εχω δωσει υποσχεση στον εαυτο μου οτι δεν θα απαντησω σε ποδοσφαιρικο κ θρησκευτικο θεμα εδω μεσα...
βλεπω να συνδυαζω κ τα 2 μαζι....
Τι διαβαζω Θεε μου........
εχω δωσει υποσχεση στον εαυτο μου οτι δεν θα απαντησω σε ποδοσφαιρικο κ θρησκευτικο θεμα εδω μεσα...
βλεπω να συνδυαζω κ τα 2 μαζι....
Τι διαβαζω Θεε μου........
εγω να σου θυμισω οτι σας μενει -βαση των δηλωσεων του δικου σας προεδρου... - ενας χρονος για την κατακτηση του campions league!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
1) Εφοσον αυτο το thread δεν περιεχει την λεξη γαυρος μεσα ειναι καταδικασμενο !!!
![]()
2) Λιγα τα λογια για τον περιπατητη και κατακτητη του Ουεφα ΠΑΟ !!! Να σας θυμισω οτι εχει πει ο προεδρος για πενταετες πλανο οποτε του μενουν ακομα τεσσερα χρονια !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
x 45.....
el_hymadorεγω να σου θυμισω οτι σας μενει -βαση των δηλωσεων του δικου σας προεδρου... - ενας χρονος για την κατακτηση του campions league!!!x 45.....
Oποτε εχουμε ακομη !!!![]()
![]()
Τι βιαζεσε εσυ ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΡΟΣ ΓΚΑΤΝΤΑΛΦ : Η αεκ και ο γαυρος προς δεκεμβρη μερια δεν θα μπορουν να παρουν τα ποδια τους.Ο χτμπαμ ξερει τι λεει, η προετοιμασια ολα τα λεφτα.
Ρε συ X RIDERμιλας για τσικινη;;;;;δηλαδη για διαιτησια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: σε καλο σου ρε φιλε.
Επισης...μιλας για βρωμικο παιχτη μποβιο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: σωπα ρε ΖΕ ΕΛΙΑ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σε καλο σας εσεις οι γαυροι
Ο παο εχει κανει πολυ καλες μεταγραφες και του τα γαμησε ολα ο τραυματισμος του εκι
Βλεποντας και κανοντας τωρα![]()
ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ.......
ΠΑΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ....20 ΜΕΡΕΣ ΕΞΩ!
ΑΝΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ?:rotflmao:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236