Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: το πρωτο του servis....

το πιστευεται ή οχι κατα 99% εφτεγε η βαλιτσα!
    ειναι δυνατον ρε π@υστη μου???
    χθες το 200αρισα χωρις βαλιτσα και δεν με κουνισε καθολου...δηλαδη αν θελω να κανω ταξιδακι με βαλιτσα,διπλος,και σαμαρια θα πρεπει να περιοριστω σε λιγοτερα χλμ/ωρα??
    κανεις αλλος ειχε παρομοιο προβλημα?

σημ.:η βαλιτσα ειναι ΚΑΡΡΑ 49L...

Καλημέρα αυτό το πρόβλημα το έχω και εγώ και μάλιστα και στην παλιά μου μηχανή TA 600, όταν έχεις συνεπιβάτη δεν είναι τόσο έντονο το φαινόμενο γιατί ο αέρας δεν κάνει στροβιλισμό ανάμεσα σε εσένα και την βαλίτσα και έτσι δεν κουνάει τόσο, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι με σαμάρια και βαλίτσα δεν μπορείς να πας ταξίδι με 200.

Αρχικά δημιουργήθηκε από braingd
    Καλημέρα αυτό το πρόβλημα το έχω και εγώ και μάλιστα και στην παλιά μου μηχανή TA 600, όταν έχεις συνεπιβάτη δεν είναι τόσο έντονο το φαινόμενο γιατί ο αέρας δεν κάνει στροβιλισμό ανάμεσα σε εσένα και την βαλίτσα και έτσι δεν κουνάει τόσο, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι με σαμάρια και βαλίτσα δεν μπορείς να πας ταξίδι με 200.

ναι οκ αυτο...δεν εννοουσα με 200 αλλα ουτε καν με 160 δεν μπορω να παω νομιζω...δεν το εχω δοκιμασει ομως!
    στο προηγουμενο μηχανακι (κλε500) δεν ειχα τετοια φαινομενα!
    και με 200 μια χαρα πηγαινε...εκει δεν ειχε στροβιλισμους αναμεσα σε μενα και την βαλιτσα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από giatou
    ναι οκ αυτο...δεν εννοουσα με 200 αλλα ουτε καν με 160 δεν μπορω να παω νομιζω...δεν το εχω δοκιμασει ομως!
    στο προηγουμενο μηχανακι (κλε500) δεν ειχα τετοια φαινομενα!
    και με 200 μια χαρα πηγαινε...εκει δεν ειχε στροβιλισμους αναμεσα σε μενα και την βαλιτσα?
    Με 200 το KLE????

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

απο εναν γνωστο μου μηχανικο (σε αυτοκινητα βεβαια) μου ειπε πως οι καινουργιες μηχανες (ειτε ειναι αυτοκινητου ειτε ειναι μηχανακι αυτο) οταν και οπως συναρμολογουνται απο το εργοστασιο βγαζουν γρεζα και μερικες φορες ρινισματα σιδηρου.αυτος ειναι και ο κυριως σκοπος του πρωτου σερβις λεει,δηλαδη το να απομακρυνεις αυτα τα ξενα σωματα απο την καρδια της καλης σου μεσω των λαδιων!
    Ο γνωστός σου μηχανικός θα πρέπει να μάθει οτι οι κινητήρες πλέον κατασκευάζονται με ΤΟΣΗ ακρίβεια (μιλάω για τις κοπές των μεταλικών μερών και τις συγκολλήσεις) που δεν ισχύει αυτό στο βαθμό που ίσχυε παλιά... (έως καθόλου θα έλεγα εγώ αλλά ποιος με ακούει)

Τα καινούρια αυτοκίνητα γιατί δε χρειάζονται στρώσιμο;

Και κάτι άλλο.

Μην τρελαίνεστε "περασα τα χλμ", "τι να κάνω" κλπ. Αλοίμονο αν τα παίζαν οι κινητήρες επειδή έκαναν το σέρβις πιο αργά.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Με 200 το KLE????

Ναι,με εξατμιση, φιλτρο και γραναζια τελικης επιανε καπου 210χλμ/ωρα...αλλα ηθελα μια μεγαλη ευθεια γιατι μετα τα 180..........εκανε μια μερα για να ανοιξει και αλλο!!!
    καμια εκδρομουλα ρε παιδια?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harlek
    Ναι,με εξατμιση, φιλτρο και γραναζια τελικης επιανε καπου 210χλμ/ωρα...αλλα ηθελα μια μεγαλη ευθεια γιατι μετα τα 180..........εκανε μια μερα για να ανοιξει και αλλο!!!
    Το κοντέρ σου το είχες ελέγξει μπας και ήθελε αλλαγή;

Αρχικά δημιουργήθηκε από harlek
    Το κοντέρ σου το είχες ελέγξει μπας και ήθελε αλλαγή;
    το κοντερ ειχε ενδειξεις μεχρι τα 200...τα ειχα μετρησει με ενα φιλαρακι που ειχε χορνετακι!στο δικο του εγραφε κατι παραπανω απο 215km/h αρα υπολογιζω γυρω στα 210 πραγματικα χλμ οτι εβγαζε! :smilea:
    καμια εκδρομουλα ρε παιδια?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:30
  3. Το πρωτο για φετος
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0