Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: Κλοπές....

Αρχικά δημιουργήθηκε από 993cc
    Την λογική "αν είναι να γίνει θα γίνει οπότε χαλάρωσε και πάρτο απόφαση" δεν την δέχομαι!
    +100

1. συναγερμός με τηλεειδοποίηηση

2. καλό δισκολουκέτο

3. καλή αλυσίδα, αν είναι δυνατόν με δέσιμο σε σταθερό σημείο

4. γκαράζ (στο δικό μου γκαράζ τη βάζω ξεκλείδωτη, υπάρχει έλεγχος προσβασης και κάμερες)

έτσι ΑΝ την κλέψουν, τουλάχιστον δεν θα αναρωτιέσαι μήπως έκανες μαμακία που δεν έλαβες κάποια μέτρα

τα παραπάνω μέτρα αν τα δει ο επίδοξος κλέφτης μπορεί να βαρεθεί και να αναζητήσει παρακάτω κάτι άλλο πιο εύκολο, θα βρεί σίγουρα αρκετά

Νέο μέλος
    [i]
    Φορτηγο δεν μπορει να προσεγγισει μεσα στο παρκινγκ γιατι ολα ,ραμπες ,ανελκυστηρες ειναι στα μετρα των μοτοσυκλετων.
    Στα χερια θα τις παρουν;
    Η θα κατσουν να ξεκλειδωσουν και να βαλουν μπροστα μια μια μηχανη;
    Και ποσο μπορει να κρατησει η δουλεια 5-10λεπτα;
    Ψιλοαπιθανο. [/B]
    Για τι πάρκινγκ μιλάμε με στενές ράμπες κλπ Εγώ έχω υπόψη μου τα κλασσικά πάρκινγκ για αυτοκίνητα. Ανεξάρτητα απ' αυτό σε κάθε περίπτωση το βαν μπορεί να περιμένει απ'έξω κάπου. Υποθέτω επίσης πως δεν τις σηκώνουν στα χέρια (όχι αδύνατο με 2 άτομα) αλλά θα τις τσουλάνε με τίποτα ροδάκια που θα προσαρμόζουν στο σασί (δική μου σκέψη αλλά όχι απίθανη αφού μιλάμε για οργανωμένους επαγγελματίες που έχουν λίστες με σταμπαρισμένες μηχανές κλπ κλπ....)

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    +100

1. συναγερμός με τηλεειδοποίηηση

2. καλό δισκολουκέτο

3. καλή αλυσίδα, αν είναι δυνατόν με δέσιμο σε σταθερό σημείο

4. γκαράζ (στο δικό μου γκαράζ τη βάζω ξεκλείδωτη, υπάρχει έλεγχος προσβασης και κάμερες)

έτσι ΑΝ την κλέψουν, τουλάχιστον δεν θα αναρωτιέσαι μήπως έκανες μαμακία που δεν έλαβες κάποια μέτρα

τα παραπάνω μέτρα αν τα δει ο επίδοξος κλέφτης μπορεί να βαρεθεί και να αναζητήσει παρακάτω κάτι άλλο πιο εύκολο, θα βρεί σίγουρα αρκετά
    Νομίζω ότι αυτός που θα πάει παρακάτω είναι ο ευκαιριακός. Με λουκέτα και συναγερμό πιστεύω είμαι οκ από τέτοιους. Οι οργανωμένοι όμως? Από κει και πέρα:

1. Χρήσιμο αν την αφήνεις κάτω από το σπίτι σου ή απέναντι κάπου κοντά γενικώς . Αν την αφήνεις σε πάρκινγκ 1 χλμ μακριά δεν έχει νόημα.

2. Από την στιγμή που θα την πάρουν πακέτο δεν έχει νόημα.

3. Εδώ ναι! Και όσο πιο πολλές αλυσίδες μπορείς να περάσεις (από το σασί..) τόσο καλύτερα. Και αν γίνεται σε κολώνα από μπετόν ή σε μαντεμένιο κάγκελο που δεν κόβεται. Από την άλλη νομίζω ΟΛΕΣ οι αλυσίδες κόβονται αργά ή πιο γρήγορα με το κατάλληλο ψαλίδι από αυτά που έχουν οι σιδεράδες.... ή όχι

4. Το κορυφαίο! Φύλακας να ελέγχει και τέλος το παραμύθι. Αλλά δεν πάιζει κάτι τέτοιο με μένα

το καλύτερο που μπορεί να σου κάτσει είναι μπατσάδικο δίπλα στο σπίτι σου.

