Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: παραπονα

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    ευτυχως που επεισα την κοπελια μου να ερθει σε camping και του χρονου το καλοκαιρακι θα λειωνω σε καποια παραλια.
    ετσι ρε @ουστη μου να μην εχω αναγκη κανεναν κερατα.

οσο για τους ''ιπποτες της ασφαλτου'' κανω ειδικες αναπνευστικες ασκησεις για να μενω ηρεμος στο δρομο.
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen

Σαν το γάμο ένα πράγμα...Σε βρίσκουν δηλαδή σε μια φάση που το τελευταίο πράγμα που έχεις στο μυαλό σου, είναι τα χρήματα και σε βαράνε ανελέητα!! Κόμμωση της μισής ώρας ή χτένισμα; Ε...κανένα 300άρι ευρώ! Τζάμπα! Το νυφικό (ή ένα κομμάτι τούλι που η αξία του δεν ξεπερνά τα 50 ευρώ);; Τζάμπα μωρέ... κανα δυο χιλιάρικα ΕΝΟΙΚΙΟ!!!!! Και τα κορόιδα πληρώνουν!! Δούλευε εσύ 4 μήνες να σου βγει ο πάτος, κι ας σου τα φάει ο άλλος σε μια βραδιά, που έχει ένα άσπρο κουρελόπανο και το πασάρει σε όποιο θύμα βρει...
    κατι τετοια ακουω και δε θα παντρεφτω "κανονικα" τη βλεπω τη δουλεια....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Ε.. όχι δα! Είναι λύση αυτό; Εγώ λέω να παντρευτείς! Αλλά να πεις στη γυναίκα σου, ότι δε χρειάζεται να δώσεις τη μισή σου περιουσία σε κάποιον εξυπνόβλακα, που αυτή τη στιγμή προσπαθεί, χαμογελώντας, να πείσει κάποια, να πάρει το ακριβό νυφικό, επειδή "μια φορά παντρεύεται κάποιος" (που όπως έγιναν τα πράγματα, αυτό είναι απ'τα πιο σύντομα ανέκδοτα μετά το "αλβανός τουρίστας").
    Κανονίστε να βάλει ένα όμορφο λευκό φόρεμα βρε αδερφέ! Ποιος χέστηκε για το τι θα πει ο κόσμος; (Που θα πει!! Αλλά θα είναι γίδια! Εμένα προσωπικά δε μ'ενδιαφέρει τι λέει το οποιοδήποτε γίδι!) Μου έλεγε γνωστός, ότι μια κοπέλα που γνώριζε, πήγε στη stara zagora της Βουλγαρίας για νυφικό.. Βρήκε, ωραιότατο και ομορφότατο! Το πήρε 250 ευρώ! Και όταν λέω το πήρε, εννοώ το αγόρασε! Αυτό για να καταλάβουμε πόσο κορόιδα είμαστε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Ρωτα και εμενα που τα ξερω απο πρωτο χερι...

78 και σημερα εμειναν γμτ τη τρελα μου..

ελα τι να που με και εμεις οι παντρεμενοι (κοροιδα) που τα σκασαμε .....τοτε ....

εμεις τι ;;;;;;;;;

δεν εχουμε ψυχη ;;;;;;;;
    Να αγαπιομαστε ....

Re: παραπονα

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
    την Δευτερα γυρισα απο τις διακοπες μου και δεν θα σας πω τι μου αρεσε αλλα τι δεν μου αρεσε.

1.αγκιστρι με 55 ευροπουλα την βραδια σε ξενοδοχειο μετα απο φασαρια αλλαξανε πετσετες-σεντονια την τριτη μερα.(ελεος)

2.στο ιδιο μερος το χταποδακι (ενα πλοκαμι με το ζορι) 7 ευρω;;;

3.ενας γιατρος ρε παιδια.με τοσα ενοικιαζομενα μηχανακια που κυκλοφορουσαν στους δρομους,ενα ατυχημα να γινει...αντε γεια.
    (ενας αγροτικος γιατρος μονο υπηρχε)

4.εθνικη οδο Αθηνων-Λαμιας.Ημαρτον.μηχανηηηη ρεεεε...πως περνας απο διπλα μου με 200+ και στο καπακι δεξια για την εξοδο;;;

5.πηλιο προς τσαγκαραδα μερια.η ωραιοτερη διαδρομη που εχω κανει αλλα ο δρομος πολυ επικινδυνος.σε ορισμενα σημεια δυο αυτοκινητα δεν χωρουν να περασουν.ειδικα οταν φρακαρε ενα λεωφορειο με ενα ι.χ φαγαμε 30 λεπτα στο περιμενε.

6.στον ιδιο δρομο,βαλτε και καμια μπαρα ασφαλειας ρε παιδια.υπαρχουν σημεια που τελειωνει ο δρομος και μετα το χαος.πεταξες λεμε...

7.εθνικη οδο στα γνωστα μαγαζακια που κανουμε σταση για ανεφοδιασμο ζαμπονοτυροπιτα 4 ευρω (ρε αντε στο διαολο μερα που ειναι)

αντε και καλη επιστροφη σε ολους.
    Φιλε μου καλως ηρθες πισω.. και εγω σκεφτομουνα να παω στο αγκιστρι για λιγες διακοπουλες αλλα δεν.. Καποια αλλη φορα ισως.. Οσο αφορα το μηνυμα σου Καλα τα λες αλλα ξενας το βασικο... Στην ΕΛΛΑΔΑ βρισκομαστε...:rotflmao: :rotflmao:
    zito i trella.....

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO

Re: Re: παραπονα

Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis21
    Φιλε μου καλως ηρθες πισω.. και εγω σκεφτομουνα να παω στο αγκιστρι για λιγες διακοπουλες αλλα δεν.. Καποια αλλη φορα ισως.. Οσο αφορα το μηνυμα σου Καλα τα λες αλλα ξενας το βασικο... Στην ΕΛΛΑΔΑ βρισκομαστε...:rotflmao: :rotflmao:

δεν νομιζω ομως, παρ'ολη την κλαψα να μπορουσα να ζησω καπου αλλου
    εζησα περιπου 6 χρονια στο εξωτερικο και μου ελειψε οσο τιποτα αλλο.
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Re: Re: Re: παραπονα

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
    εζησα περιπου 6 χρονια στο εξωτερικο και μου ελειψε οσο τιποτα αλλο.
    κλασσικο συμτωμα ξενητεμενου!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Τέρμα τα παράπονα.
    από H.A.Balafoutre στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2008, 13:48
  2. ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ motogp club!!!
    από sakisdani750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 10:25
  3. 19/04/2006 - 0300 - Mέγαρα - Παράπονα
    από kostom στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2006, 23:28
  4. Παράπονα...
    από webman στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