:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
akous sniper?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
akous sniper?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Τελευταια φορα που επαθα αντιστοιχο περιστατικο με οδηγο "μεγαλου" οχηματος
ο οποιος πηγε να με στειλει στις μπαριερες στα σιδερα Χαλανδριου....
Δεν τον χαλασε καθολου μετα που μπηκα μπροστα του και τον πηγαινα με 20χλμ για κανα τεταρτο....απο το Χαλανδρι μεχρι το κτημα Τατοιου..![]()
![]()
![]()
Mούτζα μόνο..;;![]()
Εγώ σε ανάλογη περίπτωση σταμάτησα δίπλα στην πόρτα του συνοδηγού..Χτύπαγα με την παλάμη μου το τζάμι και..πήγα να του ανοίξω την πόρτα..Αλλά ο φούστης πρόλαβε και κλείδωσε..
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Ξέρω,ήμουνα υπερβολικός.. όταν το σκέφτομαι όμως λιώνω.. :rotflmao: :rotflmao:
Tati σκεψου...
Κοντεψες να χτυπησεις...
Εκνευριστικες με αυτην και εχασες χρονο ακολουθωντας την...
Εκνευριστικες στην συνεχεια με τον ευατο σου και συνεχιζεις να χανεις χρονο ασχολουμενη με αυτο...
Οδηγουσες τσατισμενη και σκεφτοσουν το περιστατικο...οχι και οτι καλυτερο...
Αυτη απλα δεν θα μπορουσε να ηταν πιο πολυ στο μ... της
Τι περιμενες να σου ζητησει και συγνωμη;
αν ειναι να χαλιομαστε για τον καθενα που κυκλοφορει εκει εξω θα πρεπε να κυκλοφορουμε με χαπια...
Μην αισθανεσαι ασχημα για την αντιδραση σου, ανθρωπινο ειναι...
Ριχνε σε τετοιες περιπτωσεις κανα καντηλι και καμμια μουτζα αν σε εχουν γυρισει τοσο το μυαλο και πανε παρακατω...
Οπως το εγραψες και εσυ αυτο δεν ηταν τίποτα σημαντικό....καθημερινότητα (δυστυχως...)
Λιγο επικινδυνο ομως αυτο που εκανες...ενα τεταρτο πολυ ηταν...αν ξαφνικα του την βαρουσε και σε χτυπουσε? δεν ξερεις ποτε τι τρελλα κουβαλαει ο καθενας...Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Τελευταια φορα που επαθα αντιστοιχο περιστατικο με οδηγο "μεγαλου" οχηματος
ο οποιος πηγε να με στειλει στις μπαριερες στα σιδερα Χαλανδριου....
Δεν τον χαλασε καθολου μετα που μπηκα μπροστα του και τον πηγαινα με 20χλμ για κανα τεταρτο....απο το Χαλανδρι μεχρι το κτημα Τατοιου..![]()
![]()
![]()
E τοτε Λαμπρουκο επρεπε να σε ειχα μαζι σημερα το απογευμα.Ημουν με το παπι στη δεξια λωριδα της Κορινθου,στα αριστερα μου φερελπις νεος με κοκκινο αμαξακι.Ενω πλησιαζουμε στην Καρολου και κινουμαστε σχεδον παραλληλα,ο τυπος ξαφνικα απο τερμα αριστερα κανει μια αποτομη στροφη και μπαινει δεξια στην Καρολου!(Φλας ειπατε?Το αλλο με τον Τοτο το ξερετε?).Ευτυχως κατι τετοιους μ@λ@κες τους εχω μαθει,οποτε φρεναρα στο καπακι κι εστριψε χωρις να καταλαβει τιποτα,αμφιβαλω αν ηξερε οτι διπλα του υπηρχε αλλο οχημα.Οποτε μακρια απο κατι τετοιους.Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Mούτζα μόνο..;;![]()
Εγώ σε ανάλογη περίπτωση σταμάτησα δίπλα στην πόρτα του συνοδηγού..Χτύπαγα με την παλάμη μου το τζάμι και..πήγα να του ανοίξω την πόρτα..Αλλά ο φούστης πρόλαβε και κλείδωσε..
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Ξέρω,ήμουνα υπερβολικός.. όταν το σκέφτομαι όμως λιώνω.. :rotflmao: :rotflmao:
Οπως βλεπεις Tati τωρα τελευταια ειναι της μοδος να στριβουν τα αμαξια απο την μια μερια του δρομου στην αλλη χωρις περιττες πολυτελειες τυπου φλας κλπ:rotflmao: :rotflmao:
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
πλακα κανεις???
αν δε πεταξεις κανα δυο μουτζες (κυριως σε ταριφες που το εκτιμανε κιολας),παει τρελενεσαι με τις οδηγικες συμπεριφορες καποιων!!!
πιστευω ειναι μαστ στους καιρους κ στους δρομους μας.
κ οταν φαει τη μουτζα ο αλλος,σου λεει ωχ μλκια εκανα παλι!
κ ισως για τα επομενα 100-200 μετρα να κοιταξει κ κανα καθρεπτακι ή να εχει το νου του τελος παντων.
αντε ρε κοτσιφια που πηρατε κ διπλωμα
ουστ ρε!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Μαύρο Wrangler?
ρε συ και μετα έφυγες σφαίρα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lyk0s
Tati σκεψου...
Αυτη απλα δεν θα μπορουσε να ηταν πιο πολυ στο μ... της
Τι περιμενες να σου ζητησει και συγνωμη;
αν ειναι να χαλιομαστε για τον καθενα που κυκλοφορει εκει εξω θα πρεπε να κυκλοφορουμε με χαπια...
Μην αισθανεσαι ασχημα για την αντιδραση σου, ανθρωπινο ειναι...
Ριχνε σε τετοιες περιπτωσεις κανα καντηλι και καμμια μουτζα αν σε εχουν γυρισει τοσο το μυαλο και πανε παρακατω...
Οπως το εγραψες και εσυ αυτο δεν ηταν τίποτα σημαντικό....καθημερινότητα (δυστυχως...)
όπως τα γραψες είναι...και δε πρεπει να χαλιόμαστε με όλους εκεί εξω..και η συμπεριφορα μου ήταν ανθρώπινη (ασχέτος αν ενιωσα ετσι λιγο μετανιωμένη)....και σίγουρα τίποτα σημαντικό....απλή καθημερινοτητα....δυστυχώς..
![]()
![]()
![]()
thanks παιδιά!!![]()
ta pragmata einai apla.....
kateba....skuye....3efouskwse ths to lastixo....
kai xamogela kai su......:rotflmao:
![]()