i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Μαλάκα Γιωρίκα..... σου πάει μακρύ το μαλλίΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
εεεελαααα ρεεεεε μην κοροιδευεις οταν εχεις εναν τετοιο αντρα δε φευγεις απο αυτον![]()
![]()
![]()
Να ξυρίσεις το μούσι όμως.... φερεντζες... Γιου νόου![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
η να σου κανω κονε με την κολλητη μου?
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Ασε... αυτή όπου πάει υιοθετεί κι ένα παιδί... δεν θέλω άδεια για ταξί :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
να και μια φωτογραφια της
παιδικες φιλες ειμαστε
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ασε... αυτή όπου πάει υιοθετεί κι ένα παιδί... δεν θέλω άδεια για ταξί :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Ευτυχώς έγραψες "με τα δικά μου κριτήρια" στο τέλος γιατί έτσι είναι.........Αρχικά δημιουργήθηκε από thewhiteowl
Αύτοι ίσως να την βρίσκουν έτσι αλλά για έναν Έλληνα ο Ευρωηπειρωτικός τρόπος ζωής είναι κόλαση (τουλάχιστον με τα δικά μου κριτήρια).
Ο καθένας κρίνει με τα δικά του κριτήρια. Για μένα είναι παράδεισος η Ελβετία. Τους θαύμασα για τον τρόπο που ζουν και την ποιότητα ζωής που έχουν. Και έχω αρχίσει και σιχαίνομαι τον ελληνικό τρόπο ζωής και τους νεο-έλληνες επίσης.......
Περί ορέξεως.............ξέρετε..................
οντως παιδιά ...κολλητοί μου που έχουν πάει Σουηδία μου είπαν ότι όλα αυτά περί βαρεμάρας είναι μύθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
Ευτυχώς έγραψες "με τα δικά μου κριτήρια" στο τέλος γιατί έτσι είναι.........
Ο καθένας κρίνει με τα δικά του κριτήρια. Για μένα είναι παράδεισος η Ελβετία. Τους θαύμασα για τον τρόπο που ζουν και την ποιότητα ζωής που έχουν. Και έχω αρχίσει και σιχαίνομαι τον ελληνικό τρόπο ζωής και τους νεο-έλληνες επίσης.......
Περί ορέξεως.............ξέρετε..................
βγαίνανε καθημερινές σε μπαράκια τα οποία ήταν φίσκα
ο κόσμος πολύ φιλικός..οι γυναίκες θεές, επίσης πολύ φιλικές και καθόλου σνομπ....
παράλληλα το ποτό είναι πιο φτηνό από ελλάδα και πιο καθαρό σίγουρα,....
σε αυτά να προσθέσω ότι οι "ξενέρωτοι" βορειοευρωπαίοι με το εισόδημα τους έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν 1 μήνα στην Ελλάδα ή σε οποιαδήποτε άλλη μεσογειακή χώρα όταν εμείς εδώ δεν μπορούμε να χαρούμε τα ωραία της χώρας μας ούτε για μια εβδομάδα το καλοκαίρι....
Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ) ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ....
ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ????????????????![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
και ειναι και καπνιζμενα αυτα που βρισκει! (ασχετο αλλα μπραβο της)Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ασε... αυτή όπου πάει υιοθετεί κι ένα παιδί... δεν θέλω άδεια για ταξί :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Ενω αυτοι που βλεπουν τα διαφορα χαζοριαλιτυ με τα κουλα που θελουν να γινουν ολοι σταρ,ειναι καλοί Ε??Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
--------------------------------------------------------------------------------
Η Ελβετική οικονομική «πρωτεύουσα» της Ζυρίχης προειδοποίησε τους χρήστες του Internet την Τετάρτη για τους κινδύνους εξάρτησης από τα chat rooms και τα sex sites.
Το τμήμα Prevention of Addiction προώθησε μία καμπάνια του με αφίσες και προσφέρει στην ιστοσελίδα του ένα ερωτηματολόγιο για τους πιθανά εξαρτημένους.
«Σπαταλώντας πάρα πολύ χρόνο σε εικονικούς κόσμους, ειδικότερα σε chat rooms, online παιχνίδια και σε πορνό-sites μπορεί να οδηγήσει κάποιον σε εξάρτηση συγκρίσιμη με άλλες κλασσικές εξαρτήσεις»
Περίπου 50.000 Ελβετοί είναι εξαρτημένοι από το Internet ή διακινδυνεύουν να εξαρτηθούν. Οι νεαροί είναι ιδιαίτερα ευπαθής αν και ολοένα και περισσότεροι ενήλικες υποκύπτουν στον «πειρασμό» του Web.
«Διακινδυνεύουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα στο κοινωνικό και εργασιακό περιβάλλον τους. Οι εξαρτημένοι από το Διαδίκτυο υποφέρουν από ψυχολογικά συμπτώματα απεξάρτησης.»
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=43684
αχαχαχααχα
νετ τζανκια!![]()
![]()
![]()
Καλυτερα ιντερνετ παρα....Καλομοιρα!
Αντε να μην συγχυζομαι,κανει και ζεστη![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ώρα είναι να μας πούνε και καμένους !:a24:
![]()
Ακόμα δεν πήγε 04:30...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: