Γιατι στροφες εκτος πιστας=επικινδυνοΑρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
γιατι σε ευθειες???
Σε συγκρουση αυτοκινητου-μηχανης, ξερουμε ολοι ποιος κερδιζει!
Εξαλλου που να πας να στριψεις, στο πατιναζ της παραλιακης?
Γιατι στροφες εκτος πιστας=επικινδυνοΑρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
γιατι σε ευθειες???
η βουλιαγμενης αν γνωριζεις εχει τα περισσοτερα θανατηφορα με μηχανες...και εκει δεν εχεις στροφες...εχει μονο ευθειες!Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Γιατι στροφες εκτος πιστας=επικινδυνο
και δηλαδη θελεις να μου πεις οτι οσοι εχουν σπορ μηχανες μπαινουν μονο σε πιστα και μετα τις κλειδωνουν και περνουν το παπι?
α μαλιστα.......
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται
και οταν ΔΕΝ το κυνηγας παλι θα σου ανοιξει καμια πορτα ταξιτζη και παλι θα σε ριξει κατω...Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
ούτε όταν γίνονται δυστυχήματα ήταν ποτέ αυτός ο σκοπός, ήταν όμως το αποτέλεσμα
ειδικά αν τον κυνηγάς, θα σου κάτσει ΣΙΓΟΥΡΑ
ωχου τα ιδια και τα ιδια..ολοι εχετε παρει τα σουπερ ντουπερ μηχανακια καθε μερα ειστε πιστα και μετα βολτα με το αμαξι για καφε...
ολοι εδω γνωριζουμε την επικυνδηνοτητα της καταστασης σε δημοσιους δρομους,και πρατουμε κατα το δοκουν...
οποιος εχει προβλημα και φοβατε λοιπον καθετε σπιτι του και βλεπει ειδησεις απο την τηλεοραση...
α, ναι, βέβαια, μόνο αυτές οι επιλογές υπάρχουν...
ή στον καναπέ, ή θα κυκλοφορώ ως Χάρος στην παραλιακή...
τι να σου πώ καημένε... αφού δεν καταλαβαίνεις μόνος σου τι κάνεις...
ρε παιδια ο καθενα κανει οτι νομιζει ... υπαρχει καποιος που καβαλει μηχαναη και παει ΠΑΝΤΑ με τη λογικη? λιγοι ή κανενας μας νομιζω...
εγω παλι που δε τρεχω και παω με την λογικη γιατι ειμαι χαρος?
![]()
![]()
![]()
![]()
αχχχ ολοι λεμε τα ιδια και τα ιδια ολοι ξερουμε το σωστο
αλλα μια τελεια κοινωνια αποτελειτε απο τελειους ανθρωπους
ουτοπικο
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
υπάρχει το "παραβιάζω λίγο τη λογική"Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε παιδια ο καθενα κανει οτι νομιζει ... υπαρχει καποιος που καβαλει μηχαναη και παει ΠΑΝΤΑ με τη λογικη? λιγοι ή κανενας μας νομιζω...
υπάρχει και το "ξεσκίζω τη λογική"
κοντρα τουτού με μηχανή στην ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ανήκει στην... τρίτη κατηγορία
Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
η βουλιαγμενης αν γνωριζεις εχει τα περισσοτερα θανατηφορα με μηχανες...και εκει δεν εχεις στροφες...εχει μονο ευθειες!
και δηλαδη θελεις να μου πεις οτι οσοι εχουν σπορ μηχανες μπαινουν μονο σε πιστα και μετα τις κλειδωνουν και περνουν το παπι?
α μαλιστα.......
Στην βουλιαγμενης οι περισσοτεροι που βρισκονται εκει το βραδυ ειναι ακρανωτοι καγκουρες, που μονο το γκαζι ξερουν να ανοιγουν και δεν γνωριζουν πραγματικα να οδηγουν.
Αυτο και μονο τα λεει ολα!
Μια αθωα κοντριτσα σε εναν αδειο ελεεινα δρομο(ευθεια), ειναι ακακη.
Οταν αρχισουν οι σφηνες γινεται επικινδυνο με ανοδο 1000%.
Μην λες πραγματα που δεν εχω πει.
Ποιος ειπε οτι ειμαι αντιθετος του στριβειν(αυτο μας ελειπε), αλλα σε καταλληλο χωρο, και η παραλιακη/λιμανακια κτλ, ειναι ακαταλληλος χωρος.
ATTIKH ODOS
TELEIA PHGAME KAI METRISAME TO SRAD (oxi to diko mou to turbo)
super.
XORIS AGXOS FARDIS DROMOS
OLLA OK .TO K6 XTYPISE KOFTH 6H PRIN TO KATALAVW.
ALLO MEROS DEN XERW.(ektos vouta limania xaxa)
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
Καντε κοντρες μα...:a31:
Κατι παπαρες σαν εσας πηγαν να σκοτωσουν εμενα και την κοπελα μου σε βολτα μας το προηγουμενο καλοκαιρι με προορισμο την Σαρωνιδα.
Κανεις που κανεις την μαλακια σου, την γραφεις και εδω για να σε επιβραβευσουμε...
Αντε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Καντε κοντρες μα...:a31:
Κατι παπαρες σαν εσας πηγαν να σκοτωσουν εμενα και την κοπελα μου σε βολτα μας το προηγουμενο καλοκαιρι με προορισμο την Σαρωνιδα.
Κανεις που κανεις την μαλακια σου, την γραφεις και εδω για να σε επιβραβευσουμε...
Αντε![]()
![]()
![]()
kai γιατι να μην ηταν οι παπαρες της καφετεριας δηλαδη,που το εκαναν για μουρη στην γκομενα,και γιατι να μην ειχες και εσυ ευθυνη-χωρις βεβαια να ξερω τι ακριβως εγινε-που θα ησουν αριστερη λωριδα με καποια κμ και δεν ελενχες απο πισω σου αν υπαρχει γρηγοροτερος?
sorry alla merikoi exoume moto gia na ta xairomaste.
oxi gia na fovomaste oute gia oikonomia
mhn bazeis tous kagoures-kontrakides-kavlomenoys sto idio kazani.
apo 1h gymnasiou GSXR 50....
apo tote ta kavalaw giath opote stamataw exw ena xamogelo mesa mou.
esy giath to pires?????
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
ο κινδυνος παραμονευει παντου και παντα,αν ειναι να σου κατσει θα σου κατσει,αυτο ειναι το αλατοπιπερο της ζωης βρε ευη ομως...
την επομενη φορα να κανεις κοντρα με φορτηγο κ αυτοκινητο κ να παρακαλας να μην σου κατσει εσενα,γιατι στο φορτηγο αν του κατσει λιγο θα τον νοιαξει!
Tα ομορφα κοριτσια δεν ειναι ελευθερα
και τα ελευθερα συνηθως δεν ειναι ωραια!
Καταδυτικός Μαραθώνιος-Diving For Children