Ούφ!Τρόμαξα, την βρίκα μεταξύ κάποιων άβαταρ στο δίκτυο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ούφ!Τρόμαξα, την βρίκα μεταξύ κάποιων άβαταρ στο δίκτυο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λοιπον επειδη το cbrακι μα ζευει χιλιομετρα και πλησιαζει το service των 12000 Km πρεπει να αλλαξω λαδια. Αυτη τη στιγμη φοραω κατι Agip πληρως συνθετικα απο τα οποια ειμαι ευχαριστημενος αλλα θελω να δοκιμασω και κατι αλλο.
Εχω βρει κατι castrol πληρως συνθετικα στο practiker περιπου 14 ε/lt.
Επισης σκεφτομαι και για amsoil για τα οποια ακουω καλα λογια γενικοτερα.
Ακουω τις γνωμες σας σαν ποιο εμπειροι. Βασικος στοχος η αριστη λειτουργια του κιβωτιου.
Νικο τα mobil που τα βρισκεις και ποσο. Εντυπωσεις;
Ασχετο αλλα εφαγα τα τακακια. Τοσο ευκολα τελειωνουν αυτα ρε παιδια;![]()
![]()
Mobil1 δαγκωτό!Έχει στα πρατήρια της ΕΚΟ αλλά θα σε γδάρουν, μπορείς να τα πάρεις και απο τον Λαμπριανίδη στην Καλοιρόης(δε θυμάμαι πως γράφεται) 12€/lt
10W40 MOTUL ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ 300V, το κιβώτιο δεν θα ακούγεται καθόλου , δοκιμασμένο σε ΄΄άγριες΄΄ συνθήκες και τιμή 13,50 το λίτρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από S16
Λοιπον επειδη το cbrακι μα ζευει χιλιομετρα και πλησιαζει το service των 12000 Km πρεπει να αλλαξω λαδια. Αυτη τη στιγμη φοραω κατι Agip πληρως συνθετικα απο τα οποια ειμαι ευχαριστημενος αλλα θελω να δοκιμασω και κατι αλλο.
Εχω βρει κατι castrol πληρως συνθετικα στο practiker περιπου 14 ε/lt.
Επισης σκεφτομαι και για amsoil για τα οποια ακουω καλα λογια γενικοτερα.
Ακουω τις γνωμες σας σαν ποιο εμπειροι. Βασικος στοχος η αριστη λειτουργια του κιβωτιου.
Νικο τα mobil που τα βρισκεις και ποσο. Εντυπωσεις;
Ασχετο αλλα εφαγα τα τακακια. Τοσο ευκολα τελειωνουν αυτα ρε παιδια;![]()
![]()
Τα τακάκια εγώ τα άλλαξα στα 24000+ με ελάχιστα χλμ στην Αθήνα όμως και αυτό επειδή μπήκα στην πίστα.
Τα τακάκια δέν είναι πολύ ακριβά 70 το σέτ κάνουν εμπρός και κανα 30-40 τα πίσω.
Λαδια θα δοκιμασω τα mobil αυτη τη φορα και βλεπουμε...
Δεν ειναι το θεμα αν ειναι ακριβα τα τακακια αλλα μου κανει εντυπωση που τα εφαγα τοσο γρηγορα.
Ρωτησα και για πισω γραναζι afam 42 δοντια και μου ειπαν 45 €. Αυριο θα παω να το παρω για να το αλλαξω στο service.
Για φιλτρο αερα τι παιζει; Ξερετε καθολου τιμες απο κανενα after-market;
Μπορουν να δουν τιποτα στν εγκεφαλο ή τελος παντων παιζει καμια ρυθμιση ή τσαμπα θα τους το παω για service;
Τη διευθυνση του ginosati την ξερει κανεις;
Δές εδώ για όλους του dealer Honda ανα την Ελλάδα, έχει μπεί sticky από τον sniper εδώ και ποοοολύ καιρό.Αρχικά δημιουργήθηκε από S16
Λαδια θα δοκιμασω τα mobil αυτη τη φορα και βλεπουμε...
Δεν ειναι το θεμα αν ειναι ακριβα τα τακακια αλλα μου κανει εντυπωση που τα εφαγα τοσο γρηγορα.
Ρωτησα και για πισω γραναζι afam 42 δοντια και μου ειπαν 45 €. Αυριο θα παω να το παρω για να το αλλαξω στο service.
Για φιλτρο αερα τι παιζει; Ξερετε καθολου τιμες απο κανενα after-market;
Μπορουν να δουν τιποτα στν εγκεφαλο ή τελος παντων παιζει καμια ρυθμιση ή τσαμπα θα τους το παω για service;
Τη διευθυνση του ginosati την ξερει κανεις;![]()
Ξερει κανεις να μου πει αν γινεται να ανοιξω λιγο τα κλιπ ον.
Πιστευω πως αν ανοιξω λιγο τα κλιπ ον θα γινει πιο ξεκουραστη η θεση οδηγησης.
Απλα δεν ξερω αν γινεται, γιατι πριν απο χρονια που ειχα ενα 400 δεν γινοταν.
http://s21.photobucket.com/albums/b259/petani/?start=20
Αυτο φοβομουνα.
Ευχαριστω.:smilea:
Δε νομιζω να τα βαλω. Δεν μου αρεσει εμφανισιακα.
Μωρε εχεις δικιο......ουτε και μενα μου αρεσουν......αλλα.....τι να κανω.....βολευουν πολυ τα ατιμα.....ειδικα με το σακιδιο.......ειναι και η ηλικια μου βλεπεις.......ποναει και λιγο η μεσουλα μου
......δεν βαριεσαι.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://s21.photobucket.com/albums/b259/petani/?start=20
Παμε λοιπον στο επομενο κεφαλαιο που λεγεται λαστιχα.
Μιας και πολυ αμεσα θα αλλαξω ελαστικα και αφου θα αλλαξω και το μπροστα, αν και εχει αρκετο ψωμι ακομα θελω να μου πει κανεις αν εχει δοκιμασει 180/55-17 πισω.
Σκεφτομαι για τα michelin 2ct, εχει κανεις προσωπικη αποψη γι΄αυτα;
Επισης μιας και θα ασχοληθουμε με το θεμα τροχοι, ας δουμε και τα παρακατω...
1. αλλαγη βαλβιδων με αλλες με γωνια γιατι τωρα δεν μπορω να ελενξω τον αερα και
2. τοποθετηση κοκκινης (οχι πορτοκαλι) ριγας στις ζαντες. Ποιος μπορει να τις βαλει ετσι ωστε να μην κανουν τον κυματισμο που κανουν στους πεισσοτερους;
Τα φωτα σας...
βαλβίδες έχω βάλει και είναι πολύ βολικές.