Ρε παιδια... δε ξερετε τιποτα;
Τα κιλα με τα kg ειναι διαφορετικη μοναδα μετρησης!kg = 1000 g αλλα 1 κιλο = 1284 g... Πως λεμε BHP και PS ή Megabyte και MibiByte
![]()
Χωρις πλακα τη ροπη πως την προφερετε εσεις Kgm (χιλιογραμμομετρα; Κιλα![]()
Τα κιλα με τα kg ειναι διαφορετικη μοναδα μετρησης!kg = 1000 g αλλα 1 κιλο = 1284 g... Πως λεμε BHP και PS ή Megabyte και MibiByte
![]()
Χωρις πλακα τη ροπη πως την προφερετε εσεις Kgm (χιλιογραμμομετρα; Κιλα![]()
Silence in the studio!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
Τα κιλα με τα kg ειναι διαφορετικη μοναδα μετρησης!kg = 1000 g αλλα 1 κιλο = 1284 g...
χαχαχαχαχαχχααχαχαχα
:rotflmao:
Φίλε μου, είχε πολλές μέρες να γελάσω τόσο πολύ!
χαχαχαχαχα
www.clubcsl.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
χαχαχαχαχαχχααχαχαχα
:rotflmao:
Φίλε μου, είχε πολλές μέρες να γελάσω τόσο πολύ!
χαχαχαχαχα![]()
![]()
Silence in the studio!
Παλίκαρε, διάβασε λίγο καλύτερα τα περιοδικά και τους πίνακές τους.
Τα στοιχεία που έχουν είναι από τα επίσημα στοιχεία που δίνει η εταιρεία.
Η εταιρεία λέει 218κιλά ΚΕΝΟ, αυτοί (το ΜΟΤΟ) βγάζουν 260κιλά ΓΕΜΑΤΟ.
Ενώ το 0-300 λέει 238κιλά πραγματικά ΚΕΝΟ.
Το δε Power Bikes κάνει αναδημοσίευση ξένο άρθρο που λέει 258κιλά γεμάτο.
Που είναι το μπέρδεμα?
Κι όσο για τα Ελληνικά περιοδικά μοτοσικλέτας ας είμαστε και λίγο πιο μετρημένοι απέναντί τους.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Κι' εγω είχα να πάρω γενικώς περιοδικό για μηχανές μήνες τώρα. Έχω καταντήσει να αγοράζω μόνο αν δω στο εξώφυλλο καμιά καινούργια παρουσίαση ή τέστ μηχανής που με ενδιαφέρει και μόνο τότε.
Α και αμα μου αρέσει κανα δωράκι φυσικά!Π.χ στο τελευταίο ΜΟΤΟ που είχε να διαλέξεις μεταξύ 3 μπλουζάκια.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Παλίκαρε, διάβασε λίγο καλύτερα τα περιοδικά και τους πίνακές τους.
Τα στοιχεία που έχουν είναι από τα επίσημα στοιχεία που δίνει η εταιρεία.
Η εταιρεία λέει 218κιλά ΚΕΝΟ, αυτοί (το ΜΟΤΟ) βγάζουν 260κιλά ΓΕΜΑΤΟ.
Ενώ το 0-300 λέει 238κιλά πραγματικά ΚΕΝΟ.
Το δε Power Bikes κάνει αναδημοσίευση ξένο άρθρο που λέει 258κιλά γεμάτο.
Που είναι το μπέρδεμα?
Κι όσο για τα Ελληνικά περιοδικά μοτοσικλέτας ας είμαστε και λίγο πιο μετρημένοι απέναντί τους.
Δεν τα περνουμε με τα Ελληνικα περιοδικα μοτοσυκλετας
Τα περνουμε με ΟΛΑ τα περιοδικα παγκοσμιως μοτοσυκλετικα και μη.
Ολα πρεπει να φιλανε το χερι που τα ταιζει(βλεπε διαφημισεις)
Ετσι ειναι τα πραγματα, ειτε το θελουμε ειτε οχι.
Και το λεω εγω που αγοραζω τουλαχιστον 2 περιοδικα μοτοσυκλετας τον μηνα.
Μέσα στο άρθρο ο συντάκτης μιλάει για 258 κιλά γεμάτο... οπότε το 238 του πίνακα είναι είτε λάθος, είτε αναφέρεται σε βάρος άνευ καυσίμου.
0300 και ΜΟΤΟ παραμένουν με διαφορά μπροστά απο τα άλλα περιοδικά μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, είτε μιλάμε για γνώση, είτε για γραφή, είτε για ύλη.
Όσοι έχουν ενστάσεις και εφόσον τους ενδιαφέρει, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να τις κοινοποιήσουν στα σχετικά περιοδικά.
Δηλώσεις του τύπου δεν έχουν να μου πούν τίποτα, είναι μετριότατα, πολύ διαφήμιση ουσία μηδέν κλπ είναι χιλιοειπωμένες χωρίς αντιπροτάσεις οπότε άκυρες...
![]()
![]()
![]()
Κραταγα ΟΛΑ τα 'MOTO' σχεδον απο το πρωτο τευχος σαν εγκυκλοπαιδειες.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
Μέσα στο άρθρο ο συντάκτης μιλάει για 258 κιλά γεμάτο... οπότε το 238 του πίνακα είναι είτε λάθος, είτε αναφέρεται σε βάρος άνευ καυσίμου.
0300 και ΜΟΤΟ παραμένουν με διαφορά μπροστά απο τα άλλα περιοδικά μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, είτε μιλάμε για γνώση, είτε για γραφή, είτε για ύλη.
Όσοι έχουν ενστάσεις και εφόσον τους ενδιαφέρει, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να τις κοινοποιήσουν στα σχετικά περιοδικά.
