Μπραβο σας ρε παιδια για τη δυναμη που δειξατε και τη συμπαρασταση ο ενας στον αλλο. Να'στε παντα ευτυχισμενοι!
Υ.Γ. Φορουσατε δερματα?
Μπραβο σας ρε παιδια για τη δυναμη που δειξατε και τη συμπαρασταση ο ενας στον αλλο. Να'στε παντα ευτυχισμενοι!
Υ.Γ. Φορουσατε δερματα?
Αντε ρε σιδερένιοι!!!
Και νά ΄ναι η τελευταία.
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Καλως ορίσατε πίσω!
και όλα καλά απο εδώ και στο εξής !!!![]()
είσαστε δυνατοί έτσι και αλλιώς![]()
Περαστικα,Και ρε παιδια ,αμα κολαει το μηχανακι παταμε συμπλέχτη να τσουλησει.Εμενα μου κολησε με 140 στην Συγγρου και την σκαμπουλαρα ετσι.
Πως μπορει να κολλαει το μηχανακι ρε παιδια?
Εσπασε κινητηρας? Τα ιδια με τον τροπαια?
Εχω την εντυπωση οτι τα μηχανακι, ειναι πολυ πισω σε αντοχη χωρις να εχει γινει καποια συγκρουση και χαλανε πολυ ευκολα, σε σχεση με τα αυτοκινητα...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΥΧΕΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΣΑΣ.
ΤΙ ΜΟΤΟ ΚΟΛΛΗΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
ΚΑΤΕΡΙΝΙΟ(ΖΕΥΣ)
Παιδά, καλωσήρθατε στα λημέρια όπου σας γνώρισαμε......
Για μένα είστε μια κατηγορία ανθρώπων σημαντική.....Απο τη μια τα πρώτα ποστ ήταν αυτά που η μάνα μου και ο πατέρας μου τα βλέπουν και δεν μου μιλάνε για μέρες....
"κατάλαβες τώρα τι πρέπει να κάνει μικρέ...άντε ξεφορτό σου το γρήγορα να ηρεμήσουμε" μου λέει ο Αριστείδης όταν μαθαίνει για ατυχήματα με μηχανή, και μετά όποτε με βλέπει αναστενάζει....
Και εγώ, κάποιες στιγμές προβληματίζομαι....καταλαβαίνω οτι κινδυνεύεω ανα πάσα ώρα και στιγμή, απλά με τα λεγόμενα των γονιών, αρχίζει και πηγαίνει το μυαλό στο κακό...
και όταν βλέπω τα μηνύματα της επιστροφής, για μένα είναι η απάντηση. όχι γιατί πιστεύω πως άμα πέσω θα ξανασηκωθώ......
αυτά....
![]()
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
Να είστε καλά παιδιά και περαστικά σας.![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Περαστικα ρε παιδια!!!!!!!!!Σιδεροκεφαλοι!!!!!!!!!!!![]()
Artistas Email me!!!!
Δεν βαρεθηκα τις διαταγες..Βαρεθηκα αυτους που δινουν τις διαταγες..
Death is certain..life is not..:a24:
![]()
περαστηκα ρε κωστα τωρα το ειδα και ψιλοπαγωσα.....αλλα αφου εισται καλα![]()
![]()
![]()
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
περαστικα και παντα ορθιοι![]()
![]()
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!
Never ride faster than your angel can fly!!!
Γρήγορα στα πόδια σας,
δεν έχω πέσει ποτε αλλα εαν ποτε κάνω βουτια στην ασφαλτο, μακάρι να έχω την ψυχολογία σας...
![]()
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.