Την αφήνεις έξω απ' το μπατσάδικο και ξεκλείδωτη άμα θες. Δεν πρόκειτε να την ακουμπήσει κανείς
    Fuck the universe.

όλες οι αλυσίδες κοβονται αλλα όχι το ίδιο εύκολα, αν το ατσάλι έχει διάμετρο >13χιλιοστά είναι μπελάς μεγάλος

βέβαια τότε παίζει τροχός

το θέμα είναι να ρίξεις τις πιθανότητες, τίποτε άλλο

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous
    vasika rotisa gia aytokinito giati egw kanw to exis

tin parkaro sto ipe8rio parking tis polikatoikias. vazw sinagermo kai disc lock alla ok den einai kai adiarikta.

OMWS brosta apo tin mixani, vazw to aytokinito me tetoio tropo wste einai adinaton na bgei i mixani apo ekei xoris na metakini8ei to aytokinito.

Ok einai ligo manoura na kounaw sinexws to toutou gia na balw/bgalw tin mixani, alla to exw sini8isei

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    λουκετα ,συναγερμους ,πεταλα ειναι δυστυχως χαμενα λεφτα για μενα.....2 λυσεις υπαρχουν .......

1.μεσα στο σπιτι (αλλα αν κανεις ταξιδια αυτο παει περιπατο)
    2.ασφαλεια κλοπης
    sory αλλα έχω την εντύπωση πως δεν κάνουν όλες η εταιρίες ''ασφάλεια κλοπής'' αν ξερει κάποιος σίγουρα όμως ας μας δώσει τα φώτα του....

''Ασφάλεια κλοπής'' για μοτοσυκλέτες εννοείτε

Νέο μέλος
    Φυσικά και όχι όλες! Και αυτές που κάνουν πολύ είναι αν το καλοσκεφτείς...

skous: πολύ καλό το κόλπο με το αμάξι και γνωστό αλλά δεν το βλέπω στην περίπτωσή μου...σίγουρα όχι για κοντά στο σπίτι μου.

gdevelek: χμμμ.. ο τροχός όμως θέλει ρεύμα.. τουλάχιστον οι τροχοί που ξέρω εγώ από τις οικοδομές που κόβουν μέχρι και τα 20mm σίδερα, μπετόν, πέτρα τα πάντα. Κουβαλάνε και γεννήτριες μέσα στα βανάκια;;;; Και επιπλέον κάνει πολύ θόρυβο σε αντίθεση με το χαλυβοψάλιδο. Τώρα να μου πεις και ποιος θα χαλάσει τον ύπνο του ;

GhostDog: Γνωστό κι αυτό. Το κάνουν και με αμάξια πολλοί. Αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη μ'αυτά που γίνονται στα τμήματα.. εδώ δεν ελέγχουν τι γίνετε μέσα θα ελέγχουν και απ'έξω; Θα περπάταγα και 2-3 τετράγωνα μέχρι το τμήμα γιατί θα την έχω μόνο για βόλτες αλλά δεν μου λέει και πολλά. Μόνο σε περίπτωση που το άφηνα ακριβώς απ'έξω από το τμήμα και με ξέρανε στο "μαγαζί" θα το έκανα.

κάθε μπατσάδικο έχει φυλάκιο απ' έξω με μπάτσο 24/7

το θέμα δεν είναι αν θα την κοιτάει η όχι. ξέρεις πολλά κλεφτρόνια που θα βγάζαν ψαλίδι να κόψουν αλυσίδα στα 2 μέτρα από μπάτσο;;
    Fuck the universe.

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
    κάθε μπατσάδικο έχει φυλάκιο απ' έξω με μπάτσο 24/7

το θέμα δεν είναι αν θα την κοιτάει η όχι. ξέρεις πολλά κλεφτρόνια που θα βγάζαν ψαλίδι να κόψουν αλυσίδα στα 2 μέτρα από μπάτσο;;

Μην είσαι και τόσο σίγουρος.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 993cc

Ερώτημα κρίσiμο: πόσοι περαστικοί/περίοικοι θα δώσουν σημασία σε κάποιον που "μαστορεύει" ένα αμάξι στη μέση της νύχτας και πόσοι σε κάποιον που είναι πάνω από μια μηχανή;

Ίσως ελάχιστοι και στις 2 περιπτώσεις και μάλλον ακόμα λιγότεροι αν δεν είναι και νύχτα! (και από πραγματικά γεγονότα που διαβάσαμε εδώ μέσα).

Αν είναι στη γειτονιά και γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη κάποιος μπορεί να ενδιαφερθεί. Διαφορετικά κανένας.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lyk0s
    Ολα τα μετρα που παιρνεις ειναι αποτρεπτικα.Δεν μου αρεσει που το λεω αλλα αν θελουν να κλεψουν μια μηχανη θα το κανουν.Για αυτο το λογο προσπαθεις με αλυσιδες,λουκετα,συναγερμο κτλ να αυξησεις τον χρονο που θα χρειαστουν ωστε να τους κανεις να ψαξουν για κατι πιο ευκολο...

Καταρχας η δικια σου μηχανη δεν ειναι απο αυτες που θα εκλεβαν πρωτα οποτε αυτο μπορει να σε κανει να ηρεμησεις λιγο....φανταζεσαι να ειχες μια r1 πχ;

Το να ανοιξουν ενα ολοκληρο γκαραζ για ενα cbf500 ειναι λιγο απιθανο οποτε ειναι μια καλη περιπτωση.

Καλο θα ειναι αν την εχεις εξω στο δρομο να εχεις και τηλεειδοποιηση ωστε να ξερεις οτι χτυπαει ο δικος σου.
    Καλο ειναι επισης να την εχεις σε δρομο που εχει κινηση εχοντας ομως κουκουλα ωστε να μειωσεις τις πιθανοτητες σου για να στην σταμπαρουν...

Μην τσιγκουνευτεις για τις αλυσιδες,δισκοφρενα κτλ.Αξιζει να δωσεις κατι παραπανω ωστε να μεγαλωσεις οσο μπορεις τον χρονο που χρειαζεται καποιος για να στην κλεψει.

Παντως στην Θεσσαλονικη που ειμαι εχουν κλεψει μηχανη στην Αριστοτελους (κλειδωμενη μονο τιμονι νομιζω) μερα μεσημερι-η Αριστοτελους για οσους δεν γνωριζουν ειναι πολυσυχναστη πλατεια-και απεναντι απο Αστυνομικο τμημα και σκοπια μηχανη κλειδωμενη με λουκετο-αλυσιδα...

Δεν τα γραφω για να σε τρομαξω απλα θελω να σου δειξω οτι κανενα μετρο δεν ειναι απολυτα ασφαλες οποτε εσυ κανεις οτι μπορεις καλυτερο και απο εκει και περα δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι για αυτο!

Νέο μέλος
    Σε παλιότερο σχετικό θέμα κάποιος είχε ανεβάσει φωτό με κομμένο συρματόσχοινο της Abus υποτίθεται από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο. Τώρα αν αυτό κόπηκε με ψαλίδι δεν ξέρω αλλά δεν φαινόταν και πάρα πολύ χοντρό. Επίσης του ίδιου παιδιού του'χαν κόψει και το λουκέτο του δίσκου. Η μηχανή βέβαια πέταξε... Αν αυτά τα πράγματα κόβονται που είναι και από τα πιο ακριβά φανταστήτε τα φθηνότερα. Αυτές οι κουλούρες κάνουν μεταξύ 100 και 300 ευρώ και τα δισκολουκέτα 70-80 νομίζω οπότε αν αχρηστεύονται με ένα απλό ψαλίδι που πουλάνε όλα τα χρωματοπωλεία νομίζω είναι μόνο για προφύλαξη από περαστικούς-ευκαιριακούς ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Πιστεύω χρειάζεται συρματόσχοινο ή αλυσίδα των 20 χιλ. τουλάχιστον για να κόβεται μόνο με τρόχισμα.. ίσως μόνο με παραγγελία

.......μήπως υπάρχει κάπου να δούμε κάποιο τεστ αντοχής στο κόψιμο για αλυσίδες/συρματόσχοινα, θα'ταν πολύ ενδιαφέρον.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλοπές στο Metro
    από SnakeMJK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2008, 14:31
  2. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2008, 13:37
  3. Κλοπές και ΕΛ.ΑΣ.
    από VANDA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2007, 18:18