Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 45

Θέμα: 15 λεπτα ζεσταμα...(CBF-250)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας

Re: Re: 15 λεπτα ζεσταμα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    WTF!!!!!!!!!!!!!!! για CBF250!!! OMG!!!!!!!

ρε δε τα πουλατε να βαλετε κανα φραγκο στη τσεπη????

σας πιανει το κωλαρακι ο Σαρακακης και σια κανονικα...

εκανε γερη μπαζα με το CBF250.... καλυψατε την μειωση των πωλησεων αλλων μοντελων της Honda
    Δεν είναι ο Σαρακάκης, είναι το συνεργείο μου φαίνεται
    Έχω ακούσει εξωφρενικές διαφορές μεταξύ εξουσιοδοτημένων πάντα...
    Και 'μένα μου τον έπιασαν στις 6000 αλλά στις 12000 θα ρωτήσω πόσο πάει από πριν...

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk

Re: Re: Re: 15 λεπτα ζεσταμα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Δεν είναι ο Σαρακάκης, είναι το συνεργείο μου φαίνεται
    Έχω ακούσει εξωφρενικές διαφορές μεταξύ εξουσιοδοτημένων πάντα...
    Και 'μένα μου τον έπιασαν στις 6000 αλλά στις 12000 θα ρωτήσω πόσο πάει από πριν...
    γενικα με το που μπαινουμε τους κατεβαζουμε και τα παντελονια μας....

και μιλαμε οτι ειναι μιση ωρα δουλειας (ειδικα σε 250cc αλλα και στο 750)
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz
    oulas-> Συμφωνω: θα πουληθει πριν τελειωσει η εγγυηση...

el_hymador-> Μολις αλλαχτηκε μπουζι (και τωρα και στα 6000 για να κανω ταξιδακια) και το προβλημα εκει!

Ghostdog-> 1)φιλτρο αερα γιατι? καθως ζεστενεται καθαριζει? 2) μπουζι-> βλεπε απαντηση προς ελ_χυμαδορ 3,4) θα γινει με την αλλαγη καρμπυρατερ σε μερικες μερες (λεμε τωρα μερικες- σιγα μην εχει ερθει) 5) Χρειαζεται να ανοιχτει καπακι για να ελεχθουν βαλβιδες?

idi-> Ειπαμε παει για πουλημα (Honda brazil γαρ )

1) όχι. Απλά πολλές φορές ανωμαλίες στην καύση όπως μπουκώματα-σβησίματα κλπ. οφείλονται σε φίλτρο αέρα μη καθαρισμένο. Κατ' εμένα δεν φταίει αυτό, απλά είναι κάτι χωρίς κόστος (απλά το βγάζεις και το καθαρίζεις) και ακόμη και αν δεν φταίει το μηχανάκι σου θα δουλεύει καλύτερα μετά.

Για αλλαγή καρμπυρατέρ δεν ξέρω τι σκέφτεσε, δεν νομίζω να χρειάζετε κιόλας. Απλά καθαρίζεις-ρυθμίζεις το μαμά.

Για βαλβίδες ναι ανοίγει το καπάκι. Και όπως είπα και πριν 99% πιστεύω ότι οι βαλβίδες εξαγωγής σου είναι αλλού γι αλλού και γι αυτό σβήνει το μηχανάκι. Αλλά πήγαινε το σε μάστορα που ξέρεις ότι θα το ανοίξει και θα το ρυθμίσει. Και όχι σε π@π@ρα που θα το βάλει να το "ακούσει" και θα σου πεί είσαι οκ....
    Fuck the universe.

Κατ'αρχας σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
    Ανα τακτα διαστηματα το καθαριζω το φιλτρο (+/- διμηνο). Τωρα, οσον αφορα το ανοιγμα καπακιου σε μηχανακι που δεν εχει κλεισει καλα καλα χρονο δε μ'αρεσει ως ιδεα.. το'χω μονο ως τελικη λυση. Τελευταιες μερες μου'ρθε στο μυαλο οτι μαλλον ειναι καποια φλαντζα στο καρμπυρατερ που μπαζει αερα και οσο ζεστενεται το καπακι απο τη διαστολη σφιγγει και φραζεται η τρυπα... Εχει καποια λογικη?
    btw θα το αλλαξω διοτι ειναι στην εγγυηση και δε θα κοστισει τιποτα (μου πηρε και τα ψιλα στο σερβις) και θα δουμε.
    Silence in the studio!