Δηλώσεις του τύπου δεν έχουν να μου πούν τίποτα, είναι μετριότατα, πολύ διαφήμιση ουσία μηδέν κλπ είναι χιλιοειπωμένες χωρίς αντιπροτάσεις οπότε άκυρες...
![]()
![]()
![]()
Εφτασε ομως μια μερα που κατεληξαν ολα στα σκουπιδια, επειδη δεν ειχαν καμια σχεση τα νεα τευχη με αυτα του παρελθοντος.
Ισως γιατι τοτε οι μοτοσυκλετιστες ηταν λιγοι και ρομαντικοι, τωρα ειναι ολοι ξεκρανωτοι στις καφετεριες να κανουν φιγουρα.
Ολα τα παιρνει σβαρνα ο καιρος...
Δεν τους αδικω, γιατι οταν το χομπι γινεται επαγγελμα, τοτε δεν ειναι πια χομπι, αλλα αγγαρεια.
Εγω θελω το περιοδικο να μου μιλαει, οχι να μοιαζει με μεγαλο prospectus
Έχεις μεγάλο δίκιο σίγουρα και συμφωνώ με τον τρόπο σκέψης σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Κραταγα ΟΛΑ τα 'MOTO' σχεδον απο το πρωτο τευχος σαν εγκυκλοπαιδειες.
Εφτασε ομως μια μερα που κατεληξαν ολα στα σκουπιδια, επειδη δεν ειχαν καμια σχεση τα νεα τευχη με αυτα του παρελθοντος.
Ισως γιατι τοτε οι μοτοσυκλετιστες ηταν λιγοι και ρομαντικοι, τωρα ειναι ολοι ξεκρανωτοι στις καφετεριες να κανουν φιγουρα.
Δεν τους αδικω, γιατι οταν το χομπι γινεται επαγγελμα, τοτε δεν ειναι πια χομπι, αλλα αγγαρεια.
Εγω θελω το περιοδικο να μου μιλαει, οχι να μοιαζει με μεγαλο prospectus
Αλλά καλό είναι να έχουμε και συγκεκριμένα επιχειρήματα για να τους την λέμε εμείς που τα αγοράζουμε αρκετά χρόνια ΟΛΑ ΜΑΖΙ.
Και τα δωράκια καλά και οι διαγωνισμοί που δίνουν δώρα καλοί και οι διοργανώσεις για MotoGP υπέροχοι και στην ουσία κάπου τα έχουν μπερδέψει αν και πιστεύω πως αν τα πάρεις όλα μαζί όταν έχει π.χ. όλα τα SS600 ή SBK1000 ή τα street ή ή κτλ, τότε μόνον μπορείς να καταλάβεις ποιός λέει τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη. Σωστά?
Έτσι γενικά κι αόριστα δεν μου αρέσει να ακούω διάφορα και φυσικά θα είμαι ο τελευταίος να πω σε κάποιον τι να διαβάζει.
Απλώς τα τελευταία χρόνια η ανταποδοτικότητα μεταξύ αναγνώστη και εκδότη έχει μειωθεί. Πληρώνουμε δηλαδή περισσότερα για λιγότερα σε σχέση με παλιότερα. Αλλά τα έχουμε ανάγκη έστω και έτσι ως πηγή πληροφοριών, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ακόμη και ώς βήμα για να πιέσουν οι λέσχες οι εμείς οι μοτοσικλετιστές καταστάσεις για αδικίες εναντίον μας συλλογικά.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΓΕΙ ΛΙΙΙΙΙΙΓΟ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ??????
Never ride faster than your angel can fly!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από melsaltas
ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΓΕΙ ΛΙΙΙΙΙΙΓΟ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ??????
Ε το απαντήσαμε, δεν το απαντήσαμε το ερώτημα![]()
![]()
![]()
Οπότε τώρα αλλάζουμε κουβέντα.![]()
ΟΚ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Never ride faster than your angel can fly!!!
Τελευταία παρένθεση απο μένα...Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Κραταγα ΟΛΑ τα 'MOTO' σχεδον απο το πρωτο τευχος σαν εγκυκλοπαιδειες.
Εγω θελω το περιοδικο να μου μιλαει, οχι να μοιαζει με μεγαλο prospectus![]()
Δεν διαφωνώ μαζί σου ούτε και στα αποσιωπητικα. Να προσθέσω μόνο πως δεν έχουν αλλάξει μόνο τα περιοδικά, αλλά και οι μοτοσυκλέτες, πάει πολύ καιρός απο την τελευταία φορά που την άκουσα με ένα μηχανάκι (βλέπε άβαταρ), όπως πάει και πολύ καιρός απο τότε που διάβασα ένα πραγματικά εμπνευσμένο άρθρο... το τελευταίο τεύχος του 0300 με έκανε να θυμηθώ λίγο πάλι τα παλιά, με το FMX650 και το SMR510 του Κώστα Σταματάκου... εκπληκτικό γράψιμο, πραγματικά εμπνευσμένο.
![]()
ναι οντως καταπληκτικο!πραγματικα ευχαριστιοσουν να το διαβαζεις.αλλα αν δεν ειχε το μπλουζακι δωρο δεν θα το χα παρει καθολου!:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
όπως πάει και πολύ καιρός απο τότε που διάβασα ένα πραγματικά εμπνευσμένο άρθρο... το τελευταίο τεύχος του 0300 με έκανε να θυμηθώ λίγο πάλι τα παλιά, με το FMX650 και το SMR510 του Κώστα Σταματάκου... εκπληκτικό γράψιμο, πραγματικά εμπνευσμένο.
![]()
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΕ 6,50 ΕΥΡΩ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!
ΤΙ ΤΟ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize
εγινα suzukakios