-ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ΥΓ. Εσύ ΑΛΛΟ χαιρετισμό πρέπει να μαθαίνεις σιγά-σιγά...![]()
-...(sigh)....![]()
-ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ΥΓ. Εσύ ΑΛΛΟ χαιρετισμό πρέπει να μαθαίνεις σιγά-σιγά...![]()
-...(sigh)....![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ναι χαιρετωτους μοτοαδερφους σε βολτες ταξιδια κτλ εκτος απο τους ξεκρανοτους και του σανδαλοφορους....
ναι σταματω οταν δω καποιον σταματημενο στην ακρη και ρωτω αν θελει βοηθεια, οση μπορω να προσφερω τουλχ.
και κατι ακομα, που αφορα την ευγενικη συμπεριφορα προς αλλους μοτο/τες: οταν βλεπουμε μηχανοβιο με (κατα προτιμηση SS και σουπερ ντουπερ naked) που συνοδευεται απο νεαρα κορασιδα ενδεδυμενη με χαμηλοκαβαλο παντελονι ή φουστα μινι /σουπερ μινι..... ευγενεστατα καθομαστε πισω του και ακολουθουμε....![]()
![]()
![]()
αγενεις γινομαστε με αυτους που μας ακολουθουν... δεν τους αφηνουμε με τιποτα να μας παρουν την θεση με θεα....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
--------------------------------------------------------------------------
.....travas esi ti roga sou ke o alos sou vgazi fidisia glosa..
---------------------------------------------------------------------------
afro akolouthisa tis odigies sou alla eida ksafnika na me exoun parei apo piso kati periergoi mihanovioi kai na mou fonazoun trifera logia
Ekana kati lathos???![]()
![]()
![]()
-Εγω σε αυτό το ΓΑΙΔΟΥΡΙ δεν ανεβαινω
Opos eipan, o ka8e enas kanei oti 8elei.Ego pantos xairetao ektos apo tous touristes kai tous kagkoures(xiliari me racing pantofla,dermatino magio me louloudia kai half kapelaki),oxi giati snomparo alla giati den exei nohma.Epishs stamato giati polu apla 8a i8ela na stamathsoun kai gia mena se periptosh pou xreiastei. Opos epishs exo stamathsei kai gia mlkismena pou phgainoun sthn e8nikh me papia se maura xalia ksekranota klp,me thn elpida oti mporei na ta paradeigmatiso,esto gia kranos. Kales boltes loipon, me h xoris xairetoures!
Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;
Πάντα χαιρετάω αναλόγως (είτε φώτα, είτε χέρι) αλλά και σταματώ όταν βλέπω κάποιον στα ζόρια...![]()
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
Ωραίες οι χεραιτούρες παιδιά αλλά αναρωτιέμαι...μήπως είναι σωστότερο και ασφαλέστερο να χαιρετιόμαστε με το χέρι παρά με τα φώτα?
Και αυτό γιατί με τα φώτα πολλές φορές το μπροστινό αυτοκίνητο ή το διερχόμενο από το απέναντι ρέυμα, μπορεί να θεωρίσει οτι του κάνεις σινιάλο ή να προβληματιστεί στιγμιαία τελοςπάντων...και αυτό δεν είναι επιθυμητό, έτσι δεν είναι?
Ciao!
Δημήτρης.
V11 Le Mans Rosso Corsa 2003
850 Le Mans 1978
V50 Monza II 1983
Ducati 999
Moto Guzzi World Club
Αν είμαι επαρχία και συναντήσω κάποιον συνήθως τον χαιρετώ.
Αν με προλάβει αυτός απαντώ πάντα.
Τώρα για σταμάτημα αν καταλάβω ότι κάποιος χρειάζεται βοήθεια ή μου κάνει νόημα ναι.
Γιατί δεν χωνέβετε τους τσοπεράδες ρε παιδιά? Ο καθένας χαίρεται τη μηχανή του. Γι αυτό αγόρασε τσόπερ, για να πηγαίνει σιγά και να απολαμβάνει τη διαδρομή. Διαφορετικά θα αγόραζε ςς.
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Μια λεπτομερεια ξεχασες:Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
και κατι ακομα, που αφορα την ευγενικη συμπεριφορα προς αλλους μοτο/τες: οταν βλεπουμε μηχανοβιο με (κατα προτιμηση SS και σουπερ ντουπερ naked) που συνοδευεται απο νεαρα κορασιδα ενδεδυμενη με χαμηλοκαβαλο παντελονι ή φουστα μινι /σουπερ μινι..... ευγενεστατα καθομαστε πισω του και ακολουθουμε....![]()
![]()
![]()
Θα πρεπει και να μπορεις να τον ακολουθησεις...
Η χαιρετούρα με το χέρι πιστεύω ότι είναι το καλύτερο.Προσωπικά αρκετές φορές έχω μπερδευτεί με τα φώτα πιστεύοντας ότι στην επόμενη στροφή υπάρχει στρουμφάμαξο με στρουμφάκια και πιστόλι ανα χείρας.Μάλιστα εκτίμησα μια φορά που κάποιος με translap με προειδοποίησε με με το χέρι για την ύπαρξη στρουμφακίων.Να είναι καλά γιατί πήγαινα με κάμποσα.
Το καλύτερο δεν είναι να παίρνεις μάτι τη γκόμενα μπροστά σου που τις έχει βγει το δείγμα από εσώρουχο στη φόρα, αλλά να παίρνουν εσένα μάτι που μεταξύ αλλαγής από 3-4 ξεκουράζεις το χέρι σου στο πόδι που σφίγγεται στη μέση σου και που είναι αποτριχωμένο στην εντέλεια. Εννοείται ότι μιλάμε για γυναικείο.Απομιμήσεις δε δεχόμαστε!!!![]()
![]()
![]()
Αφού απολάυσεις την ξεκούραση χώνεις και μια προσπέραση στον μπροστινό σου που τόση ώρα έχει κολλήσει στον κεντρικό του καθρέφτη και τον αφήνεις να βρίζει κάτω από τα μουστάκια και αναρωτιέται που πάει η κοινωνία και ότι έτσι γίνονται τα ατυχήματα.Δηλαδή με εμάς τα κακομαθημένα τζοβενόπουλα που αντί να κοιτάμε το δρόμο κοιτάμε τη γκόμενα και όχι τον εαυτό του που είχε κολλήσει στον καθρέφτη.
Δε βαριέσαι...καλύτερα να έρθει ο χειμώνας και να ξαναντυθούμε γιατί καλά μεταξύ μας αλλά εσείς οι κυρίες το έχετε παρακάνει.Καλά είναι δε λέω
και να είστε καλά που ζεστένεστε αλλά... :hypnotize
![]()
![]()
Όχι άλλο κάρβουνο...
Τό'χετε ακούσει για τον άλλον; Που πήρε πρώτο μηχανάκι μια hayabusa, καπάκι βγήκε στην εθνική, και μετά από 5 ώρες το γύρισε πίσω στον dealer λέγοντας...
"Κάθε δύο λέπτα μου ανάβανε τα φώτα οι απέναντι, άλλοι μου κάνανε νοήματα, δε μπορεί κάποια ζημιά έχει, πάρτο πίσω."
Εγώ κάνω νοήματα στους ξεκράνωτους, μόνο (συνήθως το σωστό δάχτυλο αναπηδά στο κράνος).
Ειδικα αν εχει Honda...Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
Αν είναι πεσμένος, τραυματισμένος ή κάνει νόημα για να σταματήσεις το κάνεις (και πάλι με επιφύλαξη)... γιατί πού ξέρεις την σήμερον ημέρα????
Δε χαλανε λεμεεεεεεεε :rotflmao: :rotflmao:
wasting space via Architecture
Με έχετε κουράσει.. σας βαρέθηκα τελικά !
Μια βόλτα πας μέχρι την Επίδαυρο ΣΚ και πρέπει να χαιρετάς κάθε τριάντα δευτερόλεπτα.
Έλεοc πχιά !!!
Πιο παλιά ήταν διαφορετικά, έβλεπες μια μηχανή στον δρόμο και άν...
Εγω παλι χτες απογευμα ελαβα μονο ενα χαιρετισμο απο τους 10-15 που ειδα απο ενα fazer στην κακια σκαλα..ολοι οι υπολοιποι τι τα φωτα τι το χερι επερνα τα 3..
Και να πεις οτι δε χαιρετώ ειμαι πολυ κοινωνικό αγορι ο ατιμος!απλα τωρα ειναι η εποχη του εποχιακου ρε φιλε που οπως και να το κανεις οταν γυρνας απο μπανακι με το γκομενακι και πιανεις μπουτακι δε μπορεις να χαιρετας ταυτοχρονα..μονο σε πολυ πρωινες πεφτει χαιρετούρα που ναι αυτοι που βγηκαν για τη βολτα..
Throttle that mysterious friend of ours
Μπορώ να αλλάξω το νικ μου και να το κάνω antisosial ;