όπως σου πα πριν έχω δει cbf250 με 15k και βαλβίδες αλλού γι αλλού. Δεν είναι κακό να ανοίγει το καπάκι. Είναι προγραμματισμένη συντήρηση.

Λοιπόν. Άνοιξα το μοτο με το τεστ του cbf250 και λέει ρύθμιση βαλβίδων κάθε 12.000. άρα έπρεπε να στο κάνει στο σέρβις το μεγάλο... τώρα προφάνως έκανε ότι κάνει κάθε έλληνας μάστορας στο θέμα των βαλβίδων...
    Fuck the universe.

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Τραβάμε το τσοκ - βάζουμε μπροστά και το αφήνουμε να δουλέψει μέχρι να ανεβάσει στροφές. Τουλάχιστον μετά από σύντομη διαδρομή οι στροφές πρέπει να είναι στις 1400 περίπου.
    Αν όχι ρυθμίζουμε το ρελαντί. Κάντο μόνος σου και μην σου φανεί καθόλου περίεργο αν έχεις καλύτερα αποτελέσματα.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
    Τραβάμε το τσοκ - βάζουμε μπροστά και το αφήνουμε να δουλέψει μέχρι να ανεβάσει στροφές. Τουλάχιστον μετά από σύντομη διαδρομή οι στροφές πρέπει να είναι στις 1400 περίπου.
    Αν όχι ρυθμίζουμε το ρελαντί. Κάντο μόνος σου και μην σου φανεί καθόλου περίεργο αν έχεις καλύτερα αποτελέσματα.
    Mε ανοιχτο τσοκ ΕΚΕΙ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΓΚΑΖΙ! Οταν το πρωτοπηρα αυτο ακριβως εκανα παντως (Δεκεμβρη λεμε τωρα) Μιζα με γκαζι cracked open, κρατουσα 2000 στροφες, ανοιγα τερμα τσοκ, κραταγε για 30" 3-4000 rpm το εκλεινα το τσοκ, ηταν στις 1100 και δεν εσβηνε και ξεκινουσα. Οσο ειχε περισσοτερο κρυο ή υγρασια εβαζα τερμα τσοκ πριν αναψω για να παρει και μετα παλι 30"... Οσο ζεσταινε ο καιρος, σταματησα να χρησιμοποιω τσοκ και κραταγε 1000 1100 απ την αρχη.. σιγα σιγα αυτο επεφτε (ΧΩΡΙΣ να εχει πειραχτει το ρελαντι - εκτος κι αν μου κανει κανεις καμμια κακογουστη φαρσα) μεχρι που τωρα ειναι στις 0 στροφες και κραταω γκαζι οταν σταματαω για να μη σβησει.

UPDATE : Μου'παν σε μια βδομαδα να το φερω για να μου βαλουν καινουριο καρμπυρατερ... Που τετοια τυχη ΣΑκαραΚΗΣ STRIKES AGAIN! "Μετα τον Αυγουστο ελα..." μη πω τπτ για καμμια $#@$&#$
    Silence in the studio!

Αληθεια η λειτουργεια του τσοκ ως προς τις στροφες ειναι ως εξης?:
    Κρυο μοτερ κραταει ψηλα στροφες ρελαντι / Ζεστο μοτερ σβηνει απο ... well CHOKE? :wacko:
    Silence in the studio!

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
    "Μετα τον Αυγουστο ελα..."μη πω τπτ για καμμια $#@$&#$
    ωραια, γλυτωσες τα λεφτα!

Μην πας ποτε. δε φταιει το καρμπυρατερ, σε δουλευουν. ετσι σε δουλεια να βρισκονται.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Κρυο μοτερ κραταει ψηλα στροφες ρελαντι / Ζεστο μοτερ σβηνει απο ... well CHOKE? :wacko:
    πολύ ωρα με το τσοκ μπουκωνει το καρμπ και γι αυτο σβυνει
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Κρύο μοτέρ:
    Τραβάμε το τσοκ, βάζουμε μπροστά κι όταν ανεβάσει στροφές επαναφέρουμε το τσοκ. Αμέσως οι στροφές θα πέσουν στο ρελαντί ή λίγο πιο χαμηλά. Αν δε βαστάει στροφές στο ρελαντί ανέβασέ τες από τη ρέγουλα.

Με ζεστό μοτέρ φυσιολογικό είναι να σβήνει με τραβηγμένο τσοκ.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    ωραια, γλυτωσες τα λεφτα!
    Δε θα πληρωνα κατι (ουτε εργατικα) ειχαμε πει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Μην πας ποτε. δε φταιει το καρμπυρατερ, σε δουλευουν. ετσι σε δουλεια να βρισκονται.
    Εφοσον πλερωσα για να χω εγγυηση θα παω να το φτιαξουν βρεξει χιονισει! Θελω να το πουλησω και τι μου φταιει ο επομενος να ταλαιπορειται (θα'ναι και νεοπας κατα πασα πιθανοτητα / μιλησε ο παλιος) Εχω κανει ηδη πολλα χιλιομετρα και γρηγορα γρηγορα (σε 8 μηνες) οποτε εχω αρκετη εγγυηση ακομα... Ποσο να το καθυστερησει;
    Silence in the studio!

Ξεχασα να πω οτι οταν τον πηρα για να δω αν ηρθε το καρμπ. μου'πε οτι ειδε ανακληση στον αριθμο πλαισιου μου για ελλατωματικο συμπλεκτη.

- Επειδη δεν μπαινει ευκολα νεκρα;
    - ΟΧΙ ΟΧΙ δεν υπαρχει τετοιο προβλημα.
    - Πως δεν υπαρχει ξερω τουλαχιστον 5 ατομα που το χουν και επισημα διορθωνεται εντος εγγυησης με αλλαγης καμπανας του συμπλεκτη
    - Δε ξερω που τα ακους αυτα αλλα δεν ισχυουν
    (αρχιζω να τα παιρνω)
    - Τελος παντων, για την καμπανα προκειται;
    - Οχι για τους δισκους του συμπλεκτη

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΟΥ? Εχει κανεις αλλος προβλημα με τους δισκους του??? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Silence in the studio!

Exclamation UPDATE!!!

Μιας και κρυωνει ο καιρος το προβλημα (βλ. πρωτο ποστ) επιδεινονεται... Τωρα με τα κρυα και τις βροχες δυσκολευεται να παρει και μπρος (με/διχως τσοκ - με/διχως λιγο/πολυ γκαζι). Για να μην τα πολυλογω πηγα σε μαστορα.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΩΤΗΜΕΝΟ

Μερα 1η: Καθαρισαμε καρμπυρατερ, βαλαμε μπρος εκανα βολτα, το μηχανακι αποκρινοταν σαφως καλυτερα και με περισσοτερο τραβηγμα. Το προβλημα παρεμεινε...

Μερα 2η: Ανοιγμα και ελεγχος/ρυθμιση βαλβιδων... Ο "αξιοτιμος" κ. Εξουσιοδωτημενος-για-να-σου-βαζω-καπελο-και-να-μη-κανω-δουλεια στα 12000 χμ δε μ

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα με το φρένο (CBF-250)
    από Alchimistis στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2005, 10:06
  2. Honda CBF-250 vs Cagiva Planet 125
    από Alchimistis στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2004, 21:44
  3. Hyosong Comet Gt 125-250 ή Honda Cbf 250
    από stam75 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2004, 19:31
  4. Το πήρα λέμε !! (cbf 250)
    από johnpan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 20:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •