[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
[B]
H analogia kilwn ana ipo allazi poli yper tou aytokinitou sta polla xiliometra.
/QUOTE]
Δηλαδή..... το αυτοκίνητο ελαφραίνει?![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
[B]
H analogia kilwn ana ipo allazi poli yper tou aytokinitou sta polla xiliometra.
/QUOTE]
Δηλαδή..... το αυτοκίνητο ελαφραίνει?![]()
![]()
You BETA believe...
δε χαλαω βενζινη στο μεγαλο ........
τους εχω ΟΛΟΥΣ τους κουτακιδες ΜΕ ΤΟ TYPHOON......
στη κινιση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
![]()
μα να σας χαλανε και τα καλυτερα......
τσ τσ τσ
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Bασικα δεν με πειραζει να με περασει αυτοκινητο , ειλικρινα χεστηκα ...αλλα αυτο που δεν αντεχω ειναι οτι το Σαββατο στην Εθνικη μεσημεριατικα ,εγω αισθανομουν σαν να μου εχουν βαλει ενα τεραστιο πιστολακι μαλλιων να με συμαδευει και αυτοι ρυθμιζαν το clima ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αυτο που δεν αντεχω ειναι οτι το Σαββατο στην Εθνικη μεσημεριατικα ,εγω αισθανομουν σαν να μου εχουν βαλει ενα τεραστιο πιστολακι μαλλιων να με συμαδευει και αυτοι ρυθμιζαν το clima ...
ναι αλλα για ρωτα τους ποση ωρα κανανε να φτασουν
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Οση ωρα εκανα και εγω ..... μιλαμε για πολυ ειδικο κοφτη ο οποιος λαμβανει υπ΄οψιν κλιση , ταχυτητα , προπερασματα κ.τ.λ. επενεργει δε στα πλευρα με την μορφη τσιμπιας!!!
dirtbird nai lathos ta egrapsa h ropi eithelan na pw paei yper tou koutiou.
Άσχετο ελφρώς με τα υπόλοιπα. Ξέρω τι εννοείς αλλά ... πάλι λάθος το εκφράζεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
dirtbird nai lathos ta egrapsa h ropi eithelan na pw paei yper tou koutiou.
Η αεροδυναμική είναι υπέρ του κουτιού.
Θα έλεγα όμως ότι σε επιτάχυνση από στάση όποιαδήποτε ψιλομεγάλο sport, supersport ή hypersport είναι πολύ πιο γρήγορα από τα διάφορα καραπειραγμένα μέχρι τα 200 χαω. Το θέμα είναι ότι δεν θέλεις να έχεις να σε κηνυγάνε διάφοροι τέτοιοι τύποι που μπορεί να έχουν ρίξει καμμιά εκατοστή χιλιάρικα και πρέπει να τα δικαιολογήσουν πάση θυσία.....
You BETA believe...
![]()
μην ασχολησε και τελειωσε...
(χεστηκα για το αν καποιοι ανεγκεφαλοι την ειδαν shumy δεν παιζω το κεφαλι μου για παρτη τους..και εκτος αυτου αν ειναι τοσο γρηγοροι αντε και σε καμια f1 να εχουμε και εμεις εναν οδηγο)![]()
οσο για το 106 τι να πω.....προσοχη στα μποφορ![]()
γιατι μπορει να πεταξει κιολας...:rotflmao:
![]()
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
![]()
μην ασχολησε και τελειωσε...
(χεστηκα για το αν καποιοι ανεγκεφαλοι την ειδαν shumy δεν παιζω το κεφαλι μου για παρτη τους..και εκτος αυτου αν ειναι τοσο γρηγοροι αντε και σε καμια f1 να εχουμε και εμεις εναν οδηγο)![]()
οσο για το 106 τι να πω.....προσοχη στα μποφορ![]()
γιατι μπορει να πεταξει κιολας...:rotflmao:
![]()
ελα ελα μην σνομπαρεις το ραλλακι μου!!!
Ειναι η χειμωνιατικη αγαπημενη μου!!!
Με εχει σωσει λεμε!!!!!!
Και παλι κουτι εαν επαιρνα παλι ραλλακι θα παιρνα!!!![]()
....δεν το σνομπαρο απλα τουμπαρε φιλος μου με 106 γιαυτο το ειπα....και πεταει και....π....ει.....
..ευτηχως δεν χτυπησε.....
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Οση ωρα εκανα και εγω ..... μιλαμε για πολυ ειδικο κοφτη ο οποιος λαμβανει υπ΄οψιν κλιση , ταχυτητα , προπερασματα κ.τ.λ. επενεργει δε στα πλευρα με την μορφη τσιμπιας!!!
Μαμάτος κόφτης φίλε μου!!Και εγω τον εχω μόνο που ο δικός μου με σφίγγει στα πλευρά. Θα είναι άλλο μοντέλο μαλλον!!:rotflmao: :rotflmao:
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Μαμάτος κόφτης φίλε μου!!Και εγω τον εχω μόνο που ο δικός μου με σφίγγει στα πλευρά. Θα είναι άλλο μοντέλο μαλλον!!:rotflmao: :rotflmao:
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
ναι αλλο μοντελο..... εμενα το σφηξιμο στα πλευρα ειναι η ενδειξη οτι βρισκεται σε λειτουργια !!!:rotflmao: :rotflmao:
![]()
εμένα πάλι ο κόφτης μου που γέρνει αντίθετα στις στροφές γιατί δεν μπορεί να καταλάβει πώς στρίβουν οι μηχανές και θέλει να βρίσκεται πάντα σε όρθια θέση? (!!!) τι να κάνω? μήπως να τον βγάλω μια και καλή και να ησυχάσω?
![]()
![]()
![]()
Orange blood runs in my veins...
Ακριβώς αυτό!!!!:a47:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Άσχετο ελφρώς με τα υπόλοιπα. Ξέρω τι εννοείς αλλά ... πάλι λάθος το εκφράζεις.
Η αεροδυναμική είναι υπέρ του κουτιού.
Θα έλεγα όμως ότι σε επιτάχυνση από στάση όποιαδήποτε ψιλομεγάλο sport, supersport ή hypersport είναι πολύ πιο γρήγορα από τα διάφορα καραπειραγμένα μέχρι τα 200 χαω. Το θέμα είναι ότι δεν θέλεις να έχεις να σε κηνυγάνε διάφοροι τέτοιοι τύποι που μπορεί να έχουν ρίξει καμμιά εκατοστή χιλιάρικα και πρέπει να τα δικαιολογήσουν πάση θυσία.....