Αρχικά δημιουργήθηκε από keyman
Για βάλε φώτο του κλειδιού οχι βέβαια του δικού σου.
πολυ δυσκολο δεν εχω ψηφιακη αν μπορει να βοηθησει καποιος?
Για βάλε φώτο του κλειδιού οχι βέβαια του δικού σου.
πολυ δυσκολο δεν εχω ψηφιακη αν μπορει να βοηθησει καποιος?
και εσυ απο μοτομαρκετ στην Ηρ. πολ. το πηρεςΑρχικά δημιουργήθηκε από liberto
... επίσης έχω την αίσθηση πως το λούμα βγαίνει πιο έξω και στην αρχή είχα πρόβλημα να κατεβάσω το στάντ. Πάντως νομίζω πως είναι καλή επιλογή, πιστεύω στην πορεία και άλλοι θα μιμιθούν το σύστημα αυτό, βελτιώνοντάς το.
Αυτός ο τύπος του κλειδιού ειναι οτι καλύτερο για disklock και πέταλα δεν μπορείς να παραβιάσεις την κλειδαρια.
Αυτός ο τύπος του κλειδιού ειναι οτι καλύτερο για disklock και πέταλα δεν μπορείς να παραβιάσεις την κλειδαρια.
Αυτος ο τυπος κλειδιου ειναι οντως ενας απο τους καλυτερους, αλλα προσοχη, γιατι απο τοτε που "εληξε" το πατενταρισμα το συγκεκριμενου κλειδιου απο ¨γνωστη" εταιρεια στον χωρο τον κλειδαριων, μπορει ο καθενας να το παραγει. Ετσι στην αγορα υπαρχουν ολων των ειδων κλειδαριες με αυτο το κλειδι, απο κινεζικες μεχρι οι καλυτερες.
Επισης το κλειδι εχει καποια δοντια, που κινουν καποια δισκακια (αυτη ειναι και η διαφορα του απο τα αλλα) τα δισκακια μπορει να ειναι 3 στην κινεζικη..μεχρι 6 σε μια καλυτερη κλειδαρια.![]()
![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Μπράβο ενημερωμένο σε βρίσκω!!!!!!!![]()
Συνάδελφος εισαι?![]()
![]()
![]()
Οχι...αλλα ειμαι στον "χωρο"![]()
![]()
Ως τι;Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Οχι...αλλα ειμαι στον "χωρο"![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Ως τι;![]()
Κλεφτης
Κατσε γιατι εχω ικανο κανεναν να το πιστεψει![]()
Στον χωρο τον κλειδιων υπαρχουν μονο οι κλειθροποίοι ??
![]()
btw LUMA είναι θυγατρική της ABUS εάν δεν κάνω λάθος
Οχι..δεν ειναι ..η luma ειναι Ισπανικη!Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
btw LUMA είναι θυγατρική της ABUS εάν δεν κάνω λάθος
βρε παληκαρια,
με αυτα τα disk lock που ασχολειστε, ειστε σιγουροι οτι δεν θα τα ξεχασετε πανω στη δισκοπλακα και μετα θα τρεχετε για αγορα νεας?
χωρια η τουμπα που θα φατε ξεκινωντας και θα γινετε κατ' ελαχιστο ρεζιλι....
Αρχικά δημιουργήθηκε από karanti
χωρια η τουμπα που θα φατε ξεκινωντας και θα γινετε κατ' ελαχιστο ρεζιλι....
Μην μου το θυμίζεις....![]()
Πριν αρκετά χρόνια κατάφερα και έφαγα μια θεαματική τούμπα με 0 χιλιόμετρα και το χειρότερο...μπροστά στα μάτια 1000 ανθρώπων...
Στην....Πλ. Συντάγματος... !!!![]()
![]()
![]()
Και οι άνθρωποι που έτρεξαν να με βγάλουν από κάτω αναρωτιόντουσαν τι στο διάολο έπαθα και σαβουριάστηκα μόνος μου σταματημένος...![]()
![]()
![]()
Ax...και εγω την επαθα εις διπλουν μαλιστα μεχρι τωρα με τις κλειδαριες. ΕΥΤΥΧΩΣ ομως την ειχα βαλει σε τετοιο σημειο που με την πρωτη κινηση της ροδας καταλαβα την βλακεια που ειχα κανει να την ξεχασω...χωρις να σαβουρωθω.Παλι καλα....