den amfisvito tis gnosis sou ala an paro xarti k diaviti k alaxo thesi ston piso axona alazontas gonia sto psalidi k metriso tis apostasis apo kentro se kentro troxou prin k meta h diastasi alazi.kano kati lathos?
den amfisvito tis gnosis sou ala an paro xarti k diaviti k alaxo thesi ston piso axona alazontas gonia sto psalidi k metriso tis apostasis apo kentro se kentro troxou prin k meta h diastasi alazi.kano kati lathos?
Λάθος.Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Σωστός ο old man .
Ψηλώνοντας πίσω μικραίνει το μεταξόνιο επειδή ακριβώς το ψαλίδι διαγράφει κύκλο κατά την κίνηση του, δεν πηγαίνει πάνω κάτω.
Μειώνεται η κάστερ άρα και το ίχνος άρα και το μεταξόνιο πάλι.
Ανεβαίνει το κέντρο βάρους οπότε το μηχανάκι "πέφτει"
πιο εύκολα στη στροφή.
Φορτίζεται περισσότερο ο μπροστινός τροχός άρα και η μπροστινή ανάρτηση που μοιραία βυθίζεται περισσότερο.
Και βέβαια η περιοχή του λαιμού ζορίζεται περισσότερο άρα λυγίζει περισσότερο (και το μηχανάκι δεν έχει και κανένα πλαίσιο.....)
Patera legane kapion epoxi 80-90 apo filadelfia(ekvous) pleyra pou ixe sxesi me xr 600:wacko:
:hypnotize Τελικά τι ισχύει![]()
:hypnotize
![]()
![]()
![]()
Πατέρα, έχεις όρεξη να αρχίσουμε την Παραβολική γεωμετρία ???![]()
Όταν "ψηλώνει" ένα μηχανάκι από την πίσω ανάρτηση, ανεβαίνει το τμήμα που συνδέεται με το πάνω άκρο του αμορτισέρ !!!
Η απόσταση από το έδαφος του άξονα που συνδέει το ψαλίδι με τον σκελετό παραμένει αμετάβλητη !!!
Το ότι το μηχανάκι "κάθεται" λιγότερο με τον αναβάτη δεν σημαίνει ότι το τρίγωνο που ορίζεται από τους άξονες των τροχών και τον άξονα του ψαλιδιού/σκελετού αλλάζει γωνίες !!!
(συνεχίζει να είναι χαλασμένο το κλιματιστικό...)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
kapsΑρχικά δημιουργήθηκε από kaps
:hypnotize Τελικά τι ισχύει![]()
:hypnotize
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εαν πηγαινεις συχνα πανω απο 120 δεν δοκιμαζεις να βαλεις ενα χαμηλο φτερο !!! Το ψηλο φτερο στα πολλα, το μονο σοβαρο προβλημα που μπορει να σου δημιουργησει ειναι να.... << παιζει το τιμονι σε ΧΤ 600 μετα τα 120χλμ. ! >>
![]()
Αυτό ακριβώς έγραψα πιο πάνω...Αρχικά δημιουργήθηκε από takis1964
an alaxo thesi ston piso axona alazontas gonia sto psalidi
ΔΕΝ αλλάζει η γωνία του ψαλιδιού !!!
![]()
![]()
![]()
Εγώ πάλι με την απλή λογική μου συμφωνώ εν μέρει με τον πατέρα... Ψηλώνοντας από πίσω θα πρέπει ο αναβάτης να γέρνει προς τα μπροστά και το μηχανάκι να γίνεται πιο εμπροστόβαρο. Άρα φορτίζεται και βυθίζεται το μπροστινό κάτι παραπάνω και μειώνεται λίγο το μεταξόνιο... Ειδικά αν είναι μαλακό όπως λέει και ο φίλος...
Νομίζω ότι η γεωμετρία αλλάζει και αν αλλάξεις τη θέση/γωνία του αναβάτη και όχι μόνο με το μεταξόνιο...
Θάνος..
Απολύτως σωστά, Θάνο !!!
(Μόνο που αναφέρεσαι στα "δυναμική" γεωμετρία της μοτό, ενώ εγώ μιλάω για τα "στατικά" χαρακτηριστικά της)
![]()
μαλιστα, δλδ καταληξαμε οτι για φταει το ψηλωμα οτι "ψαρευει" το τιμονι στα 120χλμ... Επειδη εμενα και μου αρεσει και με βολευει ετσι ψηλωμενο επειδη ειμαι και 1.85 λεω τωρα εγω αμα το φερω στα ισια του , του βαλω και ασφαλτινα και μου κανει τα ιδια μετα παμε για αλλα εε? δλδ ρουλεμαν τιμονιου και τετοια προβληματα?? ευχαριστω για ολες τις απαντησεις...
Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-
Fz6
CB500
XT600E
XR250
C50
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou
δλδ ρουλεμαν τιμονιου και τετοια προβληματα??
το μπρος τροχο τον εχεις τσεκαρει αν λειπει καμμια ακτινα;
ή αν γενικα ειναι καπως στραβο το στεφανι και θελει ακτινολογηση-ζυγοστάθμιση;
για ρολεμαν ποτηριών μπροστινού θα κάνεις το εξής, πηγαίνεις με 50, ηρεμα, αφηνεις τα χερια απο το τιμόνι και ρίχνεις ενα σκαμπίλι σε ενα απο τα δύο γκρίπ...
αν αρχιζει ν τα λαντωνεται με αυξουσα ένταση σημαίνει πως θελει σφιξιμο ο λαιμός!
αλήθεια γιατι σε ενδιαφερουν οι ταχυτητες πανω απο 100;
Δεν είπε κανείς ότι φταίει αυτό. Είναι όμως πιθανό. Ίσως σκληραίνοντας λίγο το μπροστινό ή καλύτερα ρυθμίζοντας τις αναρτήσεις σωστά να διορθωθεί λίγο το πρόβλημα. Μπορεί να φταίνε ταυτόχρονα και τα λάστιχα...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou
μαλιστα, δλδ καταληξαμε οτι για φταει το ψηλωμα οτι "ψαρευει" το τιμονι στα 120χλμ... Επειδη εμενα και μου αρεσει και με βολευει ετσι ψηλωμενο επειδη ειμαι και 1.85 λεω τωρα εγω αμα το φερω στα ισια του , του βαλω και ασφαλτινα και μου κανει τα ιδια μετα παμε για αλλα εε? δλδ ρουλεμαν τιμονιου και τετοια προβληματα?? ευχαριστω για ολες τις απαντησεις...
Θάνος..
Περιμενα οτι καποιος θα μου κανει αυτην την ερωτηση.! Παω πανω απο 100 σπανια μεσα στην πολη. Ομως, εσενα δεν θα σε ετρωγε αμα ειχες μια μηχανη που ξερεις οτι παει πανω απο 120 αλλα δεν μπορεις να τα πας... Σαν να εχεις μια Ferrari που ξερεις οτι παει με πχ 300 αλλα εσενα εχει ενα προβλημα και πιανει μονο τα 200. Δεν θα σε ετρωγε?? (και οχι δεν βαζω το ΧΤ διπλα στην Ferrari), δλδ πιο πολυ για αυτον τον λογο θελω να φτιαξω το προβλημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
αλήθεια γιατι σε ενδιαφερουν οι ταχυτητες πανω απο 100;
![]()
Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-
Fz6
CB500
XT600E
XR250
C50
Νομιζω πηρες αρκετες απαντησεις !!Αρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou
Περιμενα οτι καποιος θα μου κανει αυτην την ερωτηση.! Παω πανω απο 100 σπανια μεσα στην πολη. Ομως, εσενα δεν θα σε ετρωγε αμα ειχες μια μηχανη που ξερεις οτι παει πανω απο 120 αλλα δεν μπορεις να τα πας... Σαν να εχεις μια Ferrari που ξερεις οτι παει με πχ 300 αλλα εσενα εχει ενα προβλημα και πιανει μονο τα 200. Δεν θα σε ετρωγε?? (και οχι δεν βαζω το ΧΤ διπλα στην Ferrari), δλδ πιο πολυ για αυτον τον λογο θελω να φτιαξω το προβλημα...
![]()
Αρχισε απο τις πιο απλες και αν δεν βρεις λυση προχωρα στις πιο συνθετες !
![]()
Αν είχα μια Ferrari και δεν πήγαινε με 300 στο χώμα δεν θα με προβλημάτιζε καθόλου.Αρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou
Περιμενα οτι καποιος θα μου κανει αυτην την ερωτηση.! Παω πανω απο 100 σπανια μεσα στην πολη. Ομως, εσενα δεν θα σε ετρωγε αμα ειχες μια μηχανη που ξερεις οτι παει πανω απο 120 αλλα δεν μπορεις να τα πας... Σαν να εχεις μια Ferrari που ξερεις οτι παει με πχ 300 αλλα εσενα εχει ενα προβλημα και πιανει μονο τα 200. Δεν θα σε ετρωγε?? (και οχι δεν βαζω το ΧΤ διπλα στην Ferrari), δλδ πιο πολυ για αυτον τον λογο θελω να φτιαξω το προβλημα...
![]()
Το ίδιο δεν πρέπει να προβληματίζουν και σένα τα μετά 120 χλμ σε ένα ον-οφ με ψηλωμένο μπροστινό φτερό.
Για τόσα χλμ υπάρχουν τα στρητ και τα σπορτ.
Πήρα τη strada κι έρχομαι...