαν και τα μανιτάρια και τα λάστιχα, αλλά θα τα ποστάρω όλα στο αντίστοιχο ποστ που έχω ανοίξει..
Τι λαστιχα, μανιταρια,εξατμισεις εβαλες και ποσο?
θα ποσταρω και εγω μολις βαλω τα μανιταρια, η μπαγκαζιερα μπηκε.
Κωστή αυτό που είπες για τις εξατμισεις και το V4 με αρεσε
Leo carbon εεεεε?????
η κοράκλα σου είναι κούκλα, φτου φτου μη τη ματιάσω, να τη χαίρεσαι και να γίνει γυναικαρα να ''μας''τρέχει![]()
και οταν μπορέσεις βάλε φωτο απο τις αλλαγες συνολικα που έχεις κάνει.... ετσι για να μαθαίνουμε![]()
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
LEO TITAN λέμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
Κωστή αυτό που είπες για τις εξατμισεις και το V4 με αρεσε
Leo carbon εεεεε?????
η κοράκλα σου είναι κούκλα, φτου φτου μη τη ματιάσω, να τη χαίρεσαι και να γίνει γυναικαρα να ''μας''τρέχει![]()
και οταν μπορέσεις βάλε φωτο απο τις αλλαγες συνολικα που έχεις κάνει.... ετσι για να μαθαίνουμε![]()
![]()
ε πες μας κα τιμες για τα αφτερμαρκετ που εχεις βαλειΑρχικά δημιουργήθηκε από kostasdirt
LEO TITAN λέμε..