Και εγω θελω να δηλωσω συμμετοχη για τα μαθηματα. Εινδιαφερομαι στο να ερθω αλλα θα ηθελα να μαθω ποτε και που θα γινουν για να δω αν θα τα καταφερω να ερθω....
Και εγω θελω να δηλωσω συμμετοχη για τα μαθηματα. Εινδιαφερομαι στο να ερθω αλλα θα ηθελα να μαθω ποτε και που θα γινουν για να δω αν θα τα καταφερω να ερθω....
Λοιπόν, μίλησα με ΕΣΣ και μου είπανε ότι
1. Τα μαθήματα γίνονται τις γνωστές ώρες 15.30 - 17.30 και 17.30 - 19.30 (μιλάμε για απογευματινά δίωρα αφού οι περισσότεροι δουλέυουν)
2. Γίνονται Αλκιβιάδου 4
3. Πρέπει να μαζευτούμε καμιά 10-15 άτομα ( η κοπέλα μου μίλαγε για 12 άτομα)
4. Να στείλουμε ένα FAX που να λεει ότι "εμείς οι τάδε,τάδε ζητάμε να παρακολουθήσουμε τα μαθήματα του ΕΣΣ στον χώρο σας" κτλ
5. Αν καταφέρουμε και μαζευτούμε τα απογευματινά μαθήματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο!!!!
6. Αν θέλουμε πρωινά μαθήματα και μαζευτούμε μπορούμε να το κάνουμε άμεσα. (Δεν ρώτησα όμως περισσότερα γιατί οι περισσότεροι δουλεύουν).
7. Αν κανείς θέλει να πάει μόνος του τα μαθήματα θα γίνουν τον Δεκέμβριο!!!!
8. Καλό είναι να μαζευτούμε από τώρα και να στείλουμε το FAX (το οποίο το κάνω εγώ μην σκάτε) για να μας υπολογίζουν οι άνθρωποι και να κάνουμε όντως τον Οκτώβριο (τουλάχιστον) τα μαθήματα.
Οπότε από σας θέλω (που θα μπορούν να κάνουν τα μαθήματα τον Οκτώβριο στις συγκεκριμένες ώρες) με πμ τα "κατά κόσμον" ονοματεπώνυμά σας και κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας.
Σας ευχαριστώ και περιμένω πμ. Για οποιαδήποτε εξέλιξη σας ενημερώνω.
Θάνος
αααα και το πότε (ακριβείς μέρες - Δευτέρα Τετάρτη ας πούμε δεν μου το είπαν) αλλά φαντάζομαι ότι θα ισχύουν αυτές που είχαν ανακοινωθεί και στο παλαιότερο ποστάκι. Οι ώρες πάντως είναι αυτές και το μέρος το ίδιο.
Όσοι θέλουν να δουν και το παλαιότερο ποστάκι σχετικά με τα μαθήματα (αφού πλέον δεν είναι στίκυ) μπορούν να κάνουν κλικ ΕΔΩ=> http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=15731
Ας σου στείλουν λοιπόν όσοι ενδιαφέρονται με πμ εσένα αναλυτικά τα στοιχεία τους και τα τηλέφωνά τους , για να τα μαζεύεις και μόλις μαζευτρίτε να το στείλετε...
Αυτό περιμένω κι εγώΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Ας σου στείλουν λοιπόν όσοι ενδιαφέρονται με πμ εσένα αναλυτικά τα στοιχεία τους και τα τηλέφωνά τους , για να τα μαζεύεις και μόλις μαζευτρίτε να το στείλετε...![]()
Παρακάτω σας έχω το κείμενο του FAX που προτείνω να στείλουμε στον ΕΣΣ. Επειδή μας αντιπροσωπεύει όλους θα ήθελα να ακούσω και τα σχόλια σας, τις αντιρρήσεις σας και τις προτάσεις σας.
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται και μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή. Μην γίνουμε και ρεζίλι. ΕΠΙΣΗΣ, σχόλια, προτάσεις οτιδήποτε σχετικά με το κείμενο ας γίνουν με "πμ" μην γεμίσει το ποστ με σχόλια (ας τα πούμε εκτός "κυρίου θέματος").
Εγώ θα σας κρατάω ενήμερους για τις συμμετοχές
Τροπέας: ρώτα τον Γιάννη αν μπορεί και περιμένω πμ σου.
Alki_Viades, airamhag οκ με τα πμ σας. airamhag ώρες, μέρες να υποθέσω όποιες μέρες και να είναι 17-30 με 19-30;;;
Το κείμενο λοιπόν είναι το παρακάτω: (ελπίζω να το πάρει σε μορφή .txt)![]()
Εχεις πμ μου , για τα στοιχεία του Γιάννη
όταν κανονίσετε κάνε πάλι εδώ μια ανακοίνωση να τον ενημερώσω!
Μέχρι τώρα "επίσημες" συμμετοχές (που σημαίνει με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) έχω από τους παρακάτω:
Alki_Viades
airamhag
Γιάννης (φίλος του Τροπέα) και φυσικά
Τρανς
Από τους υπόλοιπους περιμένω -ακόμα- (beholder, zudap50, george-3-, suzukimaniac, antonis21,nelson)
Και φυσικά από όλους όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Ο κάπτεν δεν μπόρεσε να μου στείλει τα προηγούμενα πμ (ο άνθρωπος έχει και δουλειές - λογικό είναι) οπότε όσοι είχατε δηλώσει τότε συμμετοχή και δεν πήγατε πμ εμένα πλέον
Μέχρι τώρα - Παρασκευή 25 Αυγούστου - "επίσημες" συμμετοχές (που σημαίνει με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) έχω από τους παρακάτω:
1. Alki_Viades
2. airamhag
3. Γιάννης (φίλος του Τροπέα)
4. George-3-
5. wiredgr και φυσικά
6. Τρανς
Από τους υπόλοιπους περιμένω -ακόμα- (beholder, zudap50, suzukimaniac, antonis21, nelson)
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
Ο κάπτεν δεν μπόρεσε να μου στείλει τα προηγούμενα πμ (ο άνθρωπος έχει και δουλειές - λογικό είναι) οπότε όσοι είχατε δηλώσει τότε συμμετοχή και δεν πήγατε πμ εμένα πλέον
Μέχρι τώρα - Δευτέρα 28 Αυγούστου - "επίσημες" συμμετοχές (που σημαίνει με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) έχω από τους παρακάτω:
1. Alki_Viades
2. airamhag
4. George-3-
5. wiredgr και φυσικά
6. Τρανς
7. suzukimaniac (αν τα βρει με την δουλειά του)
Από τους υπόλοιπους περιμένω -ακόμα- (beholder, zudap50, antonis21, nelson).
Δυστυχώς το ΣΚ δεν είχαμε καμία "νέα" συμμετοχή
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
Ο κάπτεν δεν μπόρεσε να μου στείλει τα προηγούμενα πμ (ο άνθρωπος έχει και δουλειές - λογικό είναι) οπότε όσοι είχατε δηλώσει τότε συμμετοχή και δεν πήγατε πμ εμένα πλέον [/B]
Μέχρι τώρα - Δευτέρα 28 Αυγούστου - "επίσημες" συμμετοχές (που σημαίνει με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) έχω από τους παρακάτω:
1. Alki_Viades
2. airamhag
4. George-3-
5. wiredgr και φυσικά
6. Τρανς
7. suzukimaniac (αν τα βρει με την δουλειά του)
8. beholder
και συνεχίζουμε![]()
Ενδιαφερομαι για τα μαθηματα τον Δεκεμβριο, μηπως ξερεις πως μπορω να ενημερωθω? Καποιο τηλεφωνο υπαρχει?Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
7. Αν κανείς θέλει να πάει μόνος του τα μαθήματα θα γίνουν τον Δεκέμβριο!!!!
Θάνος
Από το πρώτο ποστΑρχικά δημιουργήθηκε από gregpktm
Ενδιαφερομαι για τα μαθηματα τον Δεκεμβριο, μηπως ξερεις πως μπορω να ενημερωθω? Καποιο τηλεφωνο υπαρχει?
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ
λοιπόν .. μίλησα με τον Ερυθρό Σταυρό Υπηρεσία Αγωγής Υγείας [210-8227438 στην οδό Αλκιβιάδου 4] και ζήτησα πληροφορίες για τα Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών τους, τα οποία γίνονται εντός εβδομάδας και είναι απογευματινά από 03:30 – 05:30 και από 05:30 – 07:30 [μ.μ].
Η απάντηση καλή:
«.. αν σχηματιστεί ομάδα 15 έως 17 ατόμων, τότε μπορούμε να κάνουμε το μάθημα. Αν φυσικά ενδιαφέρεστε, μπορούμε να κρατήσουμε τα στοιχεία σας και μόλις σχηματιστεί η ομάδα να σας καλέσουμε .. εκτός και αν φτιάξετε δική σας ομάδα..»
Εμείς πάντως ελπίζουμε για τον Οκτώβριο -όπως μου είπανε από τον ΕΕΣ- αν σε ενδιαφέρει (και μαζευτούμε)