Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 58

Θέμα: Rev'it jacket

Rev'It k ego! exo to 'ION' apo to maio kai eimai poly efxaristhmenos.
    tora einai dekemvrios k kykloforo kanonika me ena mpluzaki apo mesa apo to mpoufan k katalavaino kryo ka8olou!
    AFTA EINAI! 250 evra apo Kypro.

a nai. phra kai ths gynaikas mu to 'ANGEL' fetos.. (Zhlepsa kiola giati einai pio omorfo apo to diko mu pu einai montelo 2005..)

Fly With It!!

Νέο μέλος
    Kalispera file suner!! Agorasa kai gw simera to REVIT ION apo ena magazi sta 175 eurw!! den kserw an einai kali i timi kai na sou pw tin alitheia den iksera kan oti einai montelo tou 2005!! Telos pantwn!! Apo mia prwti volta eida oti ontws krataei poly kala to Kryo!! elpizw na isxyei kai stis pio grigores diadromes!!

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    PRS.

Στην αρχή της Μεσογείων, στον Πύργο Αθηνών. Ζητάς τον Χρήστο, κατα φόρουμ KammenosAfrican

Τον Καμμενο δυσκολα να τον πετυχεις στο μαγαζι, αλλα ειναι ο Λαμπρος στο μαγαζι!!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Νέο μέλος
    Καλησπέρα σε ολοι,
    ψαχνω internetικως (λογω κοστους) το Revit cayenne jacket (οχι το Pro), και δεν υπαρχει τιποτα. Απο οτι φαινεται το εχουνε παρει πολλοι χαμπαρι και εχει εξαντληθει. Ξερει κανεις κανα μαγαζι στη Θεσσαλονικη για το συγκεκριμενο μπουφαν?

Σας μερσω,

Θανασης

papoy Το avatar του/της Viking
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nasos78
    Καλησπέρα σε ολοι,
    ψαχνω internetικως (λογω κοστους) το Revit cayenne jacket (οχι το Pro), και δεν υπαρχει τιποτα. Απο οτι φαινεται το εχουνε παρει πολλοι χαμπαρι και εχει εξαντληθει. Ξερει κανεις κανα μαγαζι στη Θεσσαλονικη για το συγκεκριμενο μπουφαν?

Σας μερσω,

Θανασης
    Έψαξες καλά??

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...4311-2950579-1

Κουλό μέλος
    Το παλιό μάλλον έχει σταματήσει να βγαίνει, δοκίμασε στον Γιάσσαρη στην Αθήνα που είναι αντιπρόσωπος μηπως έχει μείνει κανένα και μετά μπορεί να στο φέρει σε συνεργαζόμενο κατάστημα. Ιντερνετικά ρίξε μια ματιά στο fc-moto.de
    έχω το pro και το expedition και είμαι πολύ ευχαριστημένος, πολύ καλή επιλογή κατά την γνώμη μου

​The journey is the reward!

Πολύ καλά ρούχα.

Life Less Serious Το avatar του/της IPL
    Εγώ έχω αγοράσει εδώ κ ένα μήνα το Air. Πολύ καλό για το καλοκαίρι, πολύ καλη ποιότητα αλλα έχω μερικά παράπονα.

1. Η θήκη για back protector νομίζω πως έπρεπε να είναι πιο μεγάλη σε ύψος. Έχω βάλει ένα back protector από την Forcefield (το χοντρό Level 1) το οποίο ταίριαζε στην θήκη αλλά η θήκη είναι πολύ μικρή σε ύψος. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό σε όλα τα Rev'Ιt αλλά πρόσεξε το.

2. Όταν βάλεις το back protector, το ύφασμα κάπως στρετσάρει και πλέον δεν είναι και τόσο όμορφο απάνω σου ούτε πολύ βολικό. Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα πάντως.

3. Με back protector, οι προστασίες στους ώμους αλλάζουν λίγο θέση και δεν προστατεύουν όλον τον ώμο πλέον.

4. Δεν έχει λουριά για να σφίγγεις στην θέση τα protector στους αγγώνες.

Αυτά για το Air.
    “If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee

Αρχικά δημιουργήθηκε από IPL
    Εγώ έχω αγοράσει εδώ κ ένα μήνα το Air. Πολύ καλό για το καλοκαίρι, πολύ καλη ποιότητα αλλα έχω μερικά παράπονα.

1. Η θήκη για back protector νομίζω πως έπρεπε να είναι πιο μεγάλη σε ύψος. Έχω βάλει ένα back protector από την Forcefield (το χοντρό Level 1) το οποίο ταίριαζε στην θήκη αλλά η θήκη είναι πολύ μικρή σε ύψος. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό σε όλα τα Rev'Ιt αλλά πρόσεξε το.

2. Όταν βάλεις το back protector, το ύφασμα κάπως στρετσάρει και πλέον δεν είναι και τόσο όμορφο απάνω σου ούτε πολύ βολικό. Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα πάντως.

3. Με back protector, οι προστασίες στους ώμους αλλάζουν λίγο θέση και δεν προστατεύουν όλον τον ώμο πλέον.

4. Δεν έχει λουριά για να σφίγγεις στην θέση τα protector στους αγγώνες.

Αυτά για το Air.
    ok, αλλα το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο προστατευτικό πλάτης να μην ταιριάζει στο μπουφάν το σκεφτήκαμε ?

με κάποιο άλλο ίσως να μην έχεις αυτά τα θεματάκια

Life Less Serious Το avatar του/της IPL
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ok, αλλα το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο προστατευτικό πλάτης να μην ταιριάζει στο μπουφάν το σκεφτήκαμε ?

με κάποιο άλλο ίσως να μην έχεις αυτά τα θεματάκια
    Στο πλάτος έχει το ίδιο μέγεθος με την τσέπη του μπουφάν, στο ύψος είναι μερικούς πόντους πιο κοντό το back protector. Αλλά είναι και σχετικά χοντρό (2.1cm), αφού έχει Level 2 protection.
    “If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
    Έψαξες καλά??

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...4311-2950579-1
    Καλησπέρα,

ναι έψαξα στο fc-moto.de και δεν εχει το νουμερο που ψαχνω, το οποίο ειναι το Large.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nasos78
    Καλησπέρα,

ναι έψαξα στο fc-moto.de και δεν εχει το νουμερο που ψαχνω, το οποίο ειναι το Large.
    TA EXEI KAI ΤΟ motoraid.gr (κανα 10-20 ευρω ακριβοτερα)
    Accipere quam facere praestat injuriam

Revit Ride Jacket tο χει το fc-moto 145 ευρω.......γεια χειμωνιατικο ενδιαφερομαι,αν ξερει κανεις ειναι καλο για κρυο?

Νέο μέλος
    παρε το revit strada και εισαι κομπλε γυρω στα 170

einai κοντο.θελω 3/4 μακρυ για χειμωνα

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προβλημα με Rev' it Dragon Jacket.
    από Sith στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2012, 11:43
  2. Rev'it δέρματα που μπορώ να βρω?
    από Aggelos_SV στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8