Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Tαπηροκρανιαση!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    μα αν ο νόμος "λέει άλλα", τότε πώς βγήκε η αντίθετη απόφαση ώστε να έχεις να διαλέξεις;

ο ρόλος του δικαστηρίου είναι όχι μόνο να εφαρμόσει το νόμο αλλά και να τον ερμηνεύσει

γι' αυτό στη νιοστή δίκη παίζει ρόλο όχι μόνο ο νόμος τάδε αλλα και οι ερμηνείες που του έχουν δοθεί στο παρελθόν σε όσες δίκες απο τις Ν-1 ταιριάζουν στην νιοστή
    Mόνο αποφάσεις του Αρείου Πάγου αλλά και πάλι στο ελληνικό νομικό σύστημα ("αντιγραφή" του Γερμανικού) δεν ισχύει το δεδικασμένο του αγγγλωσαξωνικού...

Ρε Γιώργο όλο κόντρα πάμε
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

7? για ποτο στην καντινα?
    Βγαλτε τον φουστη απ'την παραγκα!!!!!

Για να τα ζητανε καποιοι :a31: τα δινουν

Μην κολλατε ρε.
    Εγω εχω να πατησω σε χοροπηδαδικο της παραλιακης εδω και 10 χρονια.
    Τι σημαινει αυτο οτι τελειωσε η διασκεδαση για μενα?

Αφηστε τους να ζουνε την μιζερη ζωη τους μεσα στην ψευτογκλαμουρια τους.

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

Μην κολλατε ρε.

+1000
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    ψαθούλα...ξεδιπλωμα...στρώσιμο....στη παραλία...ανθρακούχο νερό απο το περίπτερο (για μας που δε πίνουμε ) να βλέπεις και το μηχανάτσι σου με φόντο τη θάλασσα και είμαστε αρχοντες-ισες.....

να μου λείπουν τα δηθεν....και οι πασαρέλες της καφετέριας και των κλαμπς...:a14:

βεβαια αυτο δεν εχει να κανει αυτούσια με την αισχροκερδια που συζηταμε αλλά έχει και να κανει..

θα μου πειτε όλα χρειάζονται, και το ποτο να παμε να πιούμε και στο μπαράκι με μουσικούλα που μας αρέσει να παμε να ακούσουμε (που εμένα προσωπικά δε μου λείπουν καθόλου αλλά αυτο είναι δικό μου θέμα ) και στα βραχια να αράξουμε....

τελικά όμως

ο καθένας αποφασίζει καλύτερα για τον εαυτό του πως και που θα διασκεδάσει

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    σ'ολα συμφωνω..
    θαθελα και θαταν χρησιμο πιστευω να υπηρχε μια κατηγορια στο forum που να αναφεροταν σε εντυπωσεις των μελων του moto.gr απο διαφορες επιχειρησεις "κοινης ωφελειας". δηλαδη το καλο - κακο service και τις φθηνες - ακριβες τιμες που απολαμβανει απο αυτες..... να τα βρισκει ολα αυτα καποιος συγκεντρωμενα και να κανει την επιλογη του. αυτο θα συμορφωσει και πολλους επιχειρηματιες υπο την πιεση 15.000 μελων του moto.gr
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    εεελα ρεε η καντινα??????σωωπαααα

καλα εκει το πρωι -πλεον- ειναι τιγκα στα αλλοδαπα κυριως αρσενικα (απο τους λογους που δεν ξανακανα βουτια εκει )

και εχει γινει high class?βρε βρε.......
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

Μην κολλατε ρε.

+1
    Πάντα όρθιοι

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    πολυ απλα δεν πας....η εννοια της πορτας ειναι να μην βαζει μεσα κοσμο ο οποιος ειναι ζαρι απο το αλκοολ και μπορει να δημιουργησει προβληματα...για τους μεσα που μπορει να δημιουργησουν προβληματα βαζουν τους εκαστοτε φουσκωτους....οκ δεκτον με την εννοια οτι ολα αυτα γινονται για να προφυλαχθει ο κοσμος που διασκεδαζει.

Απο την αλλη ποσοι απο εσας θα γουσταρατε να πατε σε ενα μαγαζι και η αναλογια αρσενικων/θηλυκων να ηταν 90% υπερ του πρωτου ειδους?

η EVI z750 δεν παει λεει πλεον στην καντινα γιατι ειναι τιγκα στα αλλοδαπα αρσενικα....προφανως χαλιεται με αυτο και καλα κανει.
    Για να ειμαι ειλικρινης αν εσκαγα σε ενα glamorous και καλα μαγαζι με σαγιοναρα και βερμουδα , δεν θα ειχα την απαιτηση να με βαλουν μεσα......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Απο την αλλη ποσοι απο εσας θα γουσταρατε να πατε σε ενα μαγαζι και η αναλογια αρσενικων/θηλυκων να ηταν 90% υπερ του πρωτου ειδους?
    Αν πας για να πάρεις μάτι μπορώ να σου προτείνω ωραία μαγαζιά... γράφεις;
    BabyO, million dollars, princess, ανατολή... έχω κι άλλα
    Αν πας με την παρέα σου να πιεις ένα ποτάκι και ν'ακούσεις μια μουσική της προκοπής πάλι... η 50-50 αναλογία είναι ευπρόσδεκτη αλλά όχι κριτήριο κατ' εμέ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Αν πας με την παρέα σου να πιεις ένα ποτάκι και ν'ακούσεις μια μουσική της προκοπής πάλι... η 50-50 αναλογία είναι ευπρόσδεκτη αλλά όχι κριτήριο κατ' εμέ
    Ημαρτον!!! Τα στριπτιτζαδικα δεν μου αρεσουν καθολου!!!
    Να πας δυο -τρεις φορες για τον χαβαλε εχει πλακα , αλλα αν ειναι καποιος συχνος θαμωνας το βρισκω λιγο χαλια σαν κατασταση....

Απο την αλλη τα ''in'' ''trendy'' και ''wow'' μαγαζια δεν ειναι η καλυτερη μου , αλλα τυγχανει να μαζευουν τα καλυτερα τεμαχια της κολεξιον μουν@ρ@ ανοιξη - καλοκαιρι 2006....και επειδη ως γνωστον το ...... σερνει καραβι , σερνομε και εγω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Απο την αλλη τα ''in'' ''trendy'' και ''wow'' μαγαζια δεν ειναι η καλυτερη μου , αλλα τυγχανει να μαζευουν τα καλυτερα τεμαχια της κολεξιον μουν@ρ@ ανοιξη - καλοκαιρι 2006....και επειδη ως γνωστον το ...... σερνει καραβι , σερνομε και εγω....
    Πήγαινε ένα dark sun... θα εκπλαγείς

Παλαιό μέλος
    Συμφωνώ απόλυτα. Πάνω από όλα είναι παράνομο να τρως πόρτα με κριτήριο το φύλο ή άλλα δημογραφικά ή κοινωνικά χαρακτηριστικά. Πόρτα δικαιολογείται μόνο σε περίπτωση μέθης ή εξαιρετικά περιθωριακής συμπεριφοράς, για προστασία των υπόλοιπων θαμώνων.

Η ισορροπημένη αναλογία φύλων ευχάριστη μεν, αλλά όχι αποδεκτή με καταναγκαστικό τρόπο. Αν ένα μέρος καταντήσει @@@καμπος θα χάσει πελατεία ούτως ή άλλως από τους νόμους της αγοράς ή θα αναγκαστεί να αλλάξει το προφίλ του για να προσελκύει περισσότερες κοπέλες και ζευγάρια. Αν τώρα κάποιος γουστάρει οφθαλμόλουτρο ή καμάκι έχει επιλογές (όχι μόνο πληρωμένο σεξ), γιατί να μην έχει και αυτός που θέλει απλά να πιεί το ποτό με την παρέα του ή που δε βγαίνει συνέχεια με τη γκόμενα αλλά και με την αντροπαρέα του, συναδέρφους από το στρατό κλπ.

Για την εμφάνιση είναι σχετικό, μπορεί ένα μαγαζί να θέλει να κρατήσει high profile αλλά από την άλλη να είσαι υποχρεωμένος να σκάσεις μύτη κατακαλόκαιρο κοστουμάτος και α λα μπρατσέτα με ξανθό για να μπεις... έλεος. Πάρτε και κάνα μάθημα από τους γερμανοελβετοσουηδούς με πολλαπλάσια εισοδήματα που κυκλοφορούν με τη βερμούδα και το κοντομάνικο... summer in greece.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Mόνο αποφάσεις του Αρείου Πάγου αλλά και πάλι στο ελληνικό νομικό σύστημα ("αντιγραφή" του Γερμανικού) δεν ισχύει το δεδικασμένο του αγγγλωσαξωνικού...

Ρε Γιώργο όλο κόντρα πάμε
    για τη θεωρία του δεδικασμένου θα σε παραπέμψω στο 11ο κεφάλαιο του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, το οποίο μάλιστα έχει ΤΙΤΛΟ "Δεδικασμένο"

για την πρακτική του εφαρμογή εδώ:

http://www.apn.gr/manager/publish/article_2601.shtml

για το ότι ισχύει μόνο στον Άρειο Πάγο:

http://www.sakkoulas.gr/g_detail.asp...1&page=1&toc=1

...όπου γίνεται αναφορά στο δεδικαμένο αποφάσεων διάφορων κατηγοριών δικαστηρίων και όχι μόνο Διοικητικών

Πήγαινε ένα dark sun... θα εκπλαγείς
    εχω παει , αλλα πρωτον δεν μου αρεσει αυτη η μουσικη και κατα δευτερον το να πινω μυρες σε νεκροταφεια δεν ειναι ακριβως το ιδεατο για πρωτο ραντεβου....ενταξει υπερβαλω , οπως την βρισκει ο καθενας.Τον χειμωνα παντως τον περασα στο barouge.Απιστευτη μουσικη , χωρις εισοδο , ωραιος κοσμος , καθαρα ποτα και καθολου υφακι ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Συμφωνώ απόλυτα. Πάνω από όλα είναι παράνομο να τρως πόρτα με κριτήριο το φύλο ή άλλα δημογραφικά ή κοινωνικά χαρακτηριστικά. Πόρτα δικαιολογείται μόνο σε περίπτωση μέθης ή εξαιρετικά περιθωριακής συμπεριφοράς, για προστασία των υπόλοιπων θαμώνων.

Η ισορροπημένη αναλογία φύλων ευχάριστη μεν, αλλά όχι αποδεκτή με καταναγκαστικό τρόπο. Αν ένα μέρος καταντήσει @@@καμπος θα χάσει πελατεία ούτως ή άλλως από τους νόμους της αγοράς ή θα αναγκαστεί να αλλάξει το προφίλ του για να προσελκύει περισσότερες κοπέλες και ζευγάρια. Αν τώρα κάποιος γουστάρει οφθαλμόλουτρο ή καμάκι έχει επιλογές (όχι μόνο πληρωμένο σεξ), γιατί να μην έχει και αυτός που θέλει απλά να πιεί το ποτό με την παρέα του ή που δε βγαίνει συνέχεια με τη γκόμενα αλλά και με την αντροπαρέα του, συναδέρφους από το στρατό κλπ.

Για την εμφάνιση είναι σχετικό, μπορεί ένα μαγαζί να θέλει να κρατήσει high profile αλλά από την άλλη να είσαι υποχρεωμένος να σκάσεις μύτη κατακαλόκαιρο κοστουμάτος και α λα μπρατσέτα με ξανθό για να μπεις... έλεος. Πάρτε και κάνα μάθημα από τους γερμανοελβετοσουηδούς με πολλαπλάσια εισοδήματα που κυκλοφορούν με τη βερμούδα και το κοντομάνικο... summer in greece.
    Καλα δεν ειπανε να σκασεις μυτη και με φρακο.... οι Γερμονοελβετοσουηδοι εχω δει τον τροπο που διασκεδαζουν και τελικα ευχαριστω δεν θα παρω....αλκοολ μεχρι τελικης πτωσεως και εκτονωση ολης της βορειοΕυρωπαϊκης καταπιεσης και γκριζιλας του χειμωνα....μακρυα!!! Κανουν καφριλες οταν μεθουν για αυτο και στα πολυ τουριστικα μερη ,υπαρχουν μαγαζια που δουλευουν μονο για αυτους και με αυτους.

Συμφωνω οτι κανεις δεν μπορει να σου υποβαλλει ουτε drees code ουτε τροπο συμπεριφορας για να μπεις σε ενα μαγαζι και να ακουμπησεις τα ευρω σου.Ομως σε καμια περιπτωση δεν θα εκανα ιστορια για αυτο...γνωριζω την κατασταση που επικρατει και απλα δεν παω σε μαγαζια που με ενοχλει κατι....το ιδιο θα συνεβαινε και σε ενα ροκαδικο αν εσκαγε καποιος με γραβατα-πουκαμισο...οχι οτι δεν θα τον εβαζαν μεσα , αλλα πρωτα απ΄ολα ο ιδιος δεν θα αισθανοταν ανετα σε ενα μερος που τα στενα τζιν και τα αρβυλα ειναι καθεστως.

Εχουν υπαρξει φορες που την εχω κανει απο μαγαζι γιατι ηταν φισκα στον κοσμο , γιατι ο εξαερισμος ηταν αθλιος, γιατι τα ποτα ηταν τορπιλες , κ.τ.λ. αυτο πιστευω ειναι πολυ σοβαροτερο και συμβαινει στην πλειονοτητα των μαγαζιων... σκεφτομαι σε εναν ενδεχομενο πανικο (φωτια-σεισμος κτ.λ.) ποσοι απο τους ''μαγαζατορες'' εχουν μεριμνησει για την ασφαλεια του κοσμου....στοιβαζουν μεσα κοσμο κατα χιλιαδες. (ειδικα τα σκυλαδικα ειναι απαραδεκτα!!!) , ουτε εξοδοι ασφαλειας , ουτε συστηματα πυρασφαλειας....υπαρχουν φυσικα νομοι και προϋποθεσεις που πρπει να τηρουνται , αλλα μιλαμε για νυχτα , και δεν πιστευω οτι οι εκπροσωποι της φημιζονται για την υπακοη τους στους νομους...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF