Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Πρώτη επίσκεψη στο γιατρό...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    καθε 6000 αλλαγη λαδιων ειναι λογικοτατο νουμερο και δε θα παθει τιποτα το μηχανακι σου!

απο κει και περα... ειναι θεμα τσεπης... δε θα του κανει κακο πιο συχνη αλλαγη (εγω πχ αλλαζω καθε 4000... ετσι μου εκατσε καλυτερα το νουμερο
    Εγω βαζω ημισυνθετικα της Bel-Ray καθε 5000km.Ωστοσο δεν θα με χαλαγε να ακουσω καποια αλλη προταση για μαρκα.Οσο για το διλημμα συνθετικα-ημισυνθετικα λενε οτι τα ημι ειναι καλυτερα για το κιβωτιο ενω τα συν για τον κινητηρα.Βεβαια αυτο εχει κυριως εφαρμογη σε πιο ισχυρα μηχανακια βλ.1000αρια χωρις να θελω να υποτιμησω την Ζετα μου.Για αυτο τον λογο πιστευω οτι καλυτερη επιλογη ειναι τα ημι.Ομως οπως στα παντα,περι ορεξεως.....

ALLAZO KATHE 3000 KAI BAZO VALVOLINE DURABLEND HMISYNTHETIKO.
    ORAIO LADI KAI KATHE 3000 BGAINEI SAN KAINOURIO DIOTI H MHXANH DEN KINEITAI ENTOS ATHINON!!!
    Dr. FeelGood

.Με κουράσατε.Πάω βόλτα Το avatar του/της br492
    3000χλμ είναι υπερβολή,πόσο μάλλον σε σχέση με τα 12.000 χλμ που λέει η μαμά

1ον. Δεν υπάρχει κανένας κατασκευαστής, πουθενά στον κόσμο που να θέλει να βγάλει κακό όνομα για τα προιόντα του! Όταν η Kawasaki λέει 12000, σημαίνει άνετα 15000. Μην ξεχνάτε ότι η τεχνολογία προχωράει.
    2ον.Σε κάποιο άρθρο που είχε γράψει τεχνικός της Castrol δεν πρέπει να αλλάζονται γρήγορα γιατί δεν προλαβαινουν να "σπάσουν".
    Κατα συνέπεια το μόνο καλό από την τακτική αλλαγή λαδιών, είναι στην τσέπη του συνεργειατζή!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vakou
    1ον. Δεν υπάρχει κανένας κατασκευαστής, πουθενά στον κόσμο που να θέλει να βγάλει κακό όνομα για τα προιόντα του! Όταν η Kawasaki λέει 12000, σημαίνει άνετα 15000. Μην ξεχνάτε ότι η τεχνολογία προχωράει.
    2ον.Σε κάποιο άρθρο που είχε γράψει τεχνικός της Castrol δεν πρέπει να αλλάζονται γρήγορα γιατί δεν προλαβαινουν να "σπάσουν".
    Κατα συνέπεια το μόνο καλό από την τακτική αλλαγή λαδιών, είναι στην τσέπη του συνεργειατζή!

δεν θα προλαβει να αλλαξει λαδια στα 15.000 !!!!!!!!!

θα εχει κολησει το μοτερ ....

καμια μα καμια μοτο που ειναι γρηγορη και γυρναει στις στροφες αυτες δεν κραταει τοσο πολυ τα λαδια της .....

ακουστε με καλα μου παιδια !!!! στις 6.000 με 7.000 και πολυ ειναι αν θελετε να το εχετε για χρονια το ιδιο μηχανακι !!!!!

αν το θελετε για 1 χρονο και μετα σκοτωμα ....τοτε δεν του αλλαζετε καθολόυ λαδι .........

αλλα αυτο ειναι παρακινδυνευμενο αφου οταν ειναι καινουργιο το μοτερ θελει πολυ φροντιδα στο θεμα λαδι !!
    Να αγαπιομαστε ....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Βαγγελας
    δεν θα προλαβει να αλλαξει λαδια στα 15.000 !!!!!!!!!

καμια μα καμια μοτο που ειναι γρηγορη και γυρναει στις στροφες αυτες δεν κραταει τοσο πολυ τα λαδια της .....

ακουστε με καλα μου παιδια !!!! στις 6.000 με 7.000 και πολυ ειναι αν θελετε να το εχετε για χρονια το ιδιο μηχανακι !!!!!

αν το θελετε για 1 χρονο και μετα σκοτωμα ....τοτε δεν του αλλαζετε καθολόυ λαδι .........

αλλα αυτο ειναι παρακινδυνευμενο αφου οταν ειναι καινουργιο το μοτερ θελει πολυ φροντιδα στο θεμα λαδι !!
    pame stoixhma oti DE tha kollisei? an kratosv ta idia ladia gia 15,000 xlm tha moy pareis ena zzr1400???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της webman
    Σίγουρα και δεν θα κολλήσει μέχρι τα 15.000 χλμ...(Στα 15.005 ίσως κολλήσει όμως! )

Δεν είναι το θέμα όμως πως μπορεί να μην κολλήσει έως τα 15.000 χλμ...!!!

Δεν σκέφτεστε πόσο πολύ θα σκίσει τον κινητήρα με ένα τόσο καμμένο λάδι;!!

Πάλι το φθείρεις άσχετα του οτι δεν θα κολλήσει! Άρα το γαμείς και πάλι!

[

αλλα αυτο ειναι παρακινδυνευμενο αφου οταν ειναι καινουργιο το μοτερ θελει πολυ φροντιδα στο θεμα λαδι !! [/B][/QUOTE]

Αδικείσε ρε παιδάκι μου, αδικείσε!!!
    Τέτοιο γνώστη & αυτά τα "εργοστασιάκια" πάνε & προσλαμβάνουν για τεχνικούς, για συμβούλους όλους τους άσχετους.
    Α! Να τους στείλουμε & ένα e-mail ότι εδώ τα μηχανάκια τους τα δουλεύουμε & πάνω από τις 6000- 7000 στροφές, ούτε που θα φαντάζονται ότι αυτά τα μοτέρ, μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ένας εβδομηντάχρονος πάει στο γιατρό....
    από argpap στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2007, 10:13
  2. Στο γιατρό
    από Zid στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2006, 02:26
  3. στο γιατρο
    από kalesin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2006, 15:37
  4. Στο γιατρό...