αν εννοείς ότι δεν έχω πάρει πρέφα εγώ μάλλον έχεις λάθος....Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ.........φιλαράκο.....Ζουζουρού2005......!!!!!!!
ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ
Όσο γιά σάς.......
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ.......
ΟΥΤΕ ΠΡΕΦΑ........ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ....
Άπλά άναρωτιέστε άν έχει βαζελίνη ή είναι σκέτο......!!!!!!!!
Άντε σώστε μας τώρα έσείς Γκουεβάρες τών καφέ, καί τών μπάρ.......
Άντε σώστε μας τώρα έσείς...ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΟΙ......
ΕΜΕΙΣ.......ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.......
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ........
πού δέ δοκιμάσατε......!!!!!!!
ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ........ΤΩΡΑ.......!!!!!!
![]()
![]()
εκτός του ότι δεν θεωρώ τον ευατό μου μέλος της νέας γενιάς όντας 28 στα 29 δεν έχω καμία διάθεση να απαλλάξω τη νέα γενιά από τις ευθύνες της...
απλώς πιστεύω ότι σημασία δεν έχει μόνο να αγωνίζεσαι...σημασία έχει να είσαι συνεπής στις απόψεις σου και τις θέσεις σου...
η πολιτική κωλοτούμπα της γενιάς του Πολυτεχνείου δεν έχει προηγούμενο...και δεν αναφέρομαι στους πολιτικούς φυσικά που εξαργύρωσαν τους αγώνες τους...αναφέρομαι σε όλους αυτούς τους αφανείς μικροαστούς ήρωες της σύγχρονης Ελλάδας...όλους αυτούς που πάλλεψαν για να μπουν στο Δημόσιο με τις κλαδικές και τώρα παλεύουν να βάλουν το γιο τους ενώ παράλληλα εξαπολύουν μυδρους κατά του συστήματος και της πολιτείας....αυτής της πολιτείας που έχουν γίνει τα πουτανακια της ....
εφόσον φίλε irianna αθωώνεις την προηγούμενη γενιά λόγω έλλειψης μόρφωσης γιατί δεν αθωώνεις και τη νέα γενιά...μήπως είναι λιγότερο αμόρφωτη???εκτός του ότι το σύστημα έχει εξελιχθεί αποκτώντας μεγαλύτερη δύναμης επιβολής απόψεων και κατασκευής συνειδήσεων...
φίλε IRIANA δεν διαφωνώ σε κάτι από όσα λες απλά προσπαθώ να καταδείξω το αυτονόητο...δεν μπορείς να κριτικάρεις αυτόν που δεν ανατρέπει μια κατάσταση χωρίς να κριτικάρεις αυτόν που τη δημιούργησε